נ"ש כנסו!!!../images/Emo28.gif
עשיתי עוד מהיועץ... שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אתה הבעיה שלי. יא חתיכת בן בן בן זונה מוצץ לחברים שלך!!! דוחף בתחת לחבר הערס שלך! הומו קטן! האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? מה אכפת לך? בן בן בן כלב מצוץ!!! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לא שאלתי כלום... אתה מוכיח את הפיגור האנושי! אתה תת רמה! אתה בושה לארץ ישראל! אהמ... מה "אהמ.."!!! מה אהמ יא בן זונה תענה רציני!!! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? מ'כפת לך.. האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? יאללה תספר את זה לתחת שלי... כאשר את אומרת ' יאללה תספר את זה לתחת שלי ' למה את מתכוונת שאתה בן זונה!!! שאני בן זונה? בדיוק! יופי שקלטת... ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. אני לא גאה בדברים... לעומת זאת, אתה גאה בהמון דברים (בכל המובנים...) ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אההה... משחק לי אותה "פסיכולוג" אההה... משחק לך אותה "פסיכולוג? טחחח נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אתה דורש מכות!!! כאשר את אומרת ' אתה דורש מכות ' למה את מתכוונת שבא לך להילחם בך בחרבות תייל... שבא לי להילחם בי בחרבות תייל? בדיוק!!! אידיוט קטן שכמותך! תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת נכון שקוראים לך אבי כאשר את אומרת ' נכון שקוראים לך אבי ' למה את מתכוונת אבי... אני מכירה אותך אביך... את מכירה אותי? לא אבא שלי! תגיד יא בן בן בן זונה, מה אתה מערב את אבא שלי?! מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? מתחכם?! תשתוק!!!!!!!!!! מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? יא פסיכולוג של כלבים! אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אהמ... (מחקה אותך) כאשר את אומרת ' אהמ... (מחקה אותך ' למה את מתכוונת פתאום אתה לא מבין!! את תיתמם, יא בן זונה אחד גדול!!!!!! לך תמצוץ לחברים שלך... אני מצטער. אנא ספרי לי בהרחבה לא סולחת! ספרי לי על כך בבקשה ואם לא בא לי האם את בטוחה בכך? בטוחה בטוחה... כמו שאני בטוחה שאתה הומו שגדל ביערות גשם!!! ממה את מתחמקת? מכלום... ממה אתה מתחמק האם את חושבת שאני מתחמק? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? בזכות התכונה שלי להבין שאתה סתם חתיכת חרא ! מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? שאתה תמות