long time no see

manic_subsidal

New member
long time no see

והנה בכל זאת חזרתי לביקור :) זה בא והולך אצלי ושוב קפצה עלי רוח לצייר דברים קצת יותר מכדורים וגילילים עם הצללות... אז ההנה... ועוד יש לי ציור בדרך שאני עובד עליו כבר הרבה יותר מידי זמן ... בכל מקרה אני כבר יוסיף לכאן עוד מעט עוד כל מני דברים פשוט כרגע אין לי זמן וחשק לסרוק :)

אז ברוך השב:)

הציור חביב וחבל שלא ציירת על דף חלק נחכה שיהיה לך חשק וזמן לסרוק- ברור שיש לך פוטנציאל וכשרון
אז קדימה- לקנות חשק ולסרוק

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifMANIC../images/Emo24.gif

חבל שציירת עם החזייה היה יותר נחמד בלי
ציור יפה ומה שכתבתי למעלה תתעלם ותראה לנו עוד אני יודע תשתכר איזו פעם או תקנה לך סורק סליחה כמו שהזכירה ניקול (חשק) ותסרוק
אני כותב שטיות תתעלם ובאמת תראה לנו עוד ציורים

manic_subsidal

New member
אחרון!!!!!!!!!!

ג´ניפר לופז יצא לי ממש ממש גרוע ( ולא דומה לתמונה המקורית) אז וויתרתי בדרך אני כבר יודע מי אני הולך לצייר בציור הבא :) ואני כבר להוט לעבור כי זה היה לי ממש קשה... ובבקשה בבקשה בבקשה תתעלמו מהשפתיים! אין לכם מושג כמה פעמים ניסיתי מחקתי וניסיתי שוב !!! אני מתפלה שלא נוצר חור בנייר ! תודה מראש לכל התגובות !

shlomit feehily

New member
אומנם היא לא דומה לג´ניפר לופז אבל.

הציור ממש יפה! חבל שהתיאשת באמצע, ההבעת פנים מקסימה! רואים שהשקעת בציור הזה , הדבר היחיד ש"הפריע" לי בכל המושלמות הזאת זה שציירת על משבצות (!) אבל לא נורא.. נסלח לך הפעם

manic_subsidal

New member
שלומית!!!

אני לא מסוגל לצייר משהוא בסגנון כזה בלי המשבצות :( כל מה שיוצא לי זה זבל כמו הציורים האחרים שהראתי.. ואני לא מתכוון זבל פשוט... לי אישית יש פחות ערך מאשר ציור כמו ג´ניפר.. אבל אני עובד על זה :) יום יבוא ואני ייפטר מהמשבצות... עד אז.. אממ תסלחו לי ?

shlomit feehily

New member
כפי שאמרתי בהודעה הקודמת:

נסלח לך הפעם.. אתה יכול להתאמן על דפים רגילים או חצי שקופים שמתחת יש דפי משבצות ואז תהיה לך פרספקטיבה, ולאט לאט תפטר מהמשבצות, ובנוסף לכך, לא יהיו לך משבצות על מה שהתאמנת עליו, בכל אופן, ככה האפקט של הציור ישמר וגם לך יהיה יותר תירגול.

../images/Emo9.gifמגניב,יפה ומשונה-סגנון מיוחד

הכפילה של לופז- יצאה יפה אתה מוצלח ברישום- בלי קשר להעתקה- היד שלך יודעת היטב את דרכה שם!

0sveta0

New member
ווווווואו אור!!!!

ממש יפה ומיוחד, אהבתי את הטכניקה שלך, וזה הזכיר לי מישהו שהכרתי..... לפעמים הציורים הכי טובים יוצאים מהלב, ולא מהראש, אז אל תדאג בקשר לשיטות וריבועים ובלאגנים פשוט תזרום. כל הכבוד ותמשיך ככה

made in china

New member
הכל נורא חמדמד...!

אני מנסה ללמוד עכשיו איך עושים כל מיני תנוחות עם הידיים,כמו מה שאתה עשית.

למעלה