LM-7

yuvale123

New member
LM-7

בימים אלה אני עושה את הצעדים הראשונים שלי בתוכנה והחלטתי להתחיל עם איזה מקצב תופים נחמד. מן הסתם בחרתי בVST שמגיע עם התוכנה הלא הוא LM-7. הבעיה שמטרידה אותי היא שלא כל התוים משמיעים צליל. אפשר אפילו להגיד ש70% מהתוים הם אילמים. למה?! אפרופו תופים, למה אני צריך לשנות את הPROGRAMS ל-PERCUSSION? מה זה בכלל PERCUSSION. אם מישהו יכול להמליץ על VST תופים טוב אני בכלל אשמח.

HeavenlyB

New member
תשובות

אם תשים לב, ל-LM-7 שבא עם הקיובייס יש 8 צלילים (אם אני זוכר נכון), ולכן רק שמונה "תוים" ישמיעו צליל. למה לשנות ל-Percussion? מי אמר שצריך? זה פשוט אוסף גלי הקשה שאתה יכול להשתמש בהם אם אתה רוצה. תה יכול לחפש ב-www.kvraudio.com תופים, וכל כלי אחר שתרצה. באתר הזה יש מאגר עמום של מידע לגבי כלים וירטואליים ואפקטים. והמנוע חיפוש שם הוא קל לשימוש.

yuvale123

New member
סבבה...

איפה אני רואה את כמות התוים - ב EDIT VST INSTUMENT? מי אמר שצריך? המדריך של קיובייס. והוא צודק, אם תשאיר את זה על COMPRESSOR לא תשמע כלום. מנוע החיפוש הזה הוא לא כל כך פשוט (בלשון המעטה). מה זה HOSTS?

HeavenlyB

New member
המממ

אתה לא תשמע כלום על Compressor אם לא תלחץ על הקלידים הנכונים. אותו דבר עם ה-Percussion. איפה כתוב בדיוק במדריך של קיובייס שרק ה-Percussion עובד? תצלום מסך יעזור. כי אם זה נכון, אז כל משתמשי קיובייס בבעיה, כי יש להם תקלה - הם שומעים את התופים גם ב-Compressor. HOSTS אלה תוכנות מארחות לכלים וירטואליים. לדוגמא - קיובייס.

למעלה