Listen up, yo!

YOasis

New member
Listen up, yo! ../images/Emo124.gif

למישהו פה יש יומולדת. זאת סיבה מספיק טובה שתורידו עליו גשם של ברכות, גם בגלל שחום איימים וזאת אחלה מתנה!
אז סער, בנאדם מדהים שכמוך, שיהיה המון מזל טוב, אושר, בריאות, אהבה, כיף. תמשיך לכתוב, אתה יוצר מוכשר והתפתחת יפה בשנה אחרונה שאני מכירה אותך והלוואי שתמשיך ושתגשים את אהבתך למוזיקה כמו שאתה רוצה. אתה מוכשר ברמות מטורפות ולפעמים אתה ממש מעצבן שצריך לשכנע אותך שאתה באמת כזה. זה דבר מדהים. תקבל את זה כמו שזה
ובכלל שלא תשאיר את חלומותיך בגדר חלומות, ברור?
שלא תוותר ברגעים קשים ותמיד תסתכל על הצד החיובי כמו שאתה עושה הרבה פעמים. רואה את החיים בצורה פשוטה ויפה. אפשר ללמוד ממך הרבה. (מרגישה מעפנה, אבל באמת שאתה בנאדם טוב ואני אישית קיבלתי הרבה ממך לחיים).
בקיצור - תמשיך להיות כזה סער
, כי ככה אנחנו אוהבים אותך (יחי הקיטצ'יות!
). מזל טוב כוכב, תחגוג עד אור הבוקר!
אתה כזה סער -
אוהבת אותך! יאסו!

shmuelr

New member
סערקה סערקה סערקה

אחד האיכותיים! אמרתי לך את זה לא פעם... אני אוהב אותך באמת, לא יודע למה, כי אני לא מכיר אותך הרבה הרבה זמן, אבל ממה שהספקתי אתה נותן לי הרגשה נעימה חמימה וכיפית.. אז שיהיה יומולדת מדהים, גדוש אלכוהול, בחורות (או בחורילות -תחליט אתה), צפונבונים , ואורגיות... ואל תשכח שממש ממש ממש בקרוב אנחנו באים להתנחל אצלך... להקים אוהלים בחצר האחורית... ואולי אני ואתה גם נקליט איזה סינגל באולפנון שלך. שלך, רב אמן בברכות... נתראה בשמחות

LetThereBeLove

New member
סערקה אהובי! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב!
שלא תשתנה אף פעם, שתמשיך להיות כזה מוכשר
, אוהב
, תומך
, איכותי
, אמיתי
, כֵן
(אני נלחמת בדחף להגיד כֵנֵה, אבל בכל זאת בגרות בלשון עוד שבועיים אז צריך לדבר עברית תקינה, שורש כ-ו-נ גזרת ע"י\ו), כוסון על
, תמיד נותן הרגשה טובה
כמו שאתה! אני מכירה אותך כולה שנה וחצי, אבל אני מרגישה שזה הרבה יותר, נכנסת עמוק לליבי
שיהיה לך המון המון הצלחה בכל תחומי חייך,הרבה אושר
בריאות
ואהבה תמיד תמיד. שתתבגר להיות בנאדם נפלא כמו הגבר הצעיר שאתה
(יו זה כזה נאום בר מצווה של אמא פולניה לילד שלה
) אז שיהיה לך המון מזל טוב, ושלא תפסיק להיות כזה סער'קה קטן וחמוד שלי לעולם!
באהבה ענקית,
כרמל

sok777

New member
הו הו הו..

