lilithmm שאלה בקשר לכלבים

GAUDI2

New member
lilithmm שאלה בקשר לכלבים

לאימוץ , מה אחוז הכלבים המוחזרים והאם יש קשר לגזע שלהם (או לגזע שהם דומים לו) האם חל ריבוי בכלבי האמסטף או הפיטבול הנטושים ? קראתי לאחרונה כתבה שאמרה שזהו הגזע הפופולרי ביותר בארץ ומעניין אותי לראות אם מרגישים את הפופולריות גם בקרב כלבי הרחוב (האם הכלבים כיום יותר תוקפנים)

ל א ק י

New member
אממממ...../images/Emo26.gif|אליהו|../images/Emo107.gif

lilithmm נחסמה מהפורום, ולכן לא תוכל לענות לך. אתה מוזמן לשלוח לה את השאלה במסר..

feisa

New member
לילית נחסמה למה???

זה שאני לא מסכים איתה לגבי רוב דבריה זה דבר אחד. אבל כמו שאמר חכם יווני עתיק (ברח לי מי אמר את זה) גם אם אני לא מסכים עם דעותיך אני אלחם על זכותך לומר אותן. זה שהיא מרשה לעצמה לעבור על החוקים זה דבר שני שהיה צריך להיות מלווה בנזיפה פומבית ולאחר מכן באזהרה פומבית. אבל זה שהיא נגררה לפרובוקציות שעשו כאן נגדה זה ממש לא אשמתה. אני פונה למנהלי/ות הפורום להחזיר את לילית ולהסתפק בשבלב זה בנזיפה. היא נלחמת על נושא שמאד חשוב לה ואני (לפחות) יכול להבין את התסכול שלה. תוחזר לילית! (שיט עכשיו יחסמו גם אותי?)

ל א ק י

New member
../images/Emo26.gif|אליהו|../images/Emo107.gif

אני ואיה לא מוצאות לנכון לשתף את הפורום בסיבת החסימה של לילית. היא יודעת למה היא נחסמה.

miromiro

New member
אתן לא חיבות לשתף אף אחד-מצד שני

מי יודע? אולי אני הבא בתור? אולי הוא? אולי היא? אולי הם? מנהלות יקרות לפני שחוסמים מזהירים ורצוי בפומבי למען ידעו כולם מה הקוים האדומים לפיו נוהג הפורום. לילית יכולה לחזור תחת שם חדש ולהמשיך וללחום את מלחמתה החשובה.לכן בכך לא תשיגו\השגתן דבר. אודה לכן אם תשקלו זאת שנית. ביי מאיר

ניל´´י

New member
תוחזר לילית לאלתר!!!

איזה מדיניות זו?? מענין מי יהיה הבא בתור?? פורום נועד להביע דעה, אפילו אם אנו לא מסכימים איתה, נכון שהיתה תקופה שלילית כתבה בצורה שאינה הולמת אולם חסימת פיות אינה מועילה לאף אחד!!

be_roo

New member
איזו מדיניות? כזו שידועה לכל

כל אחד יכול לקרוא את חוקי הפורום וחוקי תפוז. הסיבות הספציפיות שעלו ללילית בחסימתה אינן מעניינו של איש, וגם אם מישהו מעוניין בכל זאת לדעת מה קרה, שיפנה במסר אישי למנהלות. הפורום אינו המקום לדיון פומבי במדיניות הניהול. אם למישהו יש תלונה על דרך הניהול של פורום מסויים, הוא יכול לפנות בפורום משוב להנהלת תפוז ולא לנהל ויכוחי מדיניות מעל דפי הפורום המנוהל.

ניל´´י

New member
בי רו...

