Little League World Series

7liel7

New member
Little League World Series

זה מעניין כאן מישהו? אותי זה דווקא די מעניין כי החבר'ה שמשחקים הם +/- בגיל שלי
. אם אני לא טועה המשחקים התחילו היום. מה איתכם, יש לכם פייבוריטים או שזה בכלל לא מעניין אתכם?

BarcaBoy2

New member
אז אולי אתם מדברים על משהוא שונה ממה שאני

חושב שאתם מדברים עליו כי היה פעם במשחק של ביתר נגד מכבי שזוהר שיחק בביתר ונימני במכבי אז זוהר תפס לו בחבילה במשחק אולי היה גם זוהר וברקו אבל אני לא זוכר דבר כזה

צודק.

במשחק בין בייתר למכבי כשזוהר היה בירושלים אז באמת זוהר תפס לנימני בחבילה. וגם החבר'ה פה צודקים שברקוביץ' המלוכלך תפס לזוהר בחבילה ולא ההפך..

הוא נראה לך בגיל שלך?

בגיל כן, בגודל (אלא אם כן אתה איזה FREAK) לא נראה לי
זו תמונה משנה שעברה שאני זוכר שדיברנו על זה פה...זה ילד (1B) בן 13 מערב הסעודית שהיה עליו הפוקוס בליטל ליג וורלד סיריס. הוא 6 פיט 8 אינצ'ס ואיזה 270 פאונדס. בכל מקרה, שגרתי בארה"ב אהבתי לראות את זה...אבל אין שידורים פה אז זה לא הכי מעניין

גם לביג ליגס זה ענקי

לשם השוואה ריצ'י סקסון נראה לי החובט הכי גבוה שאני זוכר והוא באותו גבוה או נדמה לי אינץ' יותר גבוה... איירוד שהוא בן אדם די גדול הוא 5 אינצ'ים פחות ו40 פאונדס פחות...הילד יכול להיכנס באיירוד
הייתי מת לראות אותו ליד דסטין פדרויה או דיוויד אקסטיין...

BarcaBoy2

New member
מי אמר שאין שידורים?

יש עכשיו קנדה-סעודיה באיאספיאן חח

7liel7

New member
כן, משהו מוזר זה...

ציפיתי לראות חגורות נפץ על המותניים, ומה אני מוצא? חבר'ה שנראים כמוני... זאת ערב הסעודית זאת?!

KaiserDino

New member
השחקנים של סעודיה ...

הילדים של העובדים האמריקנים - ושאר בעלי אינטרסים במזרח התיכון . אז במקום ללבוש חגורות הם משחקים בייסבול ... מעניין אם ייעשו להם חגורות - לפי נפגעים כמה זה חגורה שחורה אצלהם ? 30 ? לבנה זה בטח כשתופסים אותך בדרך ואתה מרים ידיים ... ורובוט בא ומפשיט אותך בושה הערבים האלה ...

אין כמו כדור

שכשחובטים אותו אני חושב מעניין אם זה יהיה פופ אפ לאינפילד או מספיק עמוק בOF כדי שיהיה סאק פליי (למרות שבליטל ליג נראה לי שגם בפופ אפ באינפילד הולכים על זה...) ואז פתאום אני רואה שזה HR...וחתיכת HR 235 פיט לCF... 12-5 קנדה בשישי אחרי הקאמבק של ערב הסעודית...עוד מעט מגיעים לחוק הרחמים "The mercy rule" וייגמר המשחק...

עוד אחד

לפטי על לפטי חובט ליינר שאני מתחיל לתהות אם קוקו יתפוס את זה או לא (
אני רגיל...) ואז פתאום זה יוצא...

איזה מבאס זה

לצפות בשאר חברך לליינאפ עולים ועושים 8 ראנס לפניך בלי אאוט אחד אחרי שסיימת את האינינג הקודם ואז גם לעשות את האאוט הראשון באינינג הזה ועוד בליינאאוט...

למעלה