lone gunman

pusher

New member
פירוש ראשי התיבות DHDV הוא:

למיטב זכרוני:die hand die זה היה פרק עם המורים שהיוו כת שטן שהילדה של אחד מהם נרצחה בידי מורה מסתורית ומפחידה מוות...זה מה שזכור לי

muldercrushed

New member
לא.. אני פשוט אחרי מבחן בהסטוריה...

ייקח לי זמן להתאושש מההלם של עד כמה בנאדם יכול להיות דוחה וחסר התחשבות...

1Shir

New member
בדיוק לפני חצי שעה חשבתי על זה ש...

זה פרק שעדיין לא ראיתי!!!!!

Gilliana

New member
אה! לא זכרתי ../images/Emo13.gif

אם כך - מהר לראות את הפרק הזה! אמנפ פרק בלי מאלדר אבל עוד אחד מאלו שמוכיחים שהעדרותו לא בהכרח פוגמת באיכות.

muldercrushed

New member
אז עו נצל"ש לפרק שאולי ראית...

באיזהנ פרק סקאלי אוכלת גלידה מול הפרצוף של מאלדר ואחרי זה הוא כמעט שובר לה ת'יד בניסיון לחטוף לה אותה?

כשרון לא טבעי הוא נקרא בעברית

מאלדר וסקאלי מופיעים שם רק בתחילת הפרק ובסופו, למאלדר ישנם כמה הבלחות במהלך הפרק... למרות זאת פרק מעניין.

בבקשה

האקדחונים נמצאים בכנס טכנולוגיה צבאית או משהו בסגנון (שם הם פגשו במאלדר ב 1989) ביירס מחפש אחר בחורה שבה התאהב ב 1989 (ככה הם פגשו את מאלדר) ברגע מסויים הוא רואה אותה הוא חושד שעשו לה שטיפת מוח בעקבות מה שהוא מגלה עליה, תוך כדי הם מזעיקים את סקאלי לשם (הם עיוותו את קולם כדי שישמע כמו של מאלדר וקראו לה לבוא) . הקיצר יש שם סצינה מעולה של סקאלי שיכורה או יותר נכון קצת מסוממת. עד כמה את רוצה שאני אספר?

Gilliana

New member
פשוט... ../images/Emo58.gif

הזריקו לה סם במטרה להסיח את דעתה.

muldercrushed

New member
ואיך היא הגיעה למסיבה הזו??

ולמה כל האנשים האלה מפלרטטים איתה?

Gilliana

New member
זאת לא מסיבה

זה קזינו בלאס-וגאס. ולמה מפלרטטים איתה? כי הסם הזה גורם להתנהגות דומה להתנהגות במבי שכרות וסקאלי "קצת" התהוללה...

שאלה תהייה או קיטור ...../images/Emo58.gif

במהלך הפרק ,נרצח ההאקר שתמיד עוזר לאקדוחן הבודד נדמה לי שקוראים לו ג'ימי (אני אוהב שהוא צועק כל פעם CIA כדי להבהיל את לנגלי) מוזרק לו אותו סם שמוזרק לסקאלי ומשכנעים אותו לקפוץ בין גלגי אוטובוס נוסע. במהלך הפרק הוא מת לחלוטין ואפילו מנותח על ידי סקאלי (הסצינה בה לנגלי מקיא) אבל במהלך הסדרה של האקדוחן בפרק המדהים על תחרות הטנגו הוא מופיע שוב ועוזר להם להשיג מידע דרך המחשב . האם הם אי פעם נתנו לכך תירוץ מתקבל על הדעת !? יוצרי הסדרה לא התייחסו אומנם אף פעם לחוקי המוות וכמעט כל פעם שאחד הגיבורים מת אתה יכול להיות בטוח שהוא יתברר כחי תוך פחות מ30 דקות אבל הפעם זה באמת מוגזם...

למעלה