lone gunman

lone gunman

אני מחפש בנואשות לרכוש את הדיסק השלישי של הסידרה . אם מישהו יודע ,או שלמישהו יש אני מוכן לעשות הרבה מאוד בשבילו.

eve6

New member
לאוזן השלישית

(רח' קינג ג'ורג' ת"א) יש את כל הסדרה להשכרה. אפשר בוודאי לברר אצלם על רכישה.

זו הבעיה...

איזה שהוא אדיוט איבד את הדיסק השלישי.... ואני גם כבר מת לראות את החסר..

eve6

New member
נצל"ש - כל הכבוד על האתר שלך (שב"י)

אני תומכת

muldercrushed

New member
זה גם השם של העט של חברה שלי!!!

לקלמר שלי קוראים ששי!! (תהרגו אותי אבל בא לי להיות לא קשורה...)

pusher

New member
אופק זה רק מוכיח שצדקתי...

את באמת משוגעת... וואלה ולא ענית לי....ראית פעם את הפרק "3" או מישו? יש לי שאלה שראיתי בתמונות מהפרק...

pusher

New member
סבבה שמתי לב שגם בפרק הזה...

הופיע אותו הדוקטור ששיחק ב"FLASK" וגם אותו פרופסור לרובוטיקה מ"מלחמת אוכלי הגללים"....זה אותו אחד ששיחק ב"3" פשוט התמונה שם היתה מוכרת...

אבחנה יפה

לא פעם ולא פעמיים (וגם לא שלוש) הופיעו בפרקים שחקנים שהופיעו כבר בפרקים קודמים. הרבה סדרות ובניהם לצערי גם תיקים ממחזרות שחקנים.

pusher

New member
צודקת בהחלט יש מליין תופעות כאלה

לדוגמא: ברנדה מSYZYGY הופיעה בour town ובעוד אחד בעונה הרביעית גם בתמונות שמתי לב שפושר הופיע גם הוא בעונה הרביעית שכנתו של מר אינקנטו הלא הוא 2SHY הופיעה בפרק irresistible זירינקה מSYZYGY תפסתי גם אותה בפרק אחר... 2 הילדים המסטולים ממלחמת אוכלי הגללים הופיעו בQUAGMIRE (הכחול הגדול) והיו עוד....שכחתי...תוכלו להזכיר לי אותם?

אודרי פולי

מעונה תשע הופיעה כלוסי בפרק "צינוק" או "נשייה" תבחרו אתם. המטפל החביב של לא זוכרת איך קוראים לו ללא הרגליים והיידים (תסלחו לי על זה אני פשוט באמצע מאמר באנגלית) היה גם בפרק וראציה של אוריסון גולברג. יש את האיש עם השיער הלבן המתולתל מהפרק "אור רך" שתמיד מופיע בפרקים הבעיה היא שאני אף פעם לא זוכרת באילו מהם. ויש עוד המון, מחר בבוקר אורית תפרוס לנו את כולם.

pusher

New member
וואלה! תקנו אותי אם אני טועה

ראיתי תמונה של הבלש הביפי מנרס בDHDV הוא הופיע כאותו אחד או מישהו אחר? תמונה שלו:

pusher

New member
ענו על השאלה שלי

והדוגמה הנוספת היא שהבלש מנרס השתתף בDHDV...מה זהו אין יותר?

pusher

New member
זהו אפחד לא זוכר?

ואופק אמרת שאסור לקלל....ואת עושה שיפט במקום שיט....זהו התקלקלת?חחח

pusher

New member
אפחד לא זוכר את הפרק DHDV ?

אני צריכה לדעת אם הבלש הביפי מנרס הופיע שם כעצמו או כדמות אחרת

למעלה