LONG TIME NO SEE

יה-יה

New member
LONG TIME NO SEE

מה לעשות? ככה זה כשמגננים בגן חדש. הרבה עבודה, נזלת, קקי, פיפי (במקרה הטוב בשירותים, במקרה הַסָבִיר בטיטול, במקרה הפחות טוב... עליי
). לא היה כוח לכלום בחודש האחרון (הראשון ללימודים). הייתי מגיעה הביתה מותשת, מתקלחת, קצת אוכל ולישון. לא רק שלא זכרתי את ההסכמות או את הפורום, אפילו לא זכרתי איפה מונח המחשב שלי
היו לי שבועיים מסריחים בהקשר של ההסכמות. בגלל שלא היה לי כוח לכלום, לא הכנתי מספיק פעילויות לגן (בעיקר רעיונות), הגעתי לגן ועשיתי "חלטורות". כל יום הייתי מגיעה הביתה ושופטת (שופטת?
.... רוצחת) את עצמי ´למה אני לא מגיעה מוכנה... למה אני לא חושבת על פעילויות יום לפני לפחות... וכו´... ניסיתי להזכיר לעצמי שאני עושה כמיטב יכולתי, אבל בתוך תוכי ידעתי שזה לא נכון. אני לא עושה כמיטב יכולתי. אני מחפפת. לא עושה כמיטב יכולתי
מחפפת
שופטת
לא שומרת על טוהר המלה
הסיפור שאינו נגמר... לוּפ. בתחילת השבוע דיברה איתי הבוסית (נורמלית, לשם שינוי
) ואמרה שרצוי שיהיה כך וכך... היא פשוט העירה אותי מהתרדמת שנפלתי לתוכה. היום היה יום כמו שאני אוהבת: מלא פעילויות, רעיונות, ילדים עסוקים... אפילו לא חזרתי צרודה. הם היו כל כך עסוקים, שלא היה לי עם מי לדבר
מה רציתי להגיד? חבר´ה, לא יעזור כלום. עשייה - זה כל הסוד. פשוט וקל. לא?
יה-יה

../images/Emo24.gifלמי שהתגעגע......

אכן זמן רב לא הייתי כאן... וגם כעת משחזרתי אין לי זמן לבלות שעות באינטרנט כבעבר הזמן קצר והמלאכה מרובה אוהבת, נטשה.

MsPiggy

New member
באמת תהיתי לאיפה נעלמת...

טוב - העיקר שאת שוב פעם כאן
ואיך היה בהודו?

../images/Emo6.gif קטעים אתכם!!!

לא הייתי בהודו...מה פתאום... צחוק הגורל- כתבתי את זה כבדיחה ואח"כ התקלקל לי המחשב....אז זה כבר נשאר ככה...אבל- הפלא ופלא! בלי המחשב גיליתי פתאום את עצמי מחדש! אפילו התחלתי לעבוד! (והספקתי להתפטר....) לא הייתם מאמינים כמה דברים עשיתי כשלא היה לי אינטרנט צמוד....

MsPiggy

New member
עבדת עלינו ../images/Emo2.gif

האמנו לך כל הזמן הזה... במיוחד אני, שיש לי נטיה להאמין לכל מה שאומרים לי....

אני??? בהודו???../images/Emo5.gif

מאמי אני בקושי טסה עד לונדון... והודו? ממש לא עושה לי את זה.....

למעלה