long time no see ...

greentigerchild

New member
long time no see ... ../images/Emo20.gif

האלןןןןןןןן ! מה שלום כולכן ?! מקווה שטוב ! הרבה זמן עבר, נכון, אבל יש לי את כל התירוצים הכי טובים שיכולים להיות... חוץ מזה אני רואה (יותר נכון קוראת) שיש לנו רק דברים יפים שמתקדמים כאן (כמו דרדי ואחרות). אני מאושרת בשבילכן. אני יודעת שעלינו לועדה של אתמול (למרות החששות שתבוטל) ושבוע הבא אביבה תקבע שיחה ונראה מתי חותמים...מקווה שמהר ! מחזיקה מעמד ומתרגשת מיום ליום- מאוד מאוד רוצה להתחיל כבר... הילדה שואלת יותר כי היא שומעת טלפונים מסביב, וכמו שכבר סיפרתי לכן, היא מכירה את הסיפור של "רחם כמו תנור להורים שהרחם שלהם לא יכול"... והיא מאוד רוצה לוודא שאף-אחד לא "יגיע" אלינו הביתה (תינוק) ו"יתפוס" לה את המקום. לאור זה, אני שמחה שהצלחתי למצוא תרפיסטית טובה ואנחנו נהנות מהעבודה איתה. חוץ מזה, נהייה פתאום "שקט" כזה, מכל המחזרים, לאחר שההודעה על תאריך הוועדה (עוד לפני שבועיים בעירך) הגיעה אליהם...מעניין, הם ממש לוקחים את זה ברצינות, הבנים. החברים שעד היום חיו בהלם מוחלט לגבי הפונדי, הפכו לתומכים יותר, וזה דבר נהדר ! להת´ בקרוב, מקווה עם בשורות נעימות-נעימות... חיבוקים לכולכן. אילי.

מניאקית ולא התקשרת../images/Emo6.gif

אילי אני שמחה בשבילך
, פתאום נזכרתי שהתקשרתי אליך,וביקשתי שתיידעי אותי! חמודה באמת שאני שמחה בשבילך. אז אוטוטו החתימה? אביבה אמרה לך שזו שיחה שלפני החתימה?

Aradi

New member
בהצלחה אילי, אבל אני לא מבינה

אחרי שהועדה רואה את כל המסמכים, למה צריך שיחה עם אביבה? ורק אח"כ מזמנים לחתימה סופית?

מירבי*

New member
אילי, זה נפלא, איזו התקדמות

משמעותית..אוטוטו ואתם מתחילים טיפול.. בהצלחה

../images/Emo41.gifמירבי היי בוקר טוב

מה שלומך? שאלה לי אליך (למרות שזה לא רלונטי לגבי ,
שלי עברה את הועדה.) תגידי,את כל הפונדקאיות אביבה מזמינה אחריי הועדה לשיחה?

מירבי*

New member
לא ענת, סלי לא היתה בשיחה עם

אביבה, זה לא בהכרח שמדובר באיזו שהיא בעיה, יכול להיות שהנהלים השתנו ויש להם הוראה חדשה להזמין את כל הפונדקאיות לשיחה.

greentigerchild

New member
נשבעת לך...

אין לי מושג למה...אולי מירבי צודקת ויש נוהל חדש. בכל מקרה, נראה לי שזה נכון, ולפי ה"תיק" שיש לי- הם נזהרים ולא לוקחים צ´אנסים. אז - מובן שהם רוצים לוודא שהזוג שלי לא מכניס את עצמו לבעיה נוספת שרק תסבך את התהליך. פשוט נראה לי נכון שהם עושים את זה. חוץ מזה- אני יודעת שלסלי, למשל, לא היה את הקטע של בן-זוג/אבא שמעורב עם הילדה, ולכן לא היה עוד פקטור במשוואה, שצריך לבדוק, ואולי בגלל זה לא הזמינו אותה לוועדה. בכל מקרה- טוב שהם עושים את זה : המיועדים צריכים להיות מוגנים, בדיוק כמו שהחוזה מגן על הפונדי ! להת´ אילי.

למעלה