LINKAGE

vizido

New member
LINKAGE

אני רוצה לשתף קבצי סאונד שיש לי בספריה אחרת. טענתי את הסרטון ללבל 1 אבל אני לא יודע איך לקרוא ללינקדג. ניסיתי את זה וזה לא עבד: x.attachSound("_level1/song")

אופיר @

New member
אתה צריך קודם לטעון את level 1

בדקת שהוא נטען קודם? אם לא אז הוא לא מזהה אותו. תעדכן אופיר

אופיר @

New member
תנסה את זה

אל תטען לlevel1 אלא אם לוול1 כבר נטען אז את הפקודה אתה יכול לרשום בקובץ שנטען לך בלוול 1 בימקום לתת אותה מלוול 0 . מקווה שהבנת. אופיר

vizido

New member
אבל

הבעיה היא שאני בפריים ספציפי מפעיל את הסאונד. אני יכול אולי בפריים אז להגיד ללכת ללבל הספיצפי לפריים מסוים אבל בטוח יש דרך אלגנטית.

אופיר @

New member
אוקיי

מכיוון שלא הסתדרת עם level1 אז עדיין נראה לי יותר פשוט מה שהצעתי. כלומר: אם אתה מפעיל אותו דרך כפתור אז הכפתור עצמו יכול להיות בלוול 1 ,יחד עם הקובץ סאונד. אם הפקודה היא בפריים מסויים אז אותה הפקודה בסך הכול תגיע נניח לפריים 2 בלוול1 ושם יעשה מה שאתה צריך. דרך אגב -אני באופן אישי כמעט ולא השתמשתי בטעינת סאונד מהספרייה , למה אתה לא טוען בצורה רגילה, כלומר כל לוול שתרצה יכיל את הסאונד עם כפתורים או בלי כפתורים להשתקה, אפשר גם לעשות כפתורים לכיוון הסאונד וכ"ו. אופיר

solution

New member
linkage to sound

אם אתה רוצה לעשות linkage ל-sound אל תעשה את זה דרך mc אלא ישירות דרך הספריה , כלומר : תעשה קליק ימני על האובייקט של הסאונד בספריה תבחר באפשרות linkage ותתן לו שם - האופציה השניה תעשה attach לשם שנתת (identifier) ואז הוא ייקשר לאובייקט

למעלה