LNB......

LNB......

אחרי לבטים קשים החלטתי סוף סוף ליקנות LNB 0.3 מטל חץ ההתקנה בשבוע הבא

zweiss

New member
איך זה אמור

להשפיע על קליטת הערוצים היותר חלשים? ומה מחירו?

תומר ,תמונת הLNB ....

אל תידאג אני אעדכן אותך לגבי מה שאני אקלוט וגם לגבי התדרים. הLNB מגיע בלי הפלנ'ג ולכן אני לוקח את הטכנאי מיקי מפנורמה שירכיב לי את זה .

זכי.....

תודה על ההערה .אני מקווה שטל חץ לא עובדים עלי,בכל אופן הוספתי את התמונה של ה LNB מחכה לתגובה להתראות

ariel s

New member
lnb 0.3 db

ה lnb המדובר נותן תוצאות מדהימות בצלחות אופסט בצלחות פריים פוקוס אין הבדל גדול בצלחת 1.80 אופסט הצלחתי לקבל את הsuper beam ב hot bird שווה את הכסף לעזרתכם תמיד אריאל

לא הבנתי כלום . מה שכתבתה

כי לא שמתה נקודות . אתה כותב אין הבדל גדול . אין הבדל גדול במה בין צלחת 1.2 לצלחת 1.8 . תיראה אים תצליח ליקלוט מלוויין אסטרה במקום 60 תחנות FAT את כולם כ 200 אז הLNB גדול תעשה ניסיון ותודיע לנו כמה נוסף לך בלוויין אסטרה כי זה הלוויין הפופולארי . ומה גודל המלחת

ariel s

New member
קליטת אסטרא אם צלחת 1.8 מטר אופסט

כל ה 200 fta גם ב 19 וגם ב 28 באיכות מעולה הlnb, מתאים רק לצלחות אופסט. לפריים פוקוס אין שינוי . לעומת זאת zinwell פריים פוקוס ב 1.80 תוצאות לר רעות בכלל גם ב 19 וגם ב 28

אז איזה אופסט יש לך . עכשב בליילה

הלכת להחליף את הLNB ובידיוק יצא לך 200 תחנות גודל הצלחת . אני כתבתי 200 תחנות סתם . אולי יצא 180 FAT סיפור מאוד מעניין לסוף השבוע

ariel s

New member
קרמר כנס לlyngsat

ותתחיל לספור תחנות. אל תזלזל באנשים! כל אחד והידע שלו וזה שאני מגיב ועוזר זה רק לטובה. לא נאה לך אל תקרא ואל תגיב שבוע טוב ורק לטובה

תיראה על תעלב . אבל יש היגיון בכתוב

ליפני שעתיים כתבתה משהוא על לווין 13 שאתה קולט גם את הצחנות סופר . כתבתי לך שתריך לעשות ניסיון על לוויין אסטרה . כי הלוויין הזה גבולי לכיוון ישראל . ואים תצליח ליקלוט מימנו בימקום את כל ה200 הערוצים הפתוחים . אז העיין שווה . אים הייתה עונה מחר נעשה ניסיון היגיוני אחרי כשעה אתה כותב יש קולטים 200 תחנות קליטה מעולה עליתה בחושך החלפתה עיין כיצד קשה וכיוון וגם מאוחר לכן לא ניראה לי העניין וגם צלחת 1.8 אופסט ראיתי רק אחת ביראל על איזה מיפעל . חוץ מיזה לא ראיתי אצל שום יבואן צלחת 1.8 אופסט , שהא כמובן צלחות מעולה לאסטרה . אז מאיפו הישגעתה אותה

ariel s

New member
הצלחת מחברת supral

כנס לsupral.netותתרשם מחיר 500$ לא כולל משלוח ומכס יש לי אחת ממונעת שכל היום בשיא החום ישבתי וכוונתי !! אל תזלזל תשאל ובנימוס ! אין לי ולא יהיה לי שום רצון לספר סיפורים. הצלחת נותנת תוצאות מדהימות רק התענוג מאוד יקר. אבל שווה כל שקל לעזרתכם תמיד אריאל

