London Calling

RoyBehar

New member
London Calling

טוב, אנחנו פחות מחודש לפני המשחק בלונדון וזה נראה לי זמן מצויין להתחיל שרשורון התפקדות למשחק... אז מי מגיע? מתי אתם טסים? מצאתם מלון? המלצות? איפה יושבים במגרש? מישהו מגיע לשאר האירועים בסופ"ש? והאם מישהו מחפש לקנות כרטיס למשחק? כי כרגע לי יש שניים...
סתם נראה לי נחמד לדעת מי עוד יהיה

orsher

New member
מסקרנות גרידא, בכמה אתה מוכר את הכרטיס למשחק?

RoyBehar

New member
במחיר עלות, ברגע שאדע מה המיקום המדוייק שלו

אני לא מחפש לעשות רווח, רק לצמצם הפסדים קצת... אני מחכה לתשובה מהסוכנת נסיעות שמכרה לי את החבילה הזאת לגבי המיקום של הכרטיס ואז אמכור אותו בדיוק במחיר של כרטיס זהה בלי חבילה.

omrili77

New member
אני משלב את זה כחלק מטיול של שבועיים

אני מגיע אחרי שבוע באירלנד ללונדון ביום חמישי שלפני המשחק, ועוזב ביום שישי שאחרי. אני יושב בערך איפה שהחבר'ה של רביב (בלוק 131, רביב ב-128 אם אני זוכר נכון מינואר), שזה בפינה מאחורי האנד זון. אני כנראה אגיע לטיילגייט ביום ראשון לפני המשחק, אבל בשבת אני מקווה לנסוע למנצ'סטר לראות את מנצ'סטר יונייטד נגד טוטנהם (כן, the other football...). אם מישהו רוצה להצטרף לנסיעה למנצ'סטר אני יותר מאשמח, כי אם לא תהיה ברירה חברה שלי תבוא איתי, ולמען האמת היא מעדיפה לעשות שופינג בשבת... במידה ולא יסתדר לי לנסוע, אני מניח שאגיע לארוע בטרפלגר בשבת, אבל נכון לעכשיו אני מעדיף את הכדורגל. אגב, אם מישהו נשאר עד יום חמישי לפחות, יש גם תערוכת מכוניות בלונדון שמתחילה ביום חמישי, ה-4.11, וכוללת גם מופע חי של Top Gear. אני כבר קניתי כרטיסים, אין מצב שאני מפספס את זה. ומה איתך? חוץ מהאירוע של הברונקוס שעליו אנחנו כבר יודעים, מה עוד בתכנון?

RoyBehar

New member
לא, לא קיבלתי.

הבנתי שבשנים הקודמות הכרטיסים רק נשלחו משהו כמו שלושה שבועות לפני המשחק, כדי למנוע זיופים. ככה שאת הכרטיס שקניתי כשהכרטיסים רק יצאו למכירה אני אמור לקבל בדואר בימים הקרובים אני מקווה (באמת תהיתי מתי אני אמור להתחיל לדאוג שזה לא מגיע) ואת הכרטיס שקניתי כחלק מהחבילה של הברונקוס אני אקבל ביום שישי לפני המשחק בארוחת ערב של פלוייד ליטל ואלוויי.

למעלה