Look at them fly - Qing gong ?! Is that what they call in China 'Qing gong" - lightness skill ?
N nitzano New member 29/4/04 #1 Look at them fly - Qing gong ?! Is that what they call in China 'Qing gong" - lightness skill ?
ד דלית - delete New member 29/4/04 #2 הסרטון השני הובא בעבר ע"י ג'סיקה ועורר דיון ארוך ומשמים* אם המדובר בא"ל או סתם אקרובטיקה. מה שלא כתבתי אז, אולי אכתוב עכשיו - בחלק מהפעלולים ניכר כי מדובר בא"ל ולא ריקוד סתם. *אני חוטא לאמת. הדיון התפתח לדיון מעניין אם לרקדן יהיה קל יותר ללמוד א"ל.
הסרטון השני הובא בעבר ע"י ג'סיקה ועורר דיון ארוך ומשמים* אם המדובר בא"ל או סתם אקרובטיקה. מה שלא כתבתי אז, אולי אכתוב עכשיו - בחלק מהפעלולים ניכר כי מדובר בא"ל ולא ריקוד סתם. *אני חוטא לאמת. הדיון התפתח לדיון מעניין אם לרקדן יהיה קל יותר ללמוד א"ל.
N nitzano New member 29/4/04 #4 oops Last time I didn't bother to download the file ...... About the first clip - all I can say Is WOW
oops Last time I didn't bother to download the file ...... About the first clip - all I can say Is WOW
F fa jing New member 29/4/04 #3 כבר דיברנו על כך לפני שבוע... אמנם זה בהחלט מאוד מרשים והיכולות אכן מגניבות. אבל אני רק רוצה להזכיר כי העניין כאן הוא גם זויות צילום. חנן
כבר דיברנו על כך לפני שבוע... אמנם זה בהחלט מאוד מרשים והיכולות אכן מגניבות. אבל אני רק רוצה להזכיר כי העניין כאן הוא גם זויות צילום. חנן