איזו ברכה! כל אחת מתחרה בשניה. מעניין. מצטער אגב שהגבתי לך ולשמואל עכשיו. פשוט, אם הייתי קורא ומגיב קודם הייתי מאחר את ההסעה לבצפר. אז המון תודה. הברכה שלך ריגשה אותי. באמת שמחתי להכיר אותך ואני גם מרגיש שאני מכיר אותך הרבה יותר. למרות ששנה וחצי זה נראה לא הרבה זה דווקא די הרבה וגם יצא לנו [לשמחתי הגדולה] להפגש לא מעט ובאמת את מקסימה.
תודה על כל הברכות.. אני אעשה כמיטב יכולתי ליישם מה שאמרת
תודה!

sok777

New member
ואו.../images/Emo12.gif

תודה יונתוש!
העלת לי חיוך ענק על הפרצוף, ככה, על הבוקר וזה היה ממש טוב. באמת המון תודה, ממש ריגשת אותי וכתבת כ"כ יפה. תודה על כל הברכות ועל המחמאות הנפלאות האלו. באמת המון תודה. אני לא כ"כ יודע מה באמת להגיד, אבל ממש נהנתי לקרוא את זה ופשוט תודה, כי אין לי מושג מה עוד להגיד. :) ממש כתבת את זה בתחילת היום, הא? ערמומית. כשאני ישנתי באת וכתבת. בשקט בשקט, שאני לא אשמע. חחח, זה מוזר. ממש אני שמח מזה, אבל אין לי מה להגיד.. אז תודה ואוהב אותך.

../images/Emo220.gifמזל טוב!!$%

טוב. אז אני לא מקורית בברכות. ובכלל לא מקורית. גם די חסרת רעיונות:O אז פשוט מזל טוב. וכל הטוב שבעולם. תמשיך להיות אחלה של מנהל(זאת אחלה ברכה לא?) ואמפ. מה שבא לך. עדיף שאני אשתוק עכשיו.=] פשוט מזל"ט!

sok777

New member
זו לא כ"כ מחמאה, את יודעת.

אז אם תנמקי אשמח לדעת למה הגעת למסקנה הארורה הזאת..

../images/Emo220.gifלהיות מוזר זאת מחמאה.

הגעתי למסקנה הזאת מזה שרשמת שאני משעשעת. ואז קראתי את ברכתי(כה.שפת לשון גבוהה!)ולא הבנתי כל כך מה משעשע:O אתה פשוט שונא אותי=] ברוך הבא למועדון שונאיי=]

sok777

New member
את מגיעה למסקנות שגויות

אם את חושבת שאני שונא אותך. מה פתאום בדיוק?! את באמת משעשעת, כי סתם כתבת מצחיק כזה.

../images/Emo220.gifאוקי:O

תודה(?) =] וכולם שונאים את דורהXD אפילו דורה! כי היא שחורה(כה=]ולא.אני לא גזענית!הרבה חברים שלי כאלה=]והם טוביםP:)

../images/Emo220.gifיש הרבה סיבות=]

דווקא יש לי ביטחון עצמי. פשוט. אני. אני יודעת לפגוע בנאשים שמעצבנים אותי. כאילו.טוב זה לא באשמתי. שאמרתי לחברה"טוב זהו אני שונאת את הצופים.איך שהם יורדים על הנוע"ל ושמים זין על הבקשות שלי" וזה גרם לריב ענקי בנינו שבוא היא לא מוכנה לדבר איתי. בתכלס זה סתם מגניב לומר ששונאים אותיP: הרי אוהבים אותי(חלק) פאק אגואיסטיתXD

cmpo

New member
../images/Emo109.gif חחח XD

את יודעת להמעיט בערכך... כל כך
זה שאמרת מה שאת חושבת לא צריך לעורר בעיות 0__O

../images/Emo220.gifכה.

בהחלט שלא. אבל בגלל שאני בנוע"ל. אז זה כאילו התקפה. מישפט אחת כמו"צופים זה לא משהו" אז זה מוות=]

cmpo

New member
../images/Emo109.gif והווו../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif לסער...

לסער המגניב XD
שיהיה לך המון המון מזל טוב ליום הולדתך ^____^ עד 121 שמחתי להכיר אותך בפורום.... כבר כמה חודשים לדעתי
שיהיה לך המון בריאות, אושר והצלחה בכל.... תמשיך לנהל כאן ולאהוב תמיד את אואזיס
תמיד כאן, מור

למעלה