London's burning

Zygon

New member
London's burning

דרמת הכבאים המופלאה של LWT עם ג'יימס הייזלדין,תשודר בשידור יומי בערוץ 33 כל יום מ22:30 במקום לטרמן (החל מיום ראשון),כולי תקווה שכמו לטרמן ישו שידור מחזורי בליל שישי בערוץ הראשון,מפני שהאיכות הטכנית של הערוץ הזה ביס היא די גרועה. וחוץ מזה יש קומדיה חדשה בשם "זה מה יש" בערוץ 1 ביום שלישי ב23:00 על זוג מבוגר,חוץ מזה אין לי מושג איך קוראים לזה באנגלית או כל פרטים אחרים.

Mycroft

New member
זה סימן טוב...

כי זה אומר לרשות השידור באמת אין הסכם מונופולי עם ה-BBC ואולי נראה עוד דברים מרשתות אחרות בקרוב

Zygon

New member
אף פעם לא היה הסכם כזה

ערוץ 33 והערוץ הראשון שדרו תמיד תוכניות של ITV ושל ערוצים אחרים. היום ומחר ביס פלוס משודרת מיני סדרת ההמשך "לני בלו" למיני סדרה משבוע שעבר Tough love החלק הראשון כמובן.היה מצוין כרגיל ואני מחכה לסיום בשבוע הבא. בכלל שאני צופה בסדרות בריטיות אני מתחיל לדמיון ספרים שאני קורא בהפקות בריטיות גרנדיויוזיות,זה קורה לי כרגע עם "המסע של הוקווד" ספר מוצלח,עשיר ביותר ומרתק ומה שטוב שהוא הראשון מבין חמישה. בכל אופן,170 פרקים על הכבאים לא הולכים ברגל.

Mycroft

New member
אתה צודק, לא התכוונתי ממש להסכם

התכוונתי שהם היו בעיקר משדרים תוכניות של הBBC (לא רק, אבל תוכניות של הBBC היו יותר "נפוצות")

Zygon

New member
היה טוב מאוד דווקא התחילו בפרק

מתקדם מעונה 99 או 2000 לפי הקאסט,אז לא נשאר להם הרבה עד לפרק האחרון וכנראה שזה יחזיק חודש חודשיים.

למעלה