Lightnin Hopkins

Roi Blues

New member
תומר

יש לי תקליט נדיר נדיר נדיר של לייטנין בבית, תקליט שלא מצאתי אפילו באינטרנט. אני לא חושב שאפשר להשיג אותו יותר, אני פשוט חייב להשמיע לך אותו. זה איזה סשן שהוא עשה בשנות השישים... הוא לא בשיאו בתור גיטריסט, אