Live at Last - ה- DVD השני

FreakOfNature

New member
Live at Last - ה- DVD השני

אז ראיתי גם כמו שצריך את ה- DVD השני ואני חייב לומר שההופעה של Rearview פשוט מטורפת!!! זה ענק! וגם The Saddest Part, איך שהיא בוכה זה פשוט קטע מהמם. בכלל, הם עשו עבודה ממש טובה ב- DVD השני. יש שם גם מעין לקט של הופעות של One Day In Yur Life אבל הוא הרבה פחות מוצלח לדעתי. אם הם היו שמים פשוט הופעה אחת רצופה זה היה נחמד יותר. מה שכן - התמכרתי למחרוזת של Paid My Dues ו- I'm Outta Love - אני מריץ את זה מלא פעמים ברצף ונותר המום. היא ממש גדולה בהופעה הזו! פשוט DVD חובה - רוני, עדי וליהי - אתן חייבות לקנות!

מישהי 111

New member
כן.. היום אני ועמיר נעשה סריקה

קטנה בת"א ומקווה שנקנה סוף-סוף...... תזכיר לי איפה?

FreakOfNature

New member
או בסנטר, בחנות "דיסק סנטר"

שבקומה התחתונה, או ב"מוזיקה נטו" שבאבן גבירול. בהצלחה!

מישהי 111

New member
קניתי!!!!!!!!!

אני אמנם לא אזכה לראות אותו כ"כ מהר, אבל קניתי את הדיסק ויגאלון עד לכך. אני גמורה היה לי יום אמנם נחמד לאללה והספקתי המון ויש הרבה חוויות, אבל נשתף את החשובים. עמיר עוד אצלי, מתחרפן מהשטויות שלכם, גם כן אתם. עוד מעט פיפי ולישון. לאב יה.................................

adii1201

New member
תתחדשי כפרעלייך ../images/Emo9.gif

כשתראי את זה שתפי אותנו בחוויות שלך

adii1201

New member
עכשיו הדעה שלי ../images/Emo9.gif

היה מדהים!!!!!!!!!!! כן יגאל כמו שאמרת אני מתלהבת! זה היה שווה את כל הכסף שהוצאתי על ואפילו יותר! הופעה מדהימה אישה מדהימה קול מדהים וגוף מדהים! אני אומר זאת כמו שמיכל אמדורסקי נוהגת לנסח זאת: "אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת" שווה לקנות את זה כי זה מדהים! הביצוע של YNBA היה מהמם והיה לי חשק עוד יותר להוציא לפועל את הרעיון של לשלוח לה משהו מכל הפורום שלנו. דה סאדסט פארד בדיסק השני היה פשוט לא יודעת מרגש יפה מה שבא לכם לראות אותה ככה בוכה זה היה כ"כ!!!!! כפרעליה! HOMH היה מרגש ברמות שאי אפשר אפילו לתאר אותן ואני תמיד אמרתי שזה אחד השירים הכי יפים ומרגשים שאי פעם נכתבו... WTMT היה מדהים גם כן וגם אני התאכזבתי שקיצרו את YNBA במיוחד בגלל שהיא אמרה שם שהיא מקדישה את השיר למעריצים שלה והכל... I DO היה מושלם בכל מובן המילה ואני ממש לא חושבת שהתפילה של הילד שם הייתה מיותרת כי כל השיר הזה עוסק פחות או יותר בתפילה של הילד וזה רק הוסיף
אכן PMD ו-IOL היו בביצוע מושלם, הכי טוב שלה אי פעם וכמו שיגאל אמר- רמה אחת מעל הכל. אני מסכימה עם יגאל לגבי WYLTM אבל השיר עצמו ז"א הביצוע של אנה היה ממש ממש נחמד
לגבי הצגת הזמרים והרקדנים באמצע אני מסכימה זה דיי עיצבן כי למה לא לעשות את זה בסוף?! אבל העניין עם זמרות הרקע שלה היה ממש חמוד לפי דעתי
יגאל, נקרעתי מצחוק בדיסק השני שהיא דיברה על הבחור הזה שמחקה אותה ואיך שהוא עשה את זה פשוט נשפכתי
היה מדהים חבר'ה רוצו לקנות את זה! אני יודעת שאם היא תצא לסיבוב הופעות נוסף כמו שהיא אמרה ב-DVD אני נוסעת! היא שווה את הכסף ואפילו יותר מזה! וחמודים כדאי באמת שניקח ברצינות את הרעיון שלי (ז"א אם אתם רוצים) ונראה מה אנחנו יכולים לעשות כי אני חושבת שלכל אחד ואחת מאיתנו יש מה להגיד לה. אגב עדי, פעם שאלת האם היא מזיעה, מפליצה, תוקעת גרפסים ונוחרת כמו כולנו. אז יש לך תשובה לזה ב-DVD

