lol sup guys?

Timekeeper

New member
oki...

Whatever dude, u don´t have to like us or even speak to us, ignore us and we will ignore you. CF אני מכיר את רוב האנשים, את סוסליק אני מכיר כ-3 עידנים כאשר סידרתי לו ממלכה טובה, ומאז אנחנו מדברים לפעמים. שלח לי הודעה באייסיקיו ואני אכיר לכם אחד את השני.

La Gamba

New member
משהו בסגנון...

"אל תתקשר אליך, אנחנו נתקשר אלינו"? אתה מוכן להסביר איך בדיוק סידרת לו ממלכה טובה? ואם אתה מכיר את כולם בכמה אתה משערך את כמות הישראלים במשחק?

Suslik

New member
La Gamba

Lets kep it to our imagination :) Well as for active top Israeli players I think it sums with Arcy, TK, Me, and a few more... Lotsa temporarry Israelies that play one age and leave, I think that actualy a place like this forum if handled right can train a good Israely utopian force :)

Timekeeper

New member
hmmm

איך סידרתי לו ממלכה טובה, את זה נשאיר לדימיון אכן :) יש מספר שחקנים ישראלים סבירים שאני מכיר- Black Tulip, TeZu, Popeye הם שחקנים סבירים למדי ביחוד TeZu שהיה המלך של Kaer Loche אחד הממלכות הטובות בבאטל פילדס ואחת העתיקות ביותר. יש לפורום הזה פוטנציאל אם אנשים לא ינסו לסתום פה פיות, אנשים כמו ידידנו מקס קליפורניה.

Suslik

New member
oops

How the hell did I forget TeZu :) btw, you noticed Kaer Loche are back in business? LAst age they were like 5m, on same island with us and real´s kd.

Timekeeper

New member
yeah

lol Real´s kd are such nw whores, worse than ur IH :) we declered them, ganged one dude from 4k acres down to 1100 and he wasn´t very happy, in the end it went to war, and he agreed to surrender ASAP 12h into the war so i granted him CF. Kaer loche had bad race layout last age so they kinda gave up on the age, they also lost several good players like Nyqan and TeZu so they lost abit motivation, but i am sure they will kick ass this age. Blah, hard to believe but my Angels actually honor raping this age instead of climbing the nw charts, weird times!

ShadowFlash

New member

ועכשיו נעבור לעברית למרות שזה דיי מבאס..... אני רואה שאנחנו גדלים אם הזמן.... אבל אפשר ליהיות יותר גדולים הפורום דיי לא אקטיבי לאומת זה של רומח הדרקון או באפי אז למישהו יש רעיון איך להפיץ את הפורום?

La Gamba

New member
כמשתמש ותיק בפורום הרומח...

אגיד לך משהו, פורום זה הוקם ישירות לאחר מפגש הפורום לציון חצי שנה לפורום, כלומר שהם קיימים כבר הרבה זמן. אני יכול להבטיח לך שהקצב שלנו די בסדר לעומת חודש וחצי ראשונים, פחות או יותר מה שציפיתי.

Panique

New member
סתום כבר מקס!

אני חייב להגיד שאני קוא את הפורום לפעמים ומקס קליפורניה הוא פשוט פלוץ שקורא לאנשים חארות בגלל שהם כותבים באנגלית אבל הוא הסנוב המסריח עם ה _______ בכל כותרת אז לך הבייתה יאמכוער.

CFunky

New member
רגע רגע

את תתדרדרו אז אם מקס קצת מצבו אז מה אם יש לו קצת עודף ביטחון עצמי והוא בטוח שהוא הכי טוב. לא צריך לרדת עליו פשוט תתעלמו ממנו אין למסכן מה לכתוב אז הוא מקלל מקס אל תגיב פשוט תשתוק

Max California

New member
___

אני מרגיש כאילו אני צריך להגן על שמי "הטוב"
. אני לא חושב שאני הכי טוב , אולי באתי בגישה הזו בהתחלה אבל ראיתי שיש פה חבר´ה פי כמה וכמה יותר טובים ממני , האליטה. ואני מעריך אותם על זה , את הגישה הזו איבדתי בהודעה השנייה שלי פה , אז אל תקרא לי סנוב בגלל שאני לא מוצא שם לנושא ההודעות שלי , זה יותר נוח לי ככה ואפילו סימן היכר מסויים . מצטער אם זה עד כדי כך ממרמר אותך. לא מסכן , ואני לא מוכן לשתוק. ובאמת אין סיבה לרדת לפסים אישיים.

God Killer

New member
לא כל כך מדויוק

הוא לא קרא להם חארות בגלל שהם כתבו באנגלית אלא בגלל שהם קראו לכולם Noobs.

La Gamba

New member
אתה לא מייצג את הרוב כאן

ואתה לא תגיד לאף אחד כאן ללכת הביתה. נכון, התנהגותו לפעמים מעצבנת, אבל כהודעה שמייצגת אותך, זו לא הכי משהו. אני אל אתייחסלהודעה הראשונה שלך באקט כלשהו, אבל פעם הבאה תימנע בכך. אין טעם להיכנס לפסים כה אישיים על גבי הפורום.

Arcy

New member
אם יורשה לי

קודם כל לא לריב ילדים!!! דבר שני כשמישהו קורא למישהו אחר n00b זו לא בהכרח קטילה אלא יותר בכיוון של הקנטה, כבר קראתי בשמות כאלה לגדולי שחקני המשחק והם לא נפגעו... (כשאני בטוח שאין כאן הרבה ברמה הגבוהה ביותר אז גם לכם אין מה להעלב).

Max California

New member
___

אני מבין את הכוונה שלך , אבל הרחתי מן התנשאות מוגזמת כזו. עם כל ההתרברבויות וההזכרות החוזרות ונשנות של הפלייבויס אי.אר. תיסכל אותי ... אז כתבתי את זה.

God Killer

New member
_

לא אכפת לי אם זה הקנטה או קטילה וזה לא ממש משנה,סתם התנשאות. כשאתה קראתי לגדולי השחקנים noobs והם לא נפגעו אני די בטוח שזה לא היה בנימת התנשאות אלא בנימה של צחוק חוץ מזה שאין להם למה להתעצבן,הם גדולי שחקני המשחק.

Arcy

New member
המסקנה היא?

או שתיקח דברים יותר בקלות או שאתה באמת n00b

God Killer

New member
המסקנה היא

שהוא לא צריך לבוא בהתנשאות כזאת ועל ההודעה הראשונה לקרוא לרוב האנשים בפורם הזה noobs.

למעלה