lisa *left eye* lopez

noodle

New member
lisa *left eye* lopez ../images/Emo47.gif

ראיתי עכשיו את הקליפ "מסיבת רחוב" החדש של ליסה לופז ב MTVbase. מתוקה! ביט קטן וקופצני, מקהלת ילדים וילדות שרים ברקע, ליסה בקול הקטן שלה (שקצת מזכיר לי את אמסית שירי)- מי צריך עוד? באתר המוזיקה playlouder כתוב שאת השיר הפיק סאלאם "הזיקית" רמי יחד איתה. ושעוד באלבום דואט של ליסה ו... כן כן טופאק שאקור ז"ל תנצב"ה. ליסה מצאה את השיר שהפיק בבית אימו, קיבלה זכות לעבד אותו וכך נולד הדואט. לדבריה, היא ניסתה לא לשנות את השיר ולהשאיר אותו כמה שיותר "טופאקי". תאריך יציאה לאלבומה החדש שיקרא "סופרנובה" עוד לא נקבע. מצפה בקוצר רוח noodle

double M

New member
רוב הסיכויים שאני טועה אבל....

תגידו לאואזיס אין דיסק שקוראים לו סופרנובה?? אולי זה רק שיר שלהם אבל אם יש להם דיסק נראה לי דבילי להוציא דיסק עם אותו שם של דיסק אחר.

woodstock

New member
אתה טועה

אתה בטח מתבלבל עם השיר של אואזיס Supersonic מתוך האלבום ´ללא ספק אולי´. ולמה לעזאזל אני יודע את זה?! אואזיס מחורבנים.

haim9798

New member
וגם אתה טועה

אכן לאואזיס , שהם לדעתי להקה גדולה במיוחד ב"ללא ספק אולי", יש שיק בשם סופרנובה ודבר שני , אואזיס rulezzzzzzzzzzz

tomoshe

New member
כולם טועים (אפילו גימל!!!)

שם השיר של אואזיס הוא CHAMPAIGN SUPERNOVA

Lady A

New member
קרוב...

שמפיין סופרנובה זה אחד מהשירים בדיסק הקודם של אואזיס

המממ

שמפיין סופרנובה היה בכלל בדיסק שלהם what´s the story? (morning glory) שיש בו דווקא שירים יפים כמו don´t look back in angre ו wanderwall והוא בכלליות אלבום טוב מאוד והוא השני שלהם ומאז עברו איזה שני אלבומים שלא ממש התעניינתי בהם אז אולי יותץר אבל אני לא יודע ואואזיס? בשני הדיסקים הראשונים הם היו מעולים ואני מאוד מאוד אהבתי אותם ועד היום wanderwall זה שיר שאני מאוד אוהב, אבל מאז הם פשוט נהיו מעצבנים ובכלליות יש מגמה של התדרדרות מדיסק לדיסק... הראשון והשני היו טובים לדעתי, השלישי (שקניתי בזמנו לצערי וחוץ משיר כמו don´t go away הוא לה היה שווה את הכסף שהוא עלה...) היה חביב, לא משהו בכלל... ומאז הם סתם נהיו טיפשים מסוממים ומעצבנים יותר מידיי... ומה אני בכלל מדבר פה על אואזיס? זה פורום מוזיקה שחורה! איך באמת הגעתם לאואזיס מהסופרנובה המסריח הזה....?!

noodle

New member
ממשיכה ../images/Emo42.gif

את הדיון התלוש הזה- לטעמי whats the story? morning glory הוא אלבום יפה, מזכיר לי את כיתה ח´, עם שירים שהם גם להיטים וגם איכותיים (כאילו שיש הגדרות כאלה). אם מחפשים עוד שמות: לאלבום הבכורה החדש של אורסולה ראקר (יפיפה. מומלץ.) קוראים supa sista. לסרט זוועתון עם ג´יימס ספיידר ואנג´לה באסט שיצא לפני שנתיים קוראים סופרנובה. בכל אופן- ליסה לופז מקסימה.

מוזר.....

דווקא היום כשנכנסתי לטאוור רקורדס ליד העבודה שלי התנגן לו בחנות הדיסק what´s the story? (morning glory) ובאופן מפתיע עוד יותר השיר שהושמע באותו רגע היה באמת שמפיין סופרנובה... חפיף.. אגב, מה שאמרת על הדיסק שיש בו גם להיטים והם גם יפים נכון בעיקרון אבל למרות שהלהיטים בו מעולים גם שאר הדיסק טוב בכלליות... ח-פיף..

DJ$upreme

New member
האלבום נחמד אבל לא מפיל

ולא יפתיע אותי אם אחרי שהסינגל הזה יכשל הם יעשו חושבים וישנו אותו.

tcy

New member
אוי...

מה שנהיה מהגיברת ליסה לפט איי לופז הזאת... האלבום שלה, זה שהיא כל כך השוויצה בו ופיארה אותו וכמעט גרם לפירוק של הלהקה (TLC) הוא כל כך עלוב, כל כך לא עונה על הציפיות הלכאורה גבוהות, פשוט אלבום סתמי ואגואיסטי שמתיימר להיות מיוחד ופורץ דרך. השירים בו הם ממש בתת רמה, כל כך לא הלפט איי שאני (בתור מישהי שפעם אהבה לשמוע אותה) מכירה, במיוחד השיר הזה, מסיבת רחוב, שנשמע כמו שיר יפני מעצבן ולא ברור. בכל מקרה, אם מעניין אותך בכל זאת ואת רוצה לשמוע ולקרוא עוד פרטים מדוייקים תלכי לאתר הזה, יש שם כמה שירים להורדה מהאלבום החדש, אפשרות צפייה בקליפים ועדכונים שוטפים לגבי ליסה בכלל והאלבום שלה וטי אל סי בפרט. ואם כבר התחלתי לדון בנושא טי אל סי וליסה לפט איי לופז, שבכיתה ח´ משום מה הייתה לי חיבה מאוד מאוד גדולה אליהם, כרגע הם נראות כמו להקה עלובה, במיוחד האלבום שלהן פאנמייל שהוא ממש תואם אלבומי דסטיני´ס צ´יילד, ודווקא את לפט איי שאותה הכי אהבתי והערכתי מכל השלישייה, דווקא היא זאת שממש מעוררת בי גועל וסלידה. הניסוח שלי יצא לא טוב, מבולגן קצת, אבל חפיף תסלחו לי...

noodle

New member
חבל

אני דווקא ממש מסמפטת את השיר החדש, את fan mail ואת ליסה...לדעתי tlc יותר בסטייל מדסטניז. טוב, נחכה לאלבום. thanks for da link peace noodelit

למעלה