lnikittttttttttttttttttt

linkit

New member
lnikittttttttttttttttttt

מה אתם חושבים שמשעמם לי????? אולי במקום להיות בפורומים כנסו לאתרים ותוזיזו ת´תחת שלכםםםם כדי שלינקין פארק יבואו לארץ

KaUrO DoNo

New member
בונאאאאאא

מחזור? או שאת מקוראית? כמה פעמים אפשר להסביר לך שזה לא הולך!!! עשו כמה עצומות...ואגב..תלמדי לשרשר...ליאור כנס בהההההההההההההה........

../images/Emo6.gifחחח יאללהה ליאוררררר../images/Emo182.gif

תן בה

lgmtk

New member
done! אגב אלקה אחלה חתימה.........

קצרה אבל ממצה המווווווווווון........(ככה כותבים ממצה? או שזה ממצת?)

Shaib17

New member
כן משעמם לך....

מתחשק לך אולי להשתעמם במקום אחר? ואם מתחשק לך שלינקין יבואו לארץ אז אולי תחתמי בעצומה במקום לזיין את השכל?

linkin lover

New member
בונא'...

איזה בנאדם דורש סטירה! אולי את "תזיזי את התחת שלך" מהפורום שלנו!!! גאד...

LikeMe

New member
חחחחחחחח ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

בואנה את מפגרררררררררררררררררררררררררררת

lgmtk

New member
ילדה!!!!!!!!! אל תעצבני!!!!!!!!!!!!

לא אהבתי אות מהתחלה אז אל תגרמי לי לשנוא!!!!!!!!!!!!!! אל תתחילי לפתוח כתומים על זבל כזה!!!!!!!! תנצלשי!!!!!! מה קרה????? את חושבת יש תקציב לכתומים כל רגע? 'צטערת.......המצב קשה קשה ואין תקציב!!!!!!!!! אז תזיזי את את התחת שלך ואו שתעופי מהפורום או שתתנהגי בהתאם!!!!!!!!!!!!!! >_<....... כמו שאמרו גם אם את כ"כ רוצה (אני בטוח שכמו כל השאר פה) אז תעשי משהו בעצמך. לא להתחצף לגדולים ממך.........

olly v

New member
די!

אוף קרציה....אם כבר את בפורום לפחות דברי לאנשים יפה! מה זה אמור להביע? אהה? תוזיזי בעצמך את התחת! דפוקה.....

NiKi†a

New member
אה פשוט לא שירשרת טוב.

חשבתי שהתכוונת אליי
אם את רוצה להגיב לה, פשוט תפתחי את ההודעה שלה (ההודעה הראשית, זה שהפוסטמה רשמה) ותעשי בהדעה שלה על 'הוספת תגובה'..ככה זה יהיה משורשר למקום המתאים

למעלה