Live 8

Live 8

שרשור זה נועד להעלאת רשמים מהמופע, בין אם אתם בהייד פארק, או בבית מול הטלוויזיה. השרשור לא נועד לכל דבר אחר מלבד רשמים מהמופע. אנא אל תנצלו את השרשור לעניינים אחרים. לכל השואלים: לא ידוע בדיוק מתי הפלויד יעלו לבמה. מכיוון שהם הלהקה האחת-לפני-אחרונה בבמה בלונדון, ההערכה היא שהם יעלו בין 10:30 ל-11:30 לפי שעון ישראל. מידע על שידור באינטרנט, בטלוויזיה וברדיו, יש בלינק בצבע וורוד הנמצא בראש הפורום. אנא על תעלו שאלות לגבי זה כאן. להלן הקישור לביוגרפיה המקוצרת של הלהקה שכתבתי אתמול. שרשור ה"חשדות" (חדשות הפורום) האחרון. התמונות מאתמול. צפיה מהנה לכולם!!

MIniMage

New member
רציתי לומר תודה

טוב אז המופע מתחיל ממש בקרוב, ואני אלך לראות את ההתחלה. כדי שאני לא אשכח, וכדי שאני לא אהיה לחוץ אחר כך לקראת ההופעה של הפלוידס רציתי להגיד פה לכולם תודה. תודה מיוחדת לך ציףציף על כל ההודעות והחדשות והעידכונים. ממש השקעת הרבה בקהילה הזאת, ועזרת לי ממש המון ואני בטוח שגם לכולם פה. אז ממש תודה =) תודה גם לכל שאר האנשים פה שהביאו ידיעות, תמונות, שמועות, ראיונות, בדיחות, רכילויות, מידע וכו'. חיכינו ליום הזה הרבה זמן, עכשיו הוא הגיע. תהנו מהמופע! (;

LastBreath

New member
אני לא מאמינה שזה באמת קורה.

כל הארוע הזה, ופינק פלויד בפרט, עומדים להיות כלכך מרגשים. יאללה, לרוץ לראות! לא יכולה לחכות.

gilriv

New member
תפתתחו גם בערוץ VH1 ערוץ המוזיקה

בכבלים יש מבזקי חי מלונדון הלייב8?

mirisss

New member
נוסטאלגייה אמיתית

אני מקווה שניזכה לראות עוד מופעים כאלה..כי יש עוד הרבה נוסטאלגיות כמו .לד זפלין.קינג קרימסון..סגול כהה..היתי רוצה לראות תוכנית רק עם להקות אלו.......עם המוסיקה של היום זה צחוק...

ההכנות בעיצומן...

לקראת הצפייה המשותפת בפאב הדוב במרכז הכרמל החיפאי. אני אדווח על חברי הפורום שמגיעים, האווירה החמה שתהיה, האיחוד עצמו ויותר חשוב הקמיע בכבודו ובעצמו שהצליח לפנות לנו זמן בלו"ז העמוס שלו (מקווים שיהיה נוכח). אז כאן קרייזי, פורום פינק פלויד, חיפה בשמי ובשם ארתור גינס וכל הצפונים מאחלים לכולם צפייה מהנה ואיחוד נעים שיהיה לכולנו.

מעצבן אותי לראות

את הילדים הקטנים האלה על הכתפיים של אבא, כאילו זה אירוע של יום העצמאות. אני רוצה להיות שם במקומם.

N a V e

New member
זה רק אני

או שהבריטים היו פאקינג אדישים לסרג'נט פייפר ?! מעניין איך הם יגיבו לפלויד...

rainbow demon

New member
מסכים בהחלט

אני חושב שלפי הגיל הממוצע בקהל, רוב האנשים בכלל לא ידעו מי זה פול מקרטני. קולדפליי קיבלו יותר תשואות ממנו... אגב, שמתם לב למחווה הקטנה שקולדפליי עשו ל ROCKING OVER THE WORLD של סטטוס קוו?

Giodor

New member
איפה אפשר למצוא את סדר ההופעות?

של כל הערב? אודה לכם אם תענו...

rainbow demon

New member
בדיוק שמעתי אותו היום

והופה, איזו הפתעה:) אגב, מה הקטע של ההפסקות האלה בין האמנים? לא יכלו לעשות את זה קצת יותר קצר , או אפילו ברצף? זה מוציא מהאווירה.

MellowShip

New member
זה לא ריפ אוף..

מהרולינג סטונס? אני מתכוון רק לכינורות המפורסמים כמובן.

rainbow demon

New member
נדמה לי שכן

(לא מעריץ גדול של הסטונס) אבל השיר בפני עצמו נחשב לאחד הלהיטים של סוף שנות ה90. הלהקה ששרה אותו, VERVE, נעלמה כפי שבאה אחרי עוד סינגל (DRUGS DON'T WORK), וזה למעשה הפעם הראשונה שאני רואה את הסולן שלהם מאז 1999

הם עשו sampling לגרסה סימפונית

של שיר של הסטונס. הגרסה הסימפונית הופקה באמצע שנות השישים ע"י קית ריצ'רדס ואנדרו לוג אולדהם (מנהל הסטונס דאז). לכן, ה-Verve נאלצו לשלם תמלוגים למי שמחזיק כיום בזכויות בשיר - עורך הדין אלן קליין. אני לא זוכרת באיזה שיר מדובר, אפילו. לא שזה משנה. ה-Verve עשו יצירה חדשה ומעולה משלהם.

MellowShip

New member
פוליטיקלי קורקט..

את בהחלט צודקת. אבל אני לא יכול שלא לחשוב מה היה קורה אם הם לא היו משתמשים בסימפול הזה..אבל זה כבר ביבוז של זמן, האפקט נעשה כבר.

Pig On The Wing

New member
כרגע שני הדברים המעצבנים ביותר:

א) הערות של אביעד כיסוס (או איך שכותבים את השם שלו) ב) פרסומות. אבל זה לגיטימי כל עוד זה לא נופל על ההופעה של פינק פלויד.

rainbow demon

New member
אני רואה באינטרנט

באתר של AOL, כיוון שאני לומד תוך כדי למבחן שיש לי מחר (איזה תזמון, לא?), ושם דווקא אין הערות של אביעד כיסוס :) אגב, גם האיכות יחסית טובה - הוידאו קצת מפוקסל אבל הסאונד נשמע טוב מאד.

למעלה