לא שאלתי מדוע היא נחסמה!!! זה לא מעניין אותי בכלל... קראתי להחזיר אותה לפורום!!! זה הכל, מדיניות של סתימת פיות זו המדיניות שאני מדברת עליה!! לא תמיד אני מסכימה עם לילית והיו הרבה פעמים שאפילו התנגחנו בפורום, אבל לחסום גולש??? לאן הגענו??

be_roo

New member
אין לך מושג למה היא נחסמה

אז על מה את מבססת את קריאתך להחזרתה? וכאמור, ביקורת על ניהול הפורום יש להפנות במסר אישי למנהלות או להנהלת תפוז. ושיהיה מובן, אין לי מושג מדוע לילית נחסמה והאם החסימה מוצדקת או לא. אבל הפורום אינו המקום לניהול קמפיין זה או אחר נגד החלטת מנהל הפורום.

miromiro

New member
be_roo שימי לב להודעת המנהלת-

בשרשור בעמוד הזה ואני מצטט "לכל פורום חוקים משלו" אז נכון שיש כללים של תפוז אבל יש גם מידה של גמישות שניתנת למנהלים. הרי לשם כך הן כאן. ואת , מה לעשות לא הדוברת של המנהלות, אם יש להן רצון או צורך להגיב על התגובות הן יעשו זאת. ואם לך יש צורך להגיב ולאמר את דעתך אז גם את עושה זאת בדיוק כמו שעשית בהודעה מלמעלה. בקיצור גם את חוטאת בנסיון לסתום פיות וחבל.

ל א ק י

New member
..|אליהו|../images/Emo107.gif

לbe_roo יש זכות להגיב לכל מה שנראה לה לנכון בדיוק כמו לך.

miromiro

New member
ומה עם לקרא את ההודעה שלי עד-

סופה לפני שאת מגיבה? הרי זה בדיוק מה שכתבתי לה. זכותה להגיב כמו גם זכותי ואין טעם לסתום אחד לשני את הפה. ובכל זאת נתת הסבר קטן ל"איך אתן פועלות לפני חסימה" וזה לא היה קשה נכון? זה לא משנה את דעתי בדבר החזרתה ,אבל לפחות מסביר מה קדם למהלך ואני מקבל זאת. לילה-טוב מאיר

be_roo

New member
לא סתמתי פיות לאיש

אבל לתלונות על התנהלות הפורום יש מקום, וזה לא כאן.

ל א ק י

New member
אמ..|אליהו|../images/Emo107.gif

אני לא רואה שום סיבה שהיא תקבל הזהרה בפומבי, אני לא חושבת שזה עיניינם של חברי הפורום. כל עוד אף אחד לא יעבור על חוקי הפורום ותפוז, הוא לא יחסם. על כל הודעה שנמחקת משתמש מקבל מסר - במקרה שאותו דבר קורה מספר פעמים - אני ואיה שוקלות אם לחסום אותו. אני לא רואה סיבה שזה באמת צריך לעניין את חברי הפורום.

GAUDI2

New member
לא יודע מדוע היא נחסמה אבל

אם הסיבה היא דעותיה אז אני תומך בה ללא סייג! אסור להשתיק קולות אפילו אם הם צורמים, אתם יכולים להביא הוכחות, נתונים, תומכים וכל מה שרק יכול לעלות על הדעת אבל לא לחסום. אם הסיבה היא שונה ולא על רקע חילוקי דיעות אז תראו את הודעתי כמחוקה. נ.ב אני רושם זאת כקורא פסיבי ופעיל של פורומי תפוז כבר מספר שנים.

ה דרומי

New member
יה ורדי איזה יפי נפש אתם פתאום

למה מה קרה סוף סוף חזר קצת השקט אז אתם כבר מחפשים לריב. ד.א גם לי מחכו הודעות כאן נו שויין. אז מה אתם בטח"מתים"לעשות לפורום הזה את מה שעשו בפורום הקודם? יאללה ת'פתחו את העניים. ושהיה לכם בוקר נפלא .

© Tweety ©

New member
גועל נפש

זה מה שיש לי להגיד על החסימה המיותרת הזו-ללא כל סיבה. לילית היא אחת הגולשות שנתנה מענה לכל מי ומי שנתקל בבעייה מסוימת ואתן חוסמות ממש כל הכבוד! יותר מזה אני לא אגיד אבל הניהול שלכן מאוד צורם מאוד.

למעלה