look who's back.....

look who's back.....

היי לכולם.... לאחר משו כמו שנה או יותר שלא הייתי פה אני חוזרת.... אני לא הייתי פה לא מבחירה אישית פשוט אחי הדפוק השתלט לי על המחשב... ובגלל זה לא יכולתי להתקרב אליו או להכנס אליו... אבל עכשיו המחשב חזר לשליטתי (קנינו אחד חדש) המלאה... ועכשיו אני חוזרת לפורום... לכל מישהצתרף לאחר שלקחתי הפסקה אז ברצוני להגיד לכם כמה פרטים עלי... קוראים לי רינה ואני מראשון... אני בכיתה יא ואני בשומר הצעיר... זהו... keep the dream alive

היי

אני לא ממש מכירה אותך חוץ מזה שפעם קראתי את הבלוג שלך אפשר להגיד שהוא ממש יפה לא הבנתי למה הפסקת... אני הדעתי לפה לפני כמה חודשים וכולם מכירים אותי בכינוי Love Jay ועדיין יש לי אותו...אבל לא נורא... שמחה להכיר!

slallum

New member
ברוכה השבה =]

האייקון שלך לא היה
?

slallum

New member
עדי תגידי...

למה את תמיד כותבת תגובות לדיונים כתגובות לתגובה
אני משער שאת יודעת את אמנות השירשור
אז מה הבעיישן

YaEloNeT

New member
../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אני יעל מפ"ת סיטי, ולא, הלירון שבכותרת שלי הוא לא החבר שלי כמו שרבים וטובים סבורים

YaEloNeT

New member
../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

*דופקת את הראש בקיר* ברוכה השבה

TziMHoNoa

New member
ריננהההה../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

הנה ילדה שמבינה שהבטחות צריך לקיים
גוד טו האב יו באק

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo12.gif רינעעעעעעע../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התגעגעתי המונים../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוכה השווה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif : )

יואו... אוהבים אותי.... : ) באמת אוהבים אותי... : ) .... אני שמחה לחזור ואני עוד יותר שחמה שאתם שמחים שאני חוזרת... ועונה.. ברור שהבטחות מקיימים!!! נב. אל תתיחסו לשעה פשוט יש לי שעת 0 אז קמתי מוקדם....

Tinkerblack

New member
רינהההההההההההההההההה

מה קורה ילדה
הכל אחלה
אני שמחה שחזרת, ראיתי אותך גם מחוברת באיסיקיו איזה כיף שחזרת
לטובתך שלא תעזבי עוד פעם
בכל מקרה תשמרי על עצמך ונראה לי שאותי את כבר זוכרת אבל אם אז בכל מקרה זאת ש"ס
אז תישארי כאן להרבה זמן כי התגעגענו(כן התחלתי לדבר ברבים לגבי עובדות) תתחדשי על המחשב

DARk lies

New member
רינההההההההה../images/Emo99.gif

ברוכה השבה
אני צ'אקי, וראית אותי כבר במפגש

למעלה