long live the Queen

melancholy man

New member
long live the Queen

לא מה שאתם חושבים... תחנת הרדיו של הוד מעלתה: BBC2, מוכיחה למי שהיה עוד צריך הוכחה כזאת באיזו מדינה אפשר למצוא תרבות רוק אמיתית. בתחנה ניתן להאזין לתוכנית Critical List של מבקר המוסיקה סטויארט מקוני, שמרכיב משבוע לשבוע רשימת אלבומי חובה בכל תקליטיה שמכבדת את עצמה. הרשימה שלו היא אחת המענינות שראיתי (למרות שאני לא מסכים לחלקה) והתוכנית פשוט תענוג

melancholy man

New member
מנצלש את עצמי

או לפחות את אחת האישיות (ככה כותבים את זה?) שלי, לקשר לעוד מאמר, הפעם על DVD של ג'וני מיטשל בשם: Shadows and Light, שמציג הופעה שלה בשלהי שנות השיבעים, תקופה בה זנחה את הפולק-רוק והפכה לקצת אקצנטרית

pasteran

New member
שכחת משהו?

את הקישור. עוד הבלחה מבית היוצר של בועז כהן. מומלץ לקרוא גם מאמרים קודמים שלו. וגם לשמוע את תוכנית הרדיו שלו כל יום בשש ב-88. לגבי מיטשל אני חייב להודות שblue אכזב אותי. קצת מונוטוני. לעומת זאת hissing of summer lawns טוב מאוד. שיהיה.

melancholy man

New member
תפוז טיפש

הוספתי הוא לא קלט, נו טוב לפחות ההודעה לא נמחקה, תודה ערן ומצטרף להמלצה!

gilgamesh

New member
עוד נצל"ש

השבת בלופ של ערוץ 23 ,קווינסי ג'ונס,ג'ימי הנדריקס ואלביס פרסלי,אם אתם רוצים לראות רק את הנדריקס(למרות שכל השאר גם מצויינים),מדובר בשעה השניה מבין השלוש

melancholy man

New member
ועוד נצל"ש

עכשיו ב BBC פריים, שעה שלמה עם ברוס הבוס ספרינגסטיין, הרבה מוסיקה של הבוס וקצת דברים אחרים שהוא אוהב במסגרת 40 שנה ל top of the pops, עכשיו למשל הוא מדבר על אהובי גרימבל הקלאש.

hells bells

New member
התכוונת "אהובי" מלשון אהוב שלי

או "אהובי" מלשון אהוביו של הגמדאי? אני בלחץ ניבלו, תגיד לי שזו אופציה ב' בבקשה!

LadyG

New member
הלסי חמודי בלי פניקה

נראה לי שאופציה ב'

למעלה