longest דחוף!!! longest-journey

kobi sitt

New member
longest דחוף!!! longest-journey

שאלה בזמן אמת - לתרגם או לא לתרגם את אריזת המשחק the longest journey

dotan1

New member
בבקשה לא לתרגם

מכיוון שבין כה וכה מי שיקנה את המשחק צריך לדעת אנגלית ברמה די גבוהה, אין טעם לתרגם אותו. מה עוד שרוב הפעמים התרגום די פוגם בהנאה מהמשחק ( לפעמים יש ממש הרגשה שמשהו זרק ז** ולא הקפיד על איכות החוברת או על הגייה נכונה ) דרך אגב : מכיוון שלא ענו לי ואתה בדיוק האדם המתאים - מתי BG2 מגיע לארץ? למה זה לוקח כל כך הרבה זמן?

kobi sitt

New member
דרושה עצומה

גם אני חושב שלא צריך לתרגם את המשחק הזה - חוץ מזה, BG2 צריך להגיע לקראת סוף החודש הבא. כך לפחות מוסרים בשלב זה מהד-ארצי. אגב, אתה חושב שיש לו סיכוי לעבור את דיאבלו 2 מבחינת הפופולריות?

dotan1

New member
אני לא חושב

הסיבה שכל כך הרבה אנשים אוהבים את דיאבלו היא הפשטות שלו. השחקן הממוצע רוצה משחק לא מחייב, שנורא קל להכנס אליו, בלי לקרוא הרבה או להתעסק עם סטטיסטיקות. BG לא יכול להתחרות עם דיאבלו מהבחינה הזאת, מה עוד שב BG2 יש הרבה יותר טקסט ( מה שמאוד טוב לפי דעתי ), ואני לא יודע אם רוב האנשים יואהבו את זה. אני בטוח שהוא ימכור המון עותקים אבל מליונים כמו דיאבלו? אין הרבה סיכוי.

yuvalask

New member
לקובי

אהלן קובי, אני לא יודע אם שיחקת במשחק הזה, אני שיחקתי והרבה, זה משחק ממש כמעט מושלם...עלילה מדהימה, לא קל בכלל, ארוך ומשחק קול מעולה. אומנם הורדתי אותו, אבל ראיתי איך האריזה נראית...והיא יפה. אל תהרסו!!!!!! אף אחד לא נראה לי יירצה משחק בשם ``המסע הכי ארוך`` :) סתם, זה לא קשור לשם...אבל אריזות אמריקאיות הן הכי מושקעות, תראה את האריזה של פיינל פנטזי 8 - כ``כ יפה, עם בליטות ש הדמויות וצבעים מתחלפים.....והישראלים ואם אני לא טועה גם האירופאים לקחו את העטיפה המדהימה ושמו לבן וסקוואל וזהו. את העטיפה תמיד תשאירו כמו שהיא. ואם ישימו חוברת הוראות בעברית אז שהיא תהיה ***בנוסף*** לאמריקאית, ולא במקום!

yuvalask

New member
המממממממממ

חשבתי שקובי התכוון רק לעטיפה.....טעיתי כנראה אז שוב..... אם אתה מתכוון ללתרגם - אז שישימו את זה בתור תוספת למי שלא מבין עברית, לא במקום התרגום האנגלי!!! ואם אתה מתכוון ללדובב אז: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין סיכוי... אפילו האמריקאים לא יודעים לדובב משהו, למרות שהדיבוב פה הוא מצויין...המשחק במקורו בכל בצרפתית, לא באנגלית...אבל איך שלא יהיה - אין מדובבים יותר טובים מהיפנים. ואי אפשר להתווכח על זה!

dotan1

New member
אני מסכים

זה מאוד מעצבן לראות את הגרסאות המושקעות שמקבלים בחו``ל ואני לא מדבר רק על הקופסא אלא על מה שנמצא בתוכו : חוברות עבות (ממש ספרים ), מפות מבד וכל מני שטויות אחרות שאין להם קשר למשחק, אבל הם גורמים לך להרגיש שמעריכים אותך בתור צרכן. בארץ נראה כאילו הם פונים לילדים בני 12 עם כל השטויות שהם רושמים על האריזות. דרך אגב קובי, אתה כתבת שהזמנת את המהדורה המיוחדת של דיאבלו 2 נכון? מאיפה הזמנת אותה? אני חושב שאם אני כבר קונה משחקים ( הפראייר היחידי במדינה מסתבר ) אז אני אוציא עוד כמה גרושים ואקנה את המשחק המקורי מחו``ל.

ilanos

New member
יש לי בעיה עם הרעיון הזה

אני מניח שיש לך שליטה כל כך מושלמת ביפנית שאתה בוודאי יכול להעריך האם הדיבוב היפני טוב או לא. אגב - מה כל כך רע לך בדיבוב אמריקאי? כאשר הוא נעשה כמו שצריך, הוא יכול להיות ממש מצויין (MGS...)

roy x

New member
נכון

זה נכון מאוד אני לא אומר שלא אבל פשוט לפי מה שאני יודע למדבבים בתוכניות אנימה ביפן יש מעריצים ממש כמו שיש למופרסמים בהוליווד למשל

yuvalask

New member
על שליטתי ביפנית

לא, לא שליטה מושלמת ולא קרוב לזה אבל אוצר המלים שלי עולה על 1000 מלים וזה לא כולל מספרים (אני יודע לספור עד 999,999,999...אם רק הייתי יודע איך אומרים מיליארד אז הייתי יכול להוסיף עוד 999 לזה...) ואני יודע להרכיב משפטים. אבל איך שלא יהיה - זה לא קשור בכלל, האמריקאים הרבה פחות מוצלחים בדיבוב, ותאמין לי - אני רואה ה-ר-ב-ה פרקים של סדרות יפניות ביום ממוצע 5 ביום, כל יום...הבית שלי מפוצץ בדיסקים כאלה...ושעכשיו אני מנסה לראות את הסדרות בגירסתן באנגלית - אי משתגע, זה פשוט ליגה אחרת...

ilanos

New member
יכול להיות

שבגלל שאתה מבין אנגלית, אתה מסוגל לשפוט את הדיבוב כנורא ואיום, ובגלל שאתה לא ממש מבין את היפנית, אתה תופס את הדיבוב היפני כטוב יותר? תראה, אין לי שום בעיה עם היפנים, חלק מהמשחקים שאני הכי אוהב הם משחקים יפניים, אבל אני לא חושב שהמשחקים האמריקאיים פחות טובים, במיוחד מבחינת עלות ההפקה שלהם...

roy x

New member
מה זה המשחק

נשמע מענין אבל קצת תסבירו בבקשה כי אני לא מכיר

kobi sitt

New member
מה דעתך

אגב, מה דעתך - כמה עותקים של המשחק הזה יימכרו בארץ (לא צרובים) והאם זה בכלל צריך להיות שיקול ביחס לתרגום.

yuvalask

New member
אני חושב שפשוט נחכה ונראה

איך שלא יהיה בתור קווסט של point-n-click הוא פשוט 100 אחוז בין הטובים ביותר אבל לא כמו הטוב ביותר לדעתי = day of the tentacle

kobi sitt

New member
יכולות להיות הפתעות

אני חושב שזהו אחד המשחקים שעשוי להוליד הפתעות מבחינת הצלחה כי נראה לי שהמון אנשים ממתינים למשהו בסגנון הזה, וסראש ובראשונה זה מוצר טוב.

ilanos

New member
אין סיכוי

אני אתפלא אם ימכרו מאה עותקים. אין למשחק הזה שום סיכוי בישראל.

למעלה