Look In

SliM90210

New member
Look In

אהלן חברה, אני מחפש דיאלוג נחמד שדומה למה שמקבלים בחלון ה Find Files or Folders כשבוחרים איפה לחפש זה נראה כמו דיאלוג עם TreeView בפנים שמראה את התוכן של המחשב בצורה היררכית, עם תמונות ליד כל פריט |-Desktop |--My Computer |--- 3.5 Flopyy (A:) |--- וכך הלאה.. |--My Documents |--Network Neighbourhood למישהו יש הצעות? תודה

YardenST

New member
בגרסה הבאה יש אפשרות כזאת

תוכל ליצור TreeView דינאמי עם תמונות משלך והרבה דברים שימושיים, אבל אם אתה לא רוצה לחכות אתה צריך לבנות אחד כזה שזה לא כל כך בעיה

SliM90210

New member
אמת

רציתי משהו מהיר .. אפשר ליצור TreeView עם כל התיקיות במחשב והכל אבל הקטע עם התמונות קצת מקשה

SliM90210

New member
תודה, אבל

יש לי את FrameWork 1.0 אני מניח שאי אפשר לשדרג את זה סתם ככה נכון?

nadavb

New member
למה לא? אם אני לא טועה אפשר להוריד

את 1.1 מהאתר של מייקרוסופט.

SliM90210

New member
ניסיתי

אבל ה VS שלי נשאר על 1.0 מוזר אם אני יתקין 2003, זה יעזור אתה חושב? או שרק 2005 יעזור

nadavb

New member
הסרת לפני זה את 1.0?

התקנת 1.1 ידועה כדבר די מתסכל לפעמים...

SliM90210

New member
לא ידעתי

שצריך להוריד קודם את ה 1.0 אז עכשיו אני צריך להוריד את ה 1.1 ולנסות להתקין שוב? (אני מקווה שזה ילך) ניסיתי להתקין את ה .NET Framework Service Pack שכולל את ה 1.1 והוא כתב לי שאי אפשר להתקין אז הורדתי את ה dotnetfx.exe של 1.1, ואז התקנתי את NDP1.1sp1-KB867460-X86 וזה עבד אז עכשיו להסיר הכל ולנסות שוב ?

SliM90210

New member
כן

התקנתי את 1.1 אבל כשאני מפעיל את ה VS ופותח את ה ABOUT עדיין כתוב 1.0 זה מוזר

אולי זו הגרסה של VS, ואין לה קשר

ל dot net framework . גם אם יהיה לך גרסה 3, הסטודיו שלך הרי לא השתנה. באתר של VWD הם מציעים לך כחלק מההתקנה לבדוק אם יש לך פריימוורק, ואיזו גרסה. לך לשם, תבדוק, ותדע. אגב, אני הורדתי את אותו VWD, בגרסת בטא, והוא לבד מתקין לך כבר את asp.net 2.0 , בלי להסיר כלום. ואגב, מאחר ו 2 תואם לחלוטין אחורה ל 1.1, אולי זה יהיה פתרון טוב בשבילך. הרי כל מה שתכתוב עבור 1.1 חייב לעבוד גם ב 2. אתה לא חייב לנצל את התכונות החדשות.

SliM90210

New member
ניסיתי

להתחבר ל VWD.COM אבל זה לא היה נראה נכון. למען האמת אני לא יודע מה זה VWD. אז אם לא איכפת לך להסביר בכמה מילים, ולתת לי קישור, אני אשמח מאוד :) תודה.

כל המילים שבעולם.

http://lab.msdn.microsoft.com/express/vwd/ תוכנה חדשה של Micro$oft לבניית תוכניות asp.net . כרגע מחולקת חינם, וכוללת גם התקנה (ובדיקת קיום) של asp.net 2.0 . מכילה אובייקטים חדשים שמאד מקילים על העבודה. (רק שאין להם ממש תמיכה, או דוגמאות או ספרים, כך שטיפה קשה להתחיל) המינוסים הם כפי שאמרתי - אף אחד לא יודע לעזור לך, במקומות עבודה עדיין מבקשים ידע ב 1.1, וכל הספרים שאתה יכול להשיג הם על 1.1 . גם התוכנה קצת כבדה. (בדקתי בפורומים, ומסתבר שזה בגלל שהיא בבטא, וכוללת מידע הדרוש לדבאגינג. אחרי השחרור היא צפויה להיות קלה יותר, אבל אז היא כנראה תעלה קצת כסף.)

למעלה