Loading...

רות נ

New member
Loading...

שלום חברי פורום נכבדים. אני מעוניינת להכין מסך פתיחה קטן , שבו יהיה כתוב "אנא המתן" . בינתיים אני אעלה את הForm-ים הכבדים וכאשר תסתיים העלאה של הForm-ים, יוצג העמוד הראשון . הבעיה שכאשר אני מכניסה את פקודת Load form_name ל form_load של עמוד הפתיחה , הוא לא מציג את העמוד הפתיחה , אלא לאחר טעינת הForm. תודה .

תשובה

לא הבנתי כל כך למה התכוונת אבל אחרי שטענת את הפורם , נגיד form1 תכתבי: form1.show ואז הוא יציג את הפורם על המסך.. בהצלחה! לידן.

רות נ

New member
אני אנסה להסביר שוב

מכיר את האתרי הפלאש ,שיש בהם Loading .. בזמן הטעינה ... המתשמש רואה את מסך הLoading ויודע כי הוא צריך להמתין . השאלה , כיצד יוצרים פורם שיוצג על המסך ויהי בו "אנא המתן" בינתיים ברקע הוא יטען את הפורמים האחרים ובסוף יעשה יציג את הפורם הראשון ויעלים את עצמו , וכן , אני מכירה את form.show . שוב , תודה .

eliranh

New member
אני חושב שהבנתי מה אתה רוצה..

זה לא קשה כל כך.. זה בטעינה אתה משנה את זה אין לי ויבי אז אני יסביר לך את זה ואתה תדרגם את זה תעשה שכל פעם שהוא טוען משו אז נגיד המסך עדיין יראה את זה נגיד הוא טוען את הכפתור אז המסך עדיין בהמתנה ואז תבדוק איזה פעולה הוא טוען אחרון ובוא תשנה שיראו את מסך הרגיל

חיים_K

New member
תוסיפי טימר

תוסיפי טיימר למסך הפתיחה, עם השהייה קצרה (נגיד 100 אלפיות). בשגרת ontimer תבצעי את כל פעולות הטעינה של הטפסים. בצורה כזאת את נותנת למסך הפתיחה זמן להטען כמו שצריך. פתרון נוסף הוא להשתמש ב form1.refresh לפני טעינת יתר הטפסים. זה אמור לאלץ את המחשב להשלים את הצגת הטופס לפני שהוא ממשיך.

shai_shai_shai

New member
והנה התשובה

תראי תוסיפי עוד form ותופס הראשון במקום של ה form1_load תרשמי me.hide ותרשמי את הטופס החדש נגיד form8.show. לטופס החדש תוסיפי טיימר ותבדקי כמה זמן לוקח לו לטעון בדרך כלל את כל הפורומים ותשימי בטיימר את הזמן ותגידי לטיימר ששיגמר הזמן unload me form1.show

oferon

New member
פתרון :

נניח שהפורם שמציג את ההודעה Loading... נקרא "loading": שימי את loading.show שורה מתחת ל private sub form_load של הפורם הראשון שנטען. ואת השורה loading.hide שורה לפני ה end sub של הפורם האחרון שצריך להטען.

למעלה