Logic

dmt4me

New member
Logic../images/Emo184.gif

משום מה אני שומע כל הזמן שלוג'יק היא התוכנה לעבודה..ואיתה אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר גבוהות ושקיובייס לא מתקרבת למנוע הסאונד שלה ולא לנוחות הכתיבה.. יש לי את לוגיק,ואני מידי פעם יושב עליה ככה בסבבה אבל אפ פעם לא נתפסתי בה.. האמת שנוח לי מאוד על קיובייס(אני על נואנדו) אבל אם לוגיק הרבה יותר איכותית במנוע הסאונד ויש לה יותר יתרונות אז מן הסתם שווה לעבוד עליה לא?.. בכל אופן למי שיש דבר או שניים על לוגיק ויוכל להשות או לתת כמה מילים חמות אני אשמח כי אני שוקל לעבור..תנו את עצתכם חברים.תודה!

HeavenlyB

New member
לא מסכים

קודם כל, לוג'יק כרגע היא רק על מקינטוש, אלא אם אתה עובר לגרסא ישנה שלה. דבר שני, המנוע אודיו שונה, כמו בכל תוכנה, אבל לאו דווקא יותר טוב. פשוט צבע אחר. אלה שרגילים ללוג'יק, יגידו שלוג'יק יותר טובה, אלה שרגילים לקיובייס יגידו שקיובייס יותר טובה. וכמובן שיש את אלה שיגידו שפרוטולס הכי טובה. שלושתם טועים. שלושת התוכנות (ועוד כמה אחרות) מקצועיות, ולכל אחת אופי קצת שונה, אבל לאו דווקא שונה באיכות, אלא בצבע. אם אתה רגיל לעבוד עם קיובייס ובהשוואה של מאפיינים של התוכנות מצאת שאין לך סיבה מבחינת צורת עבודה להחליף, אז אתה יכול להיות רגוע שאתה לא מפסיד איכות.

elper11

New member
אז אתה אומר פרוטי לופס ?? ../images/Emo8.gif

חחחחח בעעעעעעעעעעעעעעעעע

HeavenlyB

New member
כן

רק שבפרוטי לופס אי אפשר להקליט אודיו עד כמה שידוע לי, ואני מתאר לעצמי שיש הרבה פחות אפשרויות מאשר בקיובייס. מבחינת איכות, אני לא מוצא סיבה למה לא. הכל תלוי באותו כלי נגינה בו אתה משתמש.

dmt4me

New member
הבנלי אני מודה לך מאוד עזרת לי!

ואלעד..יא גויאבה

../images/Emo26.gif

לא ממש הבנתי קשר.. קיובייס \ לוג'יק = תוכנות סיקוו'נסר הסאונד לא קשור אליהן בגרוש סאונד קשור לממירים אם כבר יש התלבטות אז רק על טכניקה או ביצועים ונוחיות פרוטולס חייבת כרטיס תומך בכדי לפעול כך שביננו הפרוטולס היא התוכנה המקצועית ביותר ולא סתם קומפוזיטורים בהוליווד מתעסקים איתה עם הקיובייס הם משתמשים רק בתור כלי עזר לוידאו וכו' ושלא לדבר על הפרוטי לופס שהסאונדים בה ממש ממש לא מש'ו וזה בלשון המעטה אולי לכם היא נראית שווה תכלס היא לחובבנים קיצר להשקיע במשאבים \ קיובייס מקורית ממירים טובים ומודולים וירטואלים חזקים

dmt4me

New member
אלי היקר..

אני מבין את כונותיך אך הרעיון לעבור ללוגיק נבע מהמלצות שקיבלתי מכל מיני חברים שונים חלקם יוצרים מוכרים וחלקם עובדים בזה לכל מיני צרכים שונים,אני עובד על נואנדו כבר שנתיים ולפניה עבדתי על קיובייס כמה שנים טובות. אני מבין שהכל תלוי בממירים ובמי שיושב מול התוכנה..אבל אחרי הכל אנשים שמבינים עניין המליצו. אני אוהב ורגיל לעבוד על נואנדו\קיובייס ואני מוציא איתה סאונד די טוב (לדעתי ולדעת רבים) אבל מין הסתם אחרי שאתה שומע דברים כאלה על דבר כלשהו אתה מברר ומרחרח כי אתה הרי יודע שכולנו מחפשים להגיע לשלמות.. אני לא מאמין שאעזוב את שטיינברג בכלל על כל מוצריה כי איתה גדלתי ואותה אני מבין ומעריך. מידי פעם אני כותב סקיצות בלוגיק אבל עם נואנדו אני נשאר בכל אופן,תודה לכם חברים על התגובות אני את שלי הסקתי.תודה

