Live 8

rainbow demon

New member
בהצלחה - אלטון ג'ון על הבמה

אחרי איזה 10 דקות של הפסקה... פשוט בזיון הדבר הזה.

../images/Emo51.gif על ההמלצה!

אכן נכנסתי ל Aol.com וזו אלטרנטיבה מצויינת. מה גם שאפשר לראות חצי שעה לפחות לפני, מה נראה בקרוב בישראל 10. כנראה שהם באמת מקליטים (קצת מתכמנים).אנני לנוקס שמופיעה עכשיו ב 10 הייתה לפני כן ברשת וגם אפשרות הזפזופ נתנה לראות את בון ג'ובי כאן ואדמס בטלוויזיה. חגיגה אמיתית. קיסוס וברמן , מעצבנים כאשר הם "עולים" על שירים (אתם לא הסיפור כאן) והפגינו חוסר בקיאות משווע כאשר בשיא השיר של גלדוף הם חשבו שהוא סיים אותו.. העיקר שיסתמו כשיגיע השיא והאיחוד !! שיהיה המשך חגיגה מוצלח..

CigaretteBurn

New member
פינק פלוידדד :)) חמודים.

רגע, יש לי שאלה, אבל לא לסקול אותי או משו אם כבר שאלו... מתי תשודר ההופעה שלהם? [בערוץ 10]

Vivi Sparrow

New member
בונו... כריס...../images/Emo99.gif

אתם יודעים מה מעצבן אותי? שיש את אלה שיודעים ש"אריגטו" ביפנית זה תודה אז הם חייבים להגיד רק את זה, כל הזמן. בעלכס! >_< מעניין כמה חתמו על העצומה.

חרטושה

New member
עד עכשיו מתקדם לפי הרשימה

הצפויה של השירים. (עם קפיצות ליפן באמצע). מה שכן, יכול להיות שהרשימות שפורסמו לא סופיות משום שיש עוד אמנים שצריכים להופיע בהפתעה (ככה טענו בחדשות SKY הבריטיות).

One Echoe

New member
קשה לעכל.

עד לא מזמן זה היה בגדר חלום. ועוד כמה שעות, זה הולך להתממש. קשה לעקל. קשה. שמתי לב שמראים לא רק את הבמה מלונדון..הראו את הבמה של טוקיו גם.

rainbow demon

New member
זה תלוי איזה שידור רואים.

למשל באינטרנט אפשר לבחור לראות במה אחת ספציפית או שידור משולב , כמו בערוץ 10. אני, כמובן, נשאר רק בהייד פארק בינתיים:)

One Echoe

New member
אני רואה ערוץ 10...

אין לי חשק להסתבך באינטרנט..זה לא כיף, גם האיכות לא משהו, כנראה. וחשבתי פשוט שערוץ 10 משדר רק את לונדון..מסתבר שלא:)

Vivi Sparrow

New member
מה הקשר לשיר של פרנז פרדיננד?../images/Emo12.gif

שמו את השיר Take Me Out של Franz Ferdinand כשביקשו להירשם באתר... :S לFF יש שירים טובים דווקא.

Terra Rocks

New member
דווקא? o0../images/Emo108.gif

פרנץ אלוהיים
(נקודה.)

Vivi Sparrow

New member
מהההההה?! איפה?! O_O

עכשיו בכלל דוראן דוראן [ברומא] איפה אתם רואים את המופע???

למעלה