יש לך פרוספקט שתוכל להציג

או צילום לא קישור ליצרן . חוץ מיזה 500$ זה לא יקר 2300 ש"ח . סכום רגיל של צלחת אבל תציג תראה צילום מהצלחת אולי ניקנה גם אחת

ariel s

New member
לא אין לי פרוספקט

האתר של החברה הואwww.supral.net שווה גלישה לילה טוב

טוב אז אין לך גם צלחת . אבל שהייה

לך שבוע טוב אחי . ליילה טוב אני הולך לישון מספיק להיום

ariel s

New member
שבוע טוב

אני רוצה לומר דבר אחד לך הטכנאי קרמר! לא יודע מי אתה ומה הידע שלך מבחינה מקצועית? אבל דבר אחד מאוד ברור לי, אתה איש גס רוח שכל היום מחפש לשחשח ולריב! לידעתך !!!!!!! על הצלחת הזו אני למעלה משנתיים מתעסק בלהביא אותה לארץ!! לבד בלי כל הנבלות מת"א והמבין יבין!. הצלחת היא צלחת מטר שמונים אופסט ממונעת וכתבתי לך את זה באחת ההודעות!. לא קראתה? בעיה שלך! אני בתור מתקין ובתור אחד שאוהב ומתענין בתחום משתף בידע שברשותי את כל מי שזקוק לו, לא ראיתי שאתה מנדב מידע! אתה רק מעביר ביקורת כל הזמן , או על הפורום או על מנהל הפורום, על הצלחת הזו בשביל לקבל את התוצאות שקיבלתי עבדתי אתמול שבת בשיא החום ! אני בטוח נהנה מהתוצאות ונהנה גם לשתף את חברי הפורום, אבל למה הצרות עין קרמר למה? תפרגן אל תזלזל שיהיה לך שבוע טוב ואל תתרח לענות כי מימני יותר תשובה לא תקבל

ariel s

New member
שבוע טוב

אני רוצה לומר דבר אחד לך הטכנאי קרמר! לא יודע מי אתה ומה הידע שלך מבחינה מקצועית? אבל דבר אחד מאוד ברור לי, אתה איש גס רוח שכל היום מחפש לסחסך ולריב! לידעתך !!!!!!! על הצלחת הזו אני למעלה משנתיים מתעסק בלהביא אותה לארץ!! לבד בלי כל הנבלות מת"א והמבין יבין!. הצלחת היא צלחת מטר שמונים אופסט ממונעת וכתבתי לך את זה באחת ההודעות!. לא קראתה? בעיה שלך! אני בתור מתקין ובתור אחד שאוהב ומתענין בתחום משתף בידע שברשותי את כל מי שזקוק לו, לא ראיתי שאתה מנדב מידע! אתה רק מעביר ביקורת כל הזמן , או על הפורום או על מנהל הפורום, על הצלחת הזו בשביל לקבל את התוצאות שקיבלתי עבדתי אתמול שבת בשיא החום ! אני בטוח נהנה מהתוצאות ונהנה גם לשתף את חברי הפורום, אבל למה הצרות עין קרמר למה? תפרגן אל תזלזל שיהיה לך שבוע טוב ואל תתרח לענות כי מימני יותר תשובה לא תקבל

לקחתה ללב כניראה . על מה שכתבתי

ולא יושן בליילה כותב בשעה זו . בחור שאל שאלה למעלה על LNB 0.3 הציג צילום של העיין בעלון של חברת טל חץ . זה אומר שקיימת עיין 0.3 לא ידעתי שקיימת כזו רגישה . אבל הציג מיסמך . אתה מציג פלא יחסית . תראה תמונה צילום ניתנצל על זה שלא האמנתי לך בסך הכל . לא כתבתי חלילה משהוא רע

tאתה גם כתבתה

שבלווין 28 הקליטה מעולה וגם בלווין 19 ושיש לך צלחת אחת של 1.8 אופסט . אז מה עליתה כוונתה בדקתה ועוד פעם עליתה ובדקתה וכיוונת .על הגג בחושך אחי לא מוזר הסיפור שלך . בפרום צריך דוברי אמת בילבד .

למעלה