בדיוק אני בעמא קריאה על VPN
ו וולר New member 9/10/02 #21 למען האמת בקישור שלי לנטוויזן שהוא כביכול L2TP אני יכול לשנות בהגדרות את הVPN לPPTP והחיבור עדיין יעבוד... (אין לי מושג מה זה אומר)
למען האמת בקישור שלי לנטוויזן שהוא כביכול L2TP אני יכול לשנות בהגדרות את הVPN לPPTP והחיבור עדיין יעבוד... (אין לי מושג מה זה אומר)
N nivw New member 10/10/02 #24 אגב,התמיכה של ע"ז טרם הגיבה לפנייתי לפני הנחייתך דב פניתי עליהם תוך פרוט הנתונים. כבר יומיים ולא שמעתי\קראתי מהם אף מילה. האם ערוצי זהב עסוקים מכדי לענות ללקוחותיהם? ניב
אגב,התמיכה של ע"ז טרם הגיבה לפנייתי לפני הנחייתך דב פניתי עליהם תוך פרוט הנתונים. כבר יומיים ולא שמעתי\קראתי מהם אף מילה. האם ערוצי זהב עסוקים מכדי לענות ללקוחותיהם? ניב
G gilbhr New member 12/10/02 #26 נתב LINKSYS ו NETVISION ADSL שלום לכולם, לאחרונה רכשתי נתב של לינקסיס, מותקנת עליו firmware 1.42.7 כרגע יש לי ADSL של נטוייזין ואני לא מצליח להגדיר את הנתב שיעבוד באותן הגדרות מישהו יכול לעזור ? תודה
נתב LINKSYS ו NETVISION ADSL שלום לכולם, לאחרונה רכשתי נתב של לינקסיס, מותקנת עליו firmware 1.42.7 כרגע יש לי ADSL של נטוייזין ואני לא מצליח להגדיר את הנתב שיעבוד באותן הגדרות מישהו יכול לעזור ? תודה