LOL אי מייל 100 mb חינם...

asp123

New member
LOL אי מייל 100 mb חינם...

זזה פשוט קורע אותי נראה לי שמרוב השמן שיש לי את האימייל ביאהו הם הביאו לי 100 mb בחינם בלי קאטצ' בלי תשלום זה מצחיק. בכל מיקרה הנה מערכת דיי נחמדה שנותנת גם 100 מגה בחינם www.spymac.com(בדקתי וזה פועל היא גם נותנת עוד הרבה שירותים). אני חוזר הודעה זו נשלחה אך ורק בשביל הספאם(
)

asp123

New member
חברה קצת לגבי ההודעה שטיגלאנתם של

ילד כחול. לגבי הקטע עם הלשון של גוף ראשון בעתיד שהכל מתחיל בא' ולא בי' אל תאשימו את המשתמשים חלק מהם בני נוער שלמדו בשיטה מאוד מטומטמת לשון כגון שיטת זיכרון תמונתי וכו'... גם לי הייתה את אותה הבעיה עד שהקפדתי על הא' רק אז היא נפתרה. בכל מיקרה נראה לי שהחלק הזה של ההודעה צריך להכתב יותר בעדינות זה דיי פוגע(זה יכול להבריח אנשים) יש לזה דו משמעות במובן מסוים שימו סמיילי או משהו שיפרש את הכוונה של ההערה. בכל מיקרה פשוט תקנו את הבן אדם על הטעות שלא זה ממש לא נחמד לקבל הערה כזאת כאשר לא יודעים אם הכוונה חיובית או לא.

Deviation

New member
מה זה משנה? ../images/Emo3.gif

הרוב פה עשו את הבגרות בלשון ככה שזה לא מזיז לנו ב

asp123

New member
מה הקשרחמישית מהשאלות פה הם של...

גילאים קטנים מהבגרות.... לך זה לא מזיז לאחרים זה כן אל תדברק בשם אחרים
זה ממש
בחייאת אי אפשר לערוך כאן תהודעות.

Deviation

New member
אני המנהל אז מותר לי ../images/Emo3.gif

מצטער להגיד לך אז שאתה לא בעניינים, הרבה פה כבר סיימנו בגרויות, למשל: אני, אלעד, עמית, ילד"ב, השדון, מוטי, יגאל, איגור, זיו, איציק (כן כן, אפילו איציק
), ערן, אזרחק, ארטור (ועוד כמה שלא כתבו היום הודעה בפורום
). ותתפלא שיש פה גם מתכנתים, סטודנטים ועובדים בחברות היי טק שנעזרים באנשים פה. אי אפשר לערוך הודעות ובצדק - זה דווקא טוב.

asp123

New member
סתכל על הUSER ID שלי אני נראה לך...

חדש ? אני יודע טוב מאוד שיש פה אנשים של היי טק סטודנטים ועוד ולכן אמרתי רק חמישית
בכל מיקרה הנה הוכחה מישהו שחרש אבל חרש על לשון(ד"א גם אני נבחנתי ^^) חרש יותר ממני והנה הודעה שלו בICQ
... "גל: אל תדאג אני יכין לך את הרשימה ." בכל מיקרה זה לא נחמד לדבר ככה אל בן אדם תודה בזה זה דיי מעליב, חוץ מי זה כך לדוגמא את yuval(יובל זה לא אישי אבל אני צריך דוגמא חוץ ממני
) הנה הוא משתמש(בן 15) בפורום אני מאמין שאם הייתה לו את הבעיה הזאת(של הלשון) ובוא היה חדש והיה קורא אותה אני מאמין שהוא היה קצת נעלב הטון של המשפט הזה הוא לא ברור והמשמעות הראשונה שנזרקת במוח היא השלילית(לרוב האנשים). בכל מיקרה גם ככה אי אפשר לשנות את זה(כנראה) ולכן אין לי טעם להתווכח על זה יותר.

Deviation

New member
אומרים *ת*סתכל

ובאמת שאין לי כוח להתחיל להריב על לשון ועברית תקינה, גם בהודעה שאתה כתבת אני יכול למצוא לך שגיאות גם דקדוק וגם כתיב (פרט לסלנג). ואם אתה רוצה userid נמוך, תשאל את רועי שאוכל את שנינו ביחד, חוץ מזה, זה לא המשתמש הראשון שלי בתפוז

asp123

New member
לא אמרתי לך מה לעשות פשוט הצעתי ..

להוסיף סמיילי אחד מסכן(סתכל היה בסלנג).

ilsites

New member
יש את וואלה שנותנים

1.ג'יגה חינם. הרישום דרך www.walla.com

למעלה