Lions @ Sabres

iloifme

New member
Lions @ Sabres

אני חושב שאנחנו לקראת אחד המשחקים הכי מעניינים ואולי הכי חשובים השנה בליגה, מי אתם חושבים שתנצח? אם תל אביב מנצחת, האם זה אומר שתל אביב עשויה לסיים עונה ללא הפסדים?? בהצלחה לשתי הקבוצות! אני בטוח שהמשחק היום בערב יהיה ברמה גבוה מאוד! לצערי אני לא אהיה בקהל לעודד..

lambdeus

New member
צריך להיות משחק מרתק

הסברס כרגע שולטים בראש הטבלה ללא הפסד והעובדה הזו מסמנת מטרה עמקית על הגב שלהם שכל קבוצה שמגיעה לשחק נגדם רוצה להיות זו שתעצור את חלום העונה המושלמת. לאריות ירושלים יש סיכוי גדול להשיג נצחון אפילו שהמשחק הוא בביתם של הסברס (ה thunder dome על שמה של הזירה במקס הלוחם בדרכים. גם המגרש הביתי של הסברס מוקף מכל עבריו גדר ברזל שכמו כולאת את המתמודדים בדו קרב אימתני שרק המנצח יותא משם בחיים). הליונס הם מהקבוצות הותיקות בליגה ומשחקות פוטבול מגוון וברמה גבוהה ומסוגלים להכות באויר וביבשה. הסברס הראו יכולת גבוהה בלעצור יריבות שבדרך כלל משיגות הרבה נקודות. הסוד לניצחון של הסברס הוא היכולת שלהם ללחוץ על הQB של הליונס ולמנוע ממנו לעשות מהלכים באויר וברגליים. אם הם יצליחו למנוע כניסה של יונה משען הTE המנוסה למשחק, חלק גדול מהנשקים של האריות ינוטרל. ירושלים לעומת זאת חייבת למצוא דרך לעצור את כל הנשקים המגוונים של תל אביב שמצטיינת במספר גבוה של שחקנים שמסוגלים לייצר מהלכים גדולים בכל רגע נתון. יהיה מעניין מאוד לראות איך הדו קרב הזה בין שתי קבוצות ותיקות ומנוסות שאחת מהן שולטת ברום הליגה מאז הקמתה והפעם מגיעה כלא פייבוריטית למפגש, יתפתח. צפו למשחק מותח ומרתק עם קהל רב שיודע לעודד את הקבוצה שלו כמו שצריך.

ofribecker

New member
אכן "משחק עונה"

במושגי כדורגל זה משחק עונה. שתי יריבות שכל אחת יכולה לנצח ביום נתון. אני כמובן לא אהמר על תוצאה ו\או על מנצחת, אבל אני מאחל בהצלחה לשתי הקבוצות ושיהיה משחק שמרים את IFL עוד רמה אחת למעלה.

ESPN

New member
אם כבר כתבתם את כל זה

אז אולי תוסיפו איפה ומתי המשחק?

itaihasid

New member
20:30 במגרש האימונים של הפועל תל אביב

מול בית חולים וולפסון, מפה באתר הליגה

ESPN

New member
../images/Emo45.gif

(לא שאוכל להגיע, אני עובדת ובכלל בירושלים, אבל לטובת הכלל)

למעלה