LOL-פורום חברותא!!...

° D A N A °

New member
LOL-פורום חברותא!!...

ושלום לכל המכרים.. בייחוד מנהל פורום סופרים צעירים שקטל את יצירותי!

° D A N A °

New member
כן,כל 'מכושפות' מתקרצצים לכאן.

כבר ראיתי כמה כאלה.. כולכם פלצוצים. באמת.

נ"ש כנסו!!!../images/Emo28.gif

עשיתי עוד מהיועץ... שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אתה הבעיה שלי. יא חתיכת בן בן בן זונה מוצץ לחברים שלך!!! דוחף בתחת לחבר הערס שלך! הומו קטן! האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? מה אכפת לך? בן בן בן כלב מצוץ!!! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לא שאלתי כלום... אתה מוכיח את הפיגור האנושי! אתה תת רמה! אתה בושה לארץ ישראל! אהמ... מה "אהמ.."!!! מה אהמ יא בן זונה תענה רציני!!! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? מ'כפת לך.. האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? יאללה תספר את זה לתחת שלי... כאשר את אומרת ' יאללה תספר את זה לתחת שלי ' למה את מתכוונת שאתה בן זונה!!! שאני בן זונה? בדיוק! יופי שקלטת... ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. אני לא גאה בדברים... לעומת זאת, אתה גאה בהמון דברים (בכל המובנים...) ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אההה... משחק לי אותה "פסיכולוג" אההה... משחק לך אותה "פסיכולוג? טחחח נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אתה דורש מכות!!! כאשר את אומרת ' אתה דורש מכות ' למה את מתכוונת שבא לך להילחם בך בחרבות תייל... שבא לי להילחם בי בחרבות תייל? בדיוק!!! אידיוט קטן שכמותך! תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת נכון שקוראים לך אבי כאשר את אומרת ' נכון שקוראים לך אבי ' למה את מתכוונת אבי... אני מכירה אותך אביך... את מכירה אותי? לא אבא שלי! תגיד יא בן בן בן זונה, מה אתה מערב את אבא שלי?! מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? מתחכם?! תשתוק!!!!!!!!!! מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? יא פסיכולוג של כלבים! אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אהמ... (מחקה אותך) כאשר את אומרת ' אהמ... (מחקה אותך ' למה את מתכוונת פתאום אתה לא מבין!! את תיתמם, יא בן זונה אחד גדול!!!!!! לך תמצוץ לחברים שלך... אני מצטער. אנא ספרי לי בהרחבה לא סולחת! ספרי לי על כך בבקשה ואם לא בא לי האם את בטוחה בכך? בטוחה בטוחה... כמו שאני בטוחה שאתה הומו שגדל ביערות גשם!!! ממה את מתחמקת? מכלום... ממה אתה מתחמק האם את חושבת שאני מתחמק? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? בזכות התכונה שלי להבין שאתה סתם חתיכת חרא ! מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? שאתה תמות

עוד אחד...../images/Emo28.gif

ה-
זה אני וה-
זה הוא.
שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך.
אתה הבעיה שלי!!!!!! יא בן זונה מטומטם! יא זבל! חתיכת חרא שכמותך!!!
תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת
השאלה הזאת למשל...
למה את מתכוונת ב'השאלה הזאתה למשל'
יאאאאאאא אידיוט מפגר!!!!!!!!!!
מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך?
שאתה אידיוט מפגר!
שאני אידיוט מפגר?
כן...קשה להאמין אבל זאת המציאות.
כאשר את אומרת ' כן...קשה להאמין אבל זאת המציאות ' למה את מתכוונת
בקצרה: אתה חתיכת תחת מלוכלך מקקי חום ומטונף!
אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד?
יש לי חלום... והוא לא עניינך אז ששששש
אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך?
לא. אתה מנסה להגיד שאני לא מושלמת?
בוא ננסה להתרכז בך ולא בי
בוא לא...
ספרי לי מעט על התכונות הטובות שלך
אבל קבענו שמתרכזים בך ולא בי...
אבל קבענו שמתרכזים בך ולא בך?
כן... כבר שכחת...
נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך?
האאאאללוווו קבענו שמתרכזים רק בך!!!
כאשר את אומרת ' האאאאללוווו קבענו שמתרכזים רק בך ' למה את מתכוונת
בוא נדבר עלייך. ספר לי קצת על עצמך... אתה הומו נכון?
איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים?
איך אתה היית רואה את עצמך?
מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך?
נו תעשה לי טובה... אני יודעת שאתה אידיוט אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך...
אנא ספרי לי במה בעייתך באה לידי ביטוי בחיי היום-יום שלך
אולי תספר לי על הבעיות שלך... אני רוצה לעזור לך
מצויין. בואי נחזור לבעיה
נו, ספר.
מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים?
ספר לי על עצמך
ספר לך על עצמי?
כן. נו אתה יודע, תחביבים, זהות מינית...
אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי.
לא רוצה! ספר לי פרטים עלייך. יש לך בעיה כלשהי?
אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך?
רק תגיד לי בן כמה אתה טוב?
בוא ננסה להתרכז בך ולא בי
אבל אני לא מעניינת...
אבל את לא מעניינת?
לא... אני כבר יודעת הכל על עצמי, אבל אני לא יודעת עליך כלום חוץ מזה שיש לך שם של הומו.
כיצד את מרגישה עכשיו?
גרוע. עשית לי חרא של יום! מרוצה?!

ועוד...../images/Emo122.gif../images/Emo28.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. יא חתיכת בן זונה! יא גבינת שימורים מותכת!!!! יא הומו! תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת פפפ.. אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אולי לא מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? כלום איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? אני אמות מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? אני בת 264 את בת 264? קשה להאמין נכון.. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? אני זקנה מאוד מאוד מאוד את זקנה מאוד מאוד מאוד? כן, אני כבר בת 264! כאשר את אומרת ' כן, אני כבר בת 264 ' למה את מתכוונת אני בגיל ההתבגרות את בגיל ההתבגרות? כן נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אז אני אמות.. למה את מתכוונת ב'אז את אמות' טחח.. אני לא אחיה טחח.. את לא אחיה? טחיחיחיחי לא. כיצד את מרגישה עכשיו? זקנה המשיכי בבקשה מאוד זקנה... האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא! אני זקנה לא! את זקנה? כן... אמרתי לך!!!!!!! אני בת 264 כאשר את אומרת ' כן... אמרתי לך!!!!!!! אני בת 264 ' למה את מתכוונת אלוהים ישמור... אהמ... אהמ גם לך אהמ גם לי? כן ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני גדולה הכי מכולם!!!

ganooov

New member
אוווווווווווווווווו~! ../images/Emo13.gif

דנהההההההההההההה
אולי תפרסמי כאן פאנפיק של ספרי הארי פוטר מזווית המבט המיוחדת שלך?

למעלה