Live in Pompeii

חרטושה

New member
פחחחחחחחח

הצחקת אותי, כואבת לי הבטן כאן, אני עם דמעות בעיניים ולא מאושר. להוציא 500 שקל מהקמצנים האלה זה קשה. נוסעים לייצג את המולדת בכבוד ומה מקבלים? קדחת! לא נורא, אני אמורה להמצא באחד מהאזורים הפופולריים ביותר לטיול באירופה בעונת הקיץ כך הבנתי. נוציא מזה את המיטב.

צר לי לאכזבך... ../images/Emo13.gif

אבל אפריל זה לא בדיוק "קיץ", ועד כמה שאני זוכרת את מזג האוויר האנגלי, בעונה זו של השנה, את יכולה לצפות לממטרים פזורים במשך 24 שעות ביממה, כמעט. ועננים אפורים. אבל גם זה נחמד.

חרטושה

New member
../images/Emo2.gif

ספרי את זה לבריטים. למרות שעדיין לא קיץ, מתחיל שם פסטיבל סמוך מאד לזמן העזיבה שלי ולכן את הלילה האחרון אאלץ לבלות בלונדון. עד כמה שאני זוכרת, מה שמעצבן הוא לא הממטרים הפזורים, אלא זה שמזג האוויר פשוט משנה את דעתו כל חמש דקות בערך.

avki

New member
זה מה שמעצבן בחורף הלונדוני...

שבשלב מסויים הוא לא נגמר, הוא פשוט דועך בחוסר אופי מאכזב.

אם נחזור לעניין

שאלות שעניינו אותי? מישהו יודע כיצד הוקלטה ההופעה? כמה עיבוד באמת היה וכמה זה באמת מה שנשמע שם? האם גם אתם מרגישים שההרמוניה בזמן ההופעה עצמה היא מושלמת?

ההופעה צולמה בפומפיי

עם "השלמות" באולפן בפריז, במקום קטעים שצילומם לא צלח. הצילומים בפומפיי עצמם היו די פשוטים: הלהקה באה לשם עם ציוד, והתמקמה באמפיתאטרון (שרידיו, בכל אופן), וכך גם צוות הצילום וההקלטה. מרבית מה שאנו רואים ושומעים, זה באמת מה שצולם שם, מלבד, כאמור, ה"השלמות" שנעשו לאחר מכן, באולפן. אני ממליצה לקרוא את הראיון עם הבמאי, אדריאן מאבן, שנמצא באתר Brain Damage, שם הוא מספר את תולדות הסרט. http://www.brain-damage.co.uk/general/pompppj3.html

שלום חן

New member
מכל החומר המצולם שברשותי דהיינו...

די.וי.דיז של הפלוייד, פומפיי עם הרייטינג הכי גבוהה אצלי בבית. הופעה פשוט מדהימה והביצוע לא רק של A Saucerful of Secrets מדהימה אלה גם הביצוע של Careful With That Axe, Eugene עולה ברמות. דשנו ודיברנו המון על ההופעה, פשוט שווה כל גרוש שהושקע בקנייה. לילה טוב

Harleydude

New member
אני בבעיה עם לראות את הדיוידי

הדיווידי יושב אצל חבר שאין לו כל עניין בלהקה, אבל מה יש לו דיוידי (מה שלי אין)... ואני כל הזמן מנסה לשכנע אותו לשבת לראות. בכל מקרה זה לא הולך ואני מחפש מכשיר דיווידי. יש מתנדבות מאזור הדרום?

למעלה