LOL

Charmed Gal

New member
LOL../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

עכשיו הזכירו את באפי בימי חיינו... ובדיוק היום ראיתי פרק של באפי שהזכירו את תשוקות!

TCgirl

New member
משדרים את באפי בטלויזיה?

מצטערת על הבוּרוּת

Only me16

New member
yes האלה מעצבנים!../images/Emo107.gif

אין להם ערוצים שיש בדיגיטלי... זה מעצבן...! אני רוצה ערוץ ביפ..

Only me16

New member
ת'אמת אני לא רואה טלויזיה../images/Emo107.gif

אני לא ממש רואה כי לא יוצא לי.. וכן יש להם סרטים יפים לפעמים אבל אין להם ערוצים טובים כמו של דיגיטלי

ועיR

New member
אבל הכי חשוב - אין להם "באפי"!!!../images/Emo10.gif

מתלהבים שהביאו star world, כאילו זה יעזור לנו במשהו...
גם עונה אחרונה, גם אין תרגום, גם טונות של פרסומות באמצע וגם צנזורים. הלו! אנחנו כבר ראינו הכל דרך ק**ה... חחחחחח אבל MUSIC BOX הוא אחלה ערוץ!!

Only me16

New member
נכוןן../images/Emo107.gif../images/Emo13.gif

הוא באמת אחלה ערוץ!
וסטאר וורד הוא ערוץ בסדר.. אבל אני לא רואה באפי.. למרות שאני רוצה אבל אני לא יודע מתי..איפה..מה מסופר..למה וכמה... אז אני מעדיף לוותר..

ועיR

New member
תראה יש לך 2 דרכים לראות "באפי"../images/Emo13.gif

ואני באמת ממליץ לך לראות את הסדרה, חבל לפספס דבר כזה
1)בספריות האוזן השלישית יש דיוידי של כל העונות של "באפי" להשכרה, אתה יכול להשכיר ולראות בדיוידי או אפילו בקלטות אולי. 2)אתה יכול להוריד מקא*ה (אסור להגיד את השם כאן), אם אתה רוצה אני אסביר לך איך בפרטי.

PopPy

New member
*אנחה*

מ-ו-ת-ר להגיד קאזה. מותר! מותר. קאזה. קאזה. קאזה. קאזה. קאזה. קאזה. קאזה. קאזה. קאזה. קאזה! קאזה זו *לא* מילה גסה. גם לא מירק, גם לא אימיול. אסור להסביר איך מורידים מהקאזה (או מכל תוכנה דומה) דברים לא חוקיים. קאפיש?

ועיR

New member
קודם כל, תרגיעי! זה דבר ראשון

אני יודע שאסור להגיד את השמות של התוכנות הלא-חוקיות ואני לא רוצה להסתכן במחיקת התגובה שלי. חוצמזה, מה אכפת לך?? כולם יודעים למה אני מתכוון.

ועיR

New member
אז נגיד שהיא צודקת

היא צריכה לענות לי ככה?? מי היא בכלל שהיא תדבר אליי ככה??

A n g e l u s

New member
אתי, ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

זה ממש מעצבן, הוא לא יבין אותך, אז כן הוא טועה ---> את צודקת, אבל אולי תסבירי לו לפחות? כי לקבל תמונה של פרצוף חמוץ לא ממש נחמד ולא ממש יעזור לו לדעת מה להגיד בעתיד.

PopPy

New member
נמ..

מיצית את הרעיון כבר בהודעה שלך. הוא טועה, אני צודקת
הסברתי את עצמי בהודעה הראשית בשרשור, אם הוא רוצה להגיב בטמטום, מי אני שאני אפריע לו?

HuGo Hell

New member
לא "נגיד שהיא צודקת"... ../images/Emo1.gif

היא צודקת. מותר להגיד קאזה וכל יתר התוכנות.... הדבר שאסור בפורומים זה להסביר איך מורידים מהם על גבי הפורום. וההודעה שלה לא הייתה זועמת רק מתוסכלת שכולם חושבים אסור להגיד קאזה. זהו...

ועיR

New member
יש לה תסכול? שתלך לטפל בעצמה!

אני חדש בפורום הזה ואני יודע מה לא מרשים בפורומים אחרים. היא יכולה לבוא ולהסביר לי. אבל לא משנה, אני לא אעשה מזה עניין...

למעלה