LITESPEED CATALIST

ZVILA1

New member
LITESPEED CATALIST

באתר היצרן אין מפרט של הנ"ל (דגם ישן).מישהו מכיר?ממליץ?

cipo 1

New member
צור עימי קשר טלפוני ואספר לך על

האופניים רכבתי על הדגם הנ"ל כמעט 8 שנים עד מעבר לסיינה של לייטספיד. טל 0507761657 עודד כללית רק השמיים יותר גבוהים !!

forester404

New member
לייטספיד - הפנטסיה

האם הדגם המדובר הוא טיטניום ? האם תוכל במספר מילים לאפיין את ההרגשה של רכיבה על טיטניום בהשוואה לאלומיניום ?

cipo 1

New member
אכן הדגם הנ"ל מטיטניום ,לגבי השוואה

לחומרים אחרים מהם עשויות שלדות אז........... אין לי ניסיון עם אלומיניום רכבתי רק על שלדות פלדה.ותחושת שיכוך הזעזועים יחסית דומה, אבל אני מדגיש כאן נגמר הדמיון. איכות המוצר של לייטספיד זו רמה בפני עצמה (כמובן אחריות לכל החיים) רק להסתכל על ריתוך הצינורות גורם למי שמבין להשאר בפה פעור ... פשוט - אומנות !!! הקטאליסט ניקנו משומשות שימשו אותי 8 שנים והיו של עידו סירקין. ואלו הלייטספיד שיש ברשותי עכשיו (סיינה יום טוב !! עודד

השטל

New member
בעליהם הגאים

של שלדת קטליסט משנת 94 + מערכות אולטגרה 10 חדשות וגלגלים בבניה על בסיס נבות אולטגרה. מה אומר ומה אגיד - הסיבה היחידה להחליף אופניים כאלו הוא הרצון המנטלי להשתדרג. החליפו אופני אלומניום והתחושה בפירוש שונה - בכללי תחושת הרכיבה המשוקללת - נוחות+העברת כוח+בלימת זעזועים בפירוש עדיפה, אופני אימונים/טיולים נהדרים (גם הגלגלים נבנו בהתאם למטרה). שלדת הקטליסט יוצרה עד שנת 96/7 ניתן לקבל מידע מדויק על השלדה בשאילתה באתר לייטספיד שמציין את מספר השלדה (מופיע בתחתית בית הציר המרכזי) אגב האחריות היא אך ורק לקונה המקורי כך שרצוי לבדוק את השלדה בשבע עיינים למרות שזה טיטניום. אם יש לך עוד שאלות דבר איתי במסרים. עופר

ZVILA1

New member
קטליסט

תודה.לא איתרתי באתר לייטספיד את המקום להקשת מספר השלדה.תוכל לפרט יותר?

למעלה