live from costa rica!!!!!!

shimon dabah

New member
live from costa rica!!!!!!

hayyyyyyyyyy evrebody i m baeckkkkkkkkkkkkkkkk!!!! just now i live in costa rica so i dont need to speek about the wave of israel becous i gat waves evreday soon i will send some pic from here love you all see you ha and miss eilana stop write crapppppp miss you haaaaa send me youe e mail and to my best freind sahron!!! i miss you to come here to live whit me

maorubin

New member
שלום לך!!!

איך שם??... אני מקווה שאתה נהנה.... (לא רק בשבילך!... אנחנו מחכיה פה לגלים שבאים אולי פעם בשבוע) לא ראיתי אותך פה הרבה זמן בפורום.... בטח שמת לב שקצת השתנה (חחח הפכתי למנהל..) אם יש לך הרבה תמונות אז במקום שיקח לך שעתיים לעלות אותם לאתר תתחבר אלי למסנג'ר ואני אוסיף אותן ישר לגלריות... ד"א.. כמה זמן אתה הולך להיות בקוסטה ריקה?... הנה האימייל שלי... [email protected]

ILANA360

New member
shimonnnnnnn

I'm not writing crap!! and wait when youl come back and see me!! ive learnd new thing! hh i happy here =)hhhhh my e-mail- [email protected] hope you enjoe there..well i'm sure of that miss you too bro=) N.b - soru about all the "hhhhh" i can;t get away from it..hh

roxy16

New member
לשמעון

חחחחח למה אתה חושב שזה מענייןאותנו שאתה בקוסטה! בקושי אתה יודע לכתוב משהו באנגלית לך ללמוד קרוא וכתוב יש לך מלא שגיאות החורף נכנס אצלנו עוד מעט ויהיה פה גל טוב ובכלל יש שמועות ש אתה חזרת עם חבריך כבר ואתה רוצה לעצמך שקט חודש.. חרטטן

b m x

New member
../images/Emo4.gif

דווקא מאוד נחמד שהוא כותב בפורום,וחוץ מזה שמועות זה דבר דפוק.

sharon002

New member
אח שליייייי

ואללה שמעון הצלחתה לגרום לי לחייך. אני מת כבר לדבר איתך,ושלא נדבר על לראות אותך. עידכון קל לגבי התחרות אם לא שמעת בסינורס לקחתי מקום ראשון ובוגרים לקחתי שני.אני מנצל את ההזדמנות להודות לך על התמיכה ושגרמתה לי להאמין בעצמי שאני מספיק טוב גם לתחרויות,בהמשך אני ישלח לך תמונות מהתחרות. עקב ההצלחה שלי בתחרות האחרונה שוחח איתי מר הדר מהארגון ואמר שאני חיב להצטרף השנה לסבב ושיש לי מה להציע שם. שמעון לצערי אני לא אוכל להצטרך אליך השנה אלא רק בשנה הבאה (תקציב). אני שולח לך מכאן המון געגועים ( משעמם בלעדיך ) ומקווה לא לראות אותך בחופינו (תנצל את המקום בו אתה נמצא). אני מקווה שאתה מצליח לראות את ההודעה בעברית. שרון

Black Soul Om

New member
שיוו אני כל כך מקנא בךךך

אוףף אצלנו אין גליםם... קרסול קרסול פלוס מקסימום ברך.. כמו לגלוש באמבטיהה... תנצל כל שניה שלך שם.. איך שנגמרת השנה המאעפנה הזאת אני עףףףףףףףףףףףףףףףףףף לשם! עף!

ILANA360

New member
אני באה איתך חחח

אני ושלי כבר אירגנו לנו טיול גלישה לעתיד חח בצרפתת

Black Soul Om

New member
סגרנו ביחד טיול ../images/Emo13.gif

יש לך מסלול מתוכנן או שאת סתם ממשיכה לחלום?

למעלה