live ? או סתם סרטים משעממים

puzker

New member
live ? או סתם סרטים משעממים

כולנו יודעים שיצר המציצנות הוא יצר חזק במיוחד כשמדובר בבחורה שהחליטה לחשוף חמוקיה מול המצלמה הביתית. אך האם מדובר בשידור אמיתי או בסרט מבוים שטובים ממנו ניתן למצוא בכל אתר סקס מצוי ? מבוים או אמיתי זאת השאלה! אם גלשתם לאחרונה לבלוג TV מבוגרים בוודאי שנתקלתם בשאלה שחוזרת על עצמה תדירות בחודשים האחרונים .. זה סרט? זה אמיתי? וכדומה. השאלה נשאלת מכיוון שבעזרת תוכנות פשוטות ניתן לשדר כל קטע וידאו ולהציגו כסרט בזמן אמת ולא רק זה מסתבר שישנם גולשים שהגדילו לעשות והם מקליטים עלמות חמד בזמן אמת ומשדרים את זה בשידורים חוזרים (כמה מגוחך) לרוב מדובר בסתם משועממים או בעלי עניין עסקי, וישנם אפילו תיאוריות קונספירציה שמערכת תפוז דואגת להראות לנו את מה שאנו רוצים בכל מחיר ואפילו בשכר למקרינים המיומנים. לדוגמא לאחרונה צפיתי בסרט של מישהי שהתפשטה לפני 9 חודשים בערך... כמה משעמם. הרי כל העניין זה לצפות בזמן אמת בעלמת אמת אחרת זה לא מרגש ואפילו משעמם. מאז שבלוג TV עלה לאוויר ובהחלט עורר תגובות נלהבות מצד הגולשים לא נעשו במערכת שינויים משמעותיים הפוטנציאל אדיר התשתיות מעולות ובמערכת תפוז כנראה עדיין לא הפנימו את מה שהתבקש כבר לפני שנה וחצי . בעזרת שינויים מסוימים על אותן תשתיות, בקרה וסינון קפדניים, שלא ידרשו יותר ממספר שורות קוד פשוט ניתן להפוך את כל המערכת למעניינת יותר אמיתית יותר והכי חשוב למערכת שתמשוך הרבה יותר גולשים בוגרים ורציניים לאתר. מכיוון שאני לא עובד בשכר אני לא מתכוון לפרט כאן מה ניתן היה לעשות על מנת לגרום לכולנו הרבה יותר נחת ולחסוך מאיתנו שאלות מיותרות. אני מקווה שבמערכת האתר יבינו שאי אפשר לרכב על אותו סוס לנצח אפילו אם הוא סוס מעולה והם יבצעו את השינויים הנדרשים על מנת לספק לנו הגולשים תוכן אמיתי בזמן אמת.

למעלה