איזה כיף!! אני מת עליהם
V Vivi Sparrow New member 2/7/05 #77 איזה דיליי.... GREEN DAY כבר סיימו את השיר השני ובערוץ 10 הם רק התחילו. REM עכשיו מופיעים בהייד פארק.
איזה דיליי.... GREEN DAY כבר סיימו את השיר השני ובערוץ 10 הם רק התחילו. REM עכשיו מופיעים בהייד פארק.
T THEDUDE911 New member 2/7/05 #80 האינטרנט וערוץ 10 לא מסוכרנים ערוץ 10 משתמש בהקלטות בגלל הפרסומות ולכן יש delay של 10 דקות בערך.....
T THEDUDE911 New member 2/7/05 #87 מסכים איתך אבל תסתכל בצד החיובי ככה אפשר לשמוע את אותו שיר פעמיים לפחות למיקרה שלא תפספס
O One Echoe New member 2/7/05 #83 חחחח REM עומדים לסיים את הופעתם, וערוץ 10 אומר שאחרי הפרסומות יהיה את REM...
T The 5th Element New member 2/7/05 #86 אני לא יודע מה לעשות !! לראות באינטרנט או בטלוויזיה? אני חושב שעדיף בטלוויזיה כי איכות היא לא מילה גסה. אבל הדיליי הזה משגע אותי ותמיד יש לי הרגשה שאני מפסיד משהו.
אני לא יודע מה לעשות !! לראות באינטרנט או בטלוויזיה? אני חושב שעדיף בטלוויזיה כי איכות היא לא מילה גסה. אבל הדיליי הזה משגע אותי ותמיד יש לי הרגשה שאני מפסיד משהו.
O One Echoe New member 2/7/05 #91 תעשה כמוני, גם וגם. ערוץ 10 פתוח והאתר של כל הבמות באינטרנט גם. אני רואה מה שמעניין.
M MIniMage New member 2/7/05 #90 אני מקווה שאת ההופעה של פינק פלויד אני מקווה שאת ההופעה של פינק פלויד לא ישימו מהקלטות. אם כן אני אראה באינטרנט, ואז אני אתבאס =/
אני מקווה שאת ההופעה של פינק פלויד אני מקווה שאת ההופעה של פינק פלויד לא ישימו מהקלטות. אם כן אני אראה באינטרנט, ואז אני אתבאס =/