HeavenlyB

New member
אתה קצת סותר את עצמך

מצד אחד אתה טוען שהאיכות באה מהממירים, ומצד שני אתה אומר שהסאונד בפרוטי הוא לא משהו. פרוטולס שולטת בשוק הפוסט, זה נכון, זה בגלל שהיא הייתה הראשונה בשוק שהציעה מערכת יציבה עם הכי הרבה פיצ'רים. היום זה כבר שונה. נואנדו מציעה לא פחות, רק שהרגל קשה לשנות, במיוחד שאין סיבה. אם יש משהו שעובד, למה להחליף? האיכות נקבעת ע"י הממירים, אבל לכל תוכנה מנוע אודיו שונה, שבהחלט משפיע על התוצאות. הרמה בתוכנות המוזכרות גבוהה מספיק כדי להוציא תוצאות מקצועיות. אל תשכח דבר אחד, מוסיקה היא אומנות, וזה הדבר הראשון בסדר העדיפויות - ליצור בדיוק מה שהדימיון שלך המציא. אם פרוטי לופס יכולה לעשות את זה, בזה נגמר הסיפור. בזמן שלי פה הספקתי לשמוע דברים שנעשו בפרוטי לופס, קיובייס ולוג'יק. בשלושתם היו דברים שנשמעו מקצועיים ודברים שנשמעו חובבניים. מה שקבע את הרמה היה המבצע. התוכנות עצמן מסוגלות כולן להוציא רמה מקצועית, אם אתה יודע להשתמש בהן נכון ולנצל אותן נכון.

אתה קצת לא הבנת אותי

האיכות מהממירים. הסאונד בפרוטי לא משהו בכלל ואני אומר את זה על הסאונדים שהוא מכיל כמו שיש מודולים וירטואלים גרועים ויש טובים יותר אז מבחינתי הפרוטי הוא מהגרועים ולזה כיוונתי כשאמרתי שהסאונד בפרוטי לא משהו. (הכל לדעתי כמובן.. קטונתי) ואכן כן.. לא שכחתי אף פעם שמוסיקה היא אומנות אבל אל תשכח שכלי עבודה בכל תחום יש טוב ויש פחות טוב נכון שבפחות טוב (פרוטי) יש מצב לעבוד ולהוציא את המקסימום (עד כמה שאפשר שם..) אבל לא לשכוח שאם היה את היותר טוב אז התוצאה הסופית הייתה מגיעה יותר מהירה ויותר מקצועית. אם אני אשתמש (וזה לא יקרה) בסאונדים של פרוטי (תופים למשל) זה לא יגיע לחצי איכות שמע מאם אני אשתמש בסאונדים של stylus rmx אם אני אשתמש (וזה לא יקרה) בסאונדים של פרוטי (סינטי למשל) זה לא יגיע לחצי איכות שמע מאם אני אשתמש בסאונדים של dimension או atmosphere או כל היתר (הטובים שבהם). לגבי מה שאמרת "אם יש משהו שעובד למה להחליף" אז זה מה אמרתי בדיוק. אין הבדלים בין קיובייס ללוג'יק וכו' הכל עניין של טעם ונוחיות עבודה. ואני לא חושב שעבודה עם סאונדים של פרוטי תגיע בשורה תחתונה לתוצאה סופית ברמה של עבודה בקיובייס עם מודולים וירטואלים "טובים". ולא משנה מי ישב על הכסא. פוו.. זה היה ארוך.. לילה טוב

goaguy

New member
------------>

רק שתדע שגם מי שעובד עים הפרוטי (כמוני) לא משתמש בסאונדים של הפרוטי אלא ב STYLUS RMX אני גם לא משתמש בסינטים שבאים עים הפרוטי אלא עים VST חיצונים שאתה משתמש בהם בקיובייס.. אז סתם להגיד שמי שמשתמש בפרוטי משתמש בדברים שבאים "בילד אין" בפרוטי הוא לא נכון .

אחלה! ../images/Emo45.gif

דיברתי על הסאונדים הטראומתיים של הפרוטי. אם אתה משתמש עם סאונדים חיצוניים > אשריך! זה מה אמרתי.. בהצלחה בהמשך!

HeavenlyB

New member
רגע רגע רגע

למה אתה משווה את סאונדים הפנימיים של הפרוטי ל-Stylus? אם כבר אז תשווה אותו ל-LM-7 שהוא מה שמגיע עם הקיובייס. ועד כמה שאני יודע, הפרוטי יכול לעבוד עם VST חיצוניים, לא?

רגע רגע רגע ../images/Emo221.gif

שורה תחתונה של כל הסלט הזה : פרוטי \ קיובייס \ לוג'יק הם תחנות עבודה = סקוו'נסר אם לא להתייחס לסאונדים - ברור שהקיובייס עלתה על כולנה אם אתם עובדים עם הפרוטי במודולים וירטואלים חיצוניים - אחלה. אז חזרנו למעגל של נוחיות עבודה.. רק שברור שהקיובייס אוכלת את שאר התוכנות הנ"ל (בהתחשב באופציות וכו') ועוד דבר.. אוכלת אותן בלי מלח

HeavenlyB

New member
שוב, לא נכון

הכל עניין של התאמה למשתמש. דבר שני, לוגי'ק מציעה לא פחות מקיובייס. עובדה שרוב האמריקאים משתמשים בלוג'יק. ישראלים משתמשים בקיובייס משתי סיבות עיקריות: הלוג'יק לא עובדת על PC יותר, ורוב המשתמשים מורידים אותה מהאינטרנט בחינם.

../images/Emo26.gif

הכל עניין של התאמה למשתמש. נו זה ברור מאליו לא? לא שללתי את זה אם תקרא טוב מה כתבתי. ואגב.. גם את לוג'יק וגם את קיובייס יש מצב להוריד חינם.

HeavenlyB

New member
לוג'יק מתאימה רק למקינטוש

ולכמה אנשים כבר יש מקינטוש בארץ? והגרסא הישנה לא יהיה הוגן להשוות לקיובייס.

למעלה