Live Forever הסרט

YOasis

New member
Live Forever הסרט ../images/Emo189.gif

למי שמעוניין: יום שני הזה - 05/02 בשעה 22:00 בערוץ HOT PRIME (אין לי מושג מה המספר, אין לי הוט). לכל בעלי HOT, שימו תזכורת ולכל מי שיש לו יס כמוני, תתחילו לחפש איפה להתנחל, אני כבר מצאתי
למי שלא מבין על מה אני מדברת, תקציר: סרט דוקומנטרי שעוקב אחר התפתחות הבריטפופ באנגליה במבט לאחור (הוא יצא בשנת 2003). ראיונות עם ליאם ונואל, דיימון אלברן, ג'ארביס קוקר ועוד רבים וטובים על המוזיקה שלהם ועל הדרך המעניינת שעשה הבריטפופ מהשיגעון שהוא עשה בתחילת הניינטיז ועד ה"נפילה" שהייתה לו בסופם. אני אישית עדיין לא ראיתי את הסרט, אז זה בערך כל מה שאני יכולה לספר לכם...

sha na na revol

New member
זה סרט מומלץ מאוד.

לא ראיתי אותו, אבל מחובבי בריטפופ אחרים, שמעתי שהוא טוב.

LetThereBeLove

New member
../images/Emo45.gif

אחלה סרט. ראיתי אותו פעמיים נראה לי, והוא באמת סרט טוב. שווה צפייה

sok777

New member
הוהו..!

אולי אני אבקש מסבתא וסבא להקליט לי. ואולי לא. בכל אופן, ראיתי את הסרט פעם או פעמיים.. סרט נחמד אבל לא יותר מזה כמו שאומרים [אורי גלר אומר
]. הסרט חמוד עד כמה שאני זוכר אבל בכלליות הוא לא כזה סרט ענק או משהו.. אני צריך לראות שוב די להזכר..

RoySupernova

New member
אוהו

יש לי את הסרט במחשב (הממ איך הוא הגיע לי לשם..? ) אבל הספקתי לבדוק רק את החצי שעה הראשונה ממנו, ובלי תרגום, שזה ממש מזוכיזם.. וזה נראה טוב. רוב הזמן החמיאו לאואזיס וחוץ מקטע אחד שנואל זיין ת'שכל על מעמד הפועלים והרגיז אותי אהבתי את מה שראיתי.

RoySupernova

New member
אה ושכחתי להגיד

בני זונות כל ההוטניקים! אמן! וסער חח שנינו כתבנו אותה כותרת.. אמנם אני כתבתי כמה דקות אחרי אבל לא ראיתי את שלך כי לא עדכנתי/רעננתי את הדף- קיצר הייתה פה טלפתיה מדהימה.

sok777

New member
אדיר

רק שיש לך שגיאות כתיב
סתם, האמת שאהבתי יותר את ה"אוהו" שלך.

RoySupernova

New member
תודה.

גם שלך איכותי. אם זה היה הוהוהו זה היה כבר סנטה קלאוס אבל עצרת את זה בזמן.

shmuelr

New member
הוו פאנן תודה רבה! הקרנה המונית

אצלי בבית. כולם מוזמנים!

shmuelr

New member
יאללה את מוזמנת אני בעד להכיר אנשים

חדשים. רק יש לך איסיקיו או מסנג'ר ?

Xknight

New member
ראיתי אותו כמה פעמים, סך הכל

סרט טוב, רק חבל שלא שמו יותר דגש על אואזיס, יותר מידי דיבורים, התוכן היה יכול להיות טוב יותר. דיימון אלברן רולז:), בנאדם מוכשר.

LetThereBeLove

New member
../images/Emo2.gif OMFN!!

סוגד לשטן?!?!
דיימון אלברן?! בושה וחרפה. סער, לטיפולך! סתם סתם, זה בסדר, מותר לאהוב אותו (אבל ממש ממש ממש קצת). וגם את רובי עוד איכשהוא אני מרשה.

למעלה