LL Cool J - Ten

TakTik

New member
LL Cool J - Ten

זה האלבום העשירי של אל אל ולכן הוא קרא לו 10 שוב אנחנו פוגשים את הסאונד והסטייל שמיוחד לאל אל
הדיסק מתחיל בקטע אינטרו שומעים מעיין קטע מראיון שמסביר מה משמעות האלבום בשביל אל אל
מיד אחרי זה נכנסים לשיר השני -Born to Love You- השיר רץ על אינסטרומנטל מאוד נעים ובמשך כול השיר אל אל שואל למה לעזאזל הביץ´ שלו אוהבת אותו???
אחריו השיר השלישי -הסינגל,Luv U Better לדעתי הוא השיר הכי טוב באלבוםה שיר על בחור שמנסה להחזיר לעצמו את האישה שלו. כול השיר ,המילים הביט הוויב עצמו, משדר נוסטלגיה נעימה. מאוד נעים להאזין לו
עוברים לשיר הרביעי - Paradise שמאריח את Amerie שיר הבטחות של אל אל - אני אעשה לך טוב אני אקח אותך לגן עדן בלה בלה. לזמרת המתארחת.אמרי, יש אחלה קול - חמים ונעים בשיר הזה יש ציטוט פשוט גיאוני "Paradise in very nice" - כאילו דה?
השיר החמישי הוא Fa Ha - נשיפות בנות סבבות חגיגות - תמצית השיר
השישי הוא Niggy Nuts ביט מעצבן לדעתי - כמו אזעקה של מכונית כול השיר הרבה יותר חזק מרוב האלבום ולדעתי פשות מרגיש לא מתאים
השיר השביעי הוא amazin שר סבבה כזה - מקפיץ כיף קצת אגו קצת בנות קצת הכול.
שמונה זה Clockin G´s שיר אולדסקול נעים ביט גיטרה נעים,סקראצ´ים סיפורי כסף וכו´
השיר התשיעי הוא Lollipop שיר עם איזו חרמנית (הופה הופה) ושוב עם ביט מטריף לדעתי - מצויין ובכול זאת קליט בצורה מפחידה
הבא והעשירי הוא after school עם פי דידי - ביט דידי טיפוסי,שיר דידי טיפוסי אחלה שיר למסיבות
האחד עשר הוא Throw Ya L´s Up שיר אגו אבל אחלה שיר אגו חזק יותר מרוב הדיסק אבל בניגוד לNiggy Nuts השיר הזה מרגיש ממש במקום
שיר 12 הוא You Should "המדריך לפליבוי המתחיל - כרך א´ - איך להתיחס ללידי שלך - ע"י ל.ל.קול.ג´." לרוץ לחנויות
שיר 13 הוא 10 Million Stars עוד שיר חזק מהרגיל עכשו גם הביט תואם באסים כבדים שירה ברקע ומאגניב. סבבש. בסופו יש המשך לרעיון מהאינטרו והפעם הנושא הוא המראה של אל אל
14 הוא אחד השירים המעניין לדעתי באלבום - Mirror Mirror שיר שמספר את ביפורו של אל אל מגוף שלישי. מאוד מיוחד! פה יש שיחה בין אל אל לסבתא שלו שהוא הקדמה לשיר הבא
השיר שסוגר את האלבום הוא Big Mamma שמאריח את Kci ו-Jojo זה שיר לסבתות הגדולות האלו שמרעיפות אהבה על הנכדים (מי שראה את ביג מאמא עם מרטין לורנס יודע על מה אני מדבר) אלו שגידלו את כוווולם. זה בעצם שיר אהבה\תודה\נוסטלגיה לסבתות האלו. בסך הכול אלבום ממש כיף,נעים לאוזן,שאפשר לשמוע אותו בכול מצב בכול מצב רוח, אלבום בלי גיל .גם בדיסק העשירי שלו אל אל צמא למוזיקה - וזה בולט. יש איזה קסם לא ברור לדיסק וזה רק תורם לאווירה הכללית של האלבום. זה מסוג האלבומים שזורמים בגרון וצונחים לבטן - בשיא הכיף.

TakTik

New member
אני לא../images/Emo13.gif

יש לך סיבות למה חשבתה שהוא איום?

volatile

New member
לא מסכים עם הביקורת (האלבום גרוע)

אבל עדיין מגיע על ההשקעה הקפצה ומקום במאמרים
פלג.

למעלה