LIVE FROM EUROVISION

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifהמועדפים שלי-שירי#1../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

זה היה שיר גדול לשירי, זמרת 100ממת וההופעה מדהימה!!!
שירים שאהבתי באירוויזיון(היו לי רק 5 מועדפים מההתחלה-לפני כל ההצבעות): 1. שירי מיימון- The Silence That Remains(בשבילי #1) 2. רומניה- Let Me Try(מקום #2 בשבילי) 3. United Kingdom- Javine- Touch My Fire 4. יוון- Elena- My Number 1 5. רוסיה- נטליה פודולסקיה- Nobody Hurt No One

Pocahontas3

New member
אתם משוחדים על השיר של שירי כי

רובכם מעריצים אותה מאקזיט השיר שלה לדעתי לא היה משהו והיו שירים יותר יפים שהיו צריכים לקבל יותר ממה שהיא קיבלה.

Mini Monster

New member
אתה לא יכול להכניס לנו מילים לפה!

אני דוקא אהבתי את הביצוע ואת הבמתיות שהיא הפגינה על אף שהיא הייתה מצוננת. פשוט הופעה גדולה שלה! כל הכבוד לשירי!!! ודרך אגב- אני לא אוהבת אותה מאקזיט, ולפני האירוויזיון גם לא כל כך אהבתי אותה בתור זמרת, אבל היא הרשימה אותי, ועכשיו אני רואה אותה בתור זמרת איכותית!!

Pocahontas3

New member
לא הכנסתי מילים לפה אבל זה מרגיז

שכל דבר שלא אוהבים כאן ישר מאשימים באנטישמיות ונאצים. וכל שנה זה חוזר על עצמו. לא משנה שיש שיר גרוע, מי שלא אהב אותו ישר אנטישמי. אף אחד לא חייב להצביע לשיר שלא אהב אותו. פשוט אנשים לא יכולים להודות שלא אהבו את השיר ולא יודעים להפסיד בכבוד. חוץ מזה אני בטוחה שהרבה ישראלים בחו"ל הצביעו לישראל (ואין בזה צדק שיצביעו מחו"ל לישראל רק בגלל שהם ישראלים ולא בגלל השיר עצמו) אבל זה לא עזר כי בכל זאת אהבו יותר את השיר של יוון. ואם כבר מדברים על פוליטיקה, אז לדעתי אם זה היה הולך לפי זה אז אחת ממדינות ברה"מ לשעבר הייתה צריכה לזכות כי הן מצביעות אחת לשניה ויש להם כוח ועובדה שזה לא היה כך ויוון זכתה ומה יש ליוון שדווקא כולם לצידם? עובדה שהם גם אף פעם לא זכו באורוויזיון בעבר. איך הייתם מרגישים שכשישראל זכתה אם היו אומרים שזה הכל פוליטיקה ?

mirushi16

New member
WTF?!

תגידי מה עובר עלייך!?! למה את כל הזמן חושבת שאת יודעת דברים יותר טוב מכל אחד אחר פה?! תורידי את האף כי הוא יותר מדי גבוהה בשמיים! מנהלים אולי תטפלו במקרה העצוב הזה!?

mirushi16

New member
WTF?!

תגידי מה עובר עלייך!?!למה את כל הזמן חושבת שאת יודעת דברים יותר טוב מכל אחד אחר פה?!תורידי את האף כי הוא יותר מדי גבוה**** בשמיים!מנהלים אולי תטפלו במקרה העצוב הזה!?

Pocahontas3

New member
את מנסה בכוח להעיף אותי וזה לא

יעזור לך. כבר אמרתי למנהלים שאני יכולה לחזור מליון פעם וחוץ מזה מותר לי להביע דעה ולהגיד שהשיר לדעתי לא היה משהו, פה זה לא רוסיה יופי! לא הגענו? שגם המדינה תקבע לי את הטעם שלי ותקבע בשבילי מה יפה ומה לא יפה ? ואם אני חושבת שאני יודעת יותר מכולם כאן זאת בעיה שלי לא שלך, אף אחד לא חייב להקשיב לי אם הוא לא רוצה, זו מדינה דמוקרטית. ואם כבר מדברים על הרמת אף אז את זאת שמרימה את האף שרוצה להעיף כל אחד שלא חושב כמוך.

BEN ZIV

New member
כל הכבוד לשירי../images/Emo47.gif

מה המקום הכי גבוה שישראל הגיעה אליו אי פעם

mirushi16

New member
בשניים הראשונים זכינו ברצף

אבנבי ואז האירוויזיון היה בארץ ושוב זכינו

למעלה