FreakOfNature

New member
HOMH היה שם כ"כ יפה שהוא פשוט

זינק אצלי כמה מקומות למעלה. TNBA תמיד היה אחד האהובים עליי והיא הוכיחה שנית שזה שיר גדול. אהבתי את המשחקים בקול שלה ב- IOL ובכלל, כל האווירה בשיר הזה. ולגבי הגרעפסים וכו' - היא פשוט חיה רעה
|

adii1201

New member
אכן! גם עליי YNBA הוא אחד האהובים

זה פשוט שיר מדהים! וגמני אהבתי את המשחקים בקול ב-IOL!!! וכן אכן חיה רעה

adii1201

New member
../images/Emo207.gif+../images/Emo208.gif

יש תמונות חדשות באנסצורד של אנה מהvery hot pink משו
זה משו של סרטן השד
כנסו לקישור ותהנו

adii1201

New member
עוד ../images/Emo207.gif

ליהע כפרעלייך, שאלתי את יגאל אבל הוא לא כ"כ ידע
(כפרעליך) אז אני שואלת אותך... יש לך מושג למה אנה תמיד בוכה כשהיא שרה את TSP? ז"א אני יודעת שהוא מאוד אוהבת את השיר אבל למה היא בוכה? ואגב, השיר לא על פטריס נכון?

מישהי 111

New member
השיר נכתב הרבה לפניי שהם היו ביחד..

אז גם הרבה לפניי הפרידה... ומפליצה? קשה לי להאמין שהיא עשתה את זה ב-DVD, אבל תוקעת גראפסים? ידוע.... אני לימדתי אותה את כל מה שהיא יודעת. יגאל גם לזה עד
העיקר בתוכנית המפגרת שלה היא שיחקה אותה כמה שזה מגעיל. איכסה, צבועה מסריחה... חחחח.... אבל יפה לה להיות אני!

adii1201

New member
לא להפליץ היא לא הפליצה

אבל חתיכת גראפס היא תקעה ואז היא אמרה "אים דיסקסטינגגגג"

מישהי 111

New member
שקוף שהיא כזאת!

מעולם לא שאלתי ואם שאלתי אז התבדחתי... ברור שהיא מזיעה... ברור שהיא סרח! מצחיקולה... אין, דומות דומות, אבל שונות. למרות שהדימיון העיקרי שלנו נתפס בשומן!!!!! שתינו דיאטה ודחוף!!!!!!!! יש לי תמונות מים המלח שאני צריכה להעביר אותן על המחשב! ואני מתה כבר לראות את ה-DVD. נראה אולי נלך לעמירו'ש... טוב שההוריםש לי לא תופסים ממני מספרה. אחותי הגדולה: " עדי, את גוזרת לי קצוות?" אמא: " את צובעת לי היום את השיער?" אבא:" את מספרת אותי?" ומה איתי???? אני רוצה להסתפר ולעשות גוונים!!!!!!!!!

adii1201

New member
תשתמשי בשלי

adii1201 snoopy1 ואמממ שאלת זה היה "מעניין אם היא גם מזיעה ומפליצה ותוקעת גראפסים כמו כלונו" ואז כשראיתי את זה ישר חשבתי עלייך ואמרתי "או הנה גם היא בנאדם"

מישהי 111

New member
לא... זה נאמר בצחוק...

וגם הרבה פעמים דאגתי להזכיר שהיא אנושית כמו כולנו והיא עוהש בדיוק את מה שכולנו עושים וזה היופי. אבל מזיעה? בהופעות! דה... לא הבנתי פשוט איך לא נמרח לה האיפור, אבל אז ביומן שלה קלטתי שכן נמרח לה.

adii1201

New member
כן זה שזה נמא בצחוק הבנתי ../images/Emo3.gif

בהופעה לא נמרח לה האיפור אבל היא ממש הזיעה ז"א ממש ראו את זה... ולא רק בפנים בכל הגוף

כן כן מזיעה בהופעות..

בהופעה שלי את רואה אותה כזה מביאים לה מגבת... מים.. מלכה!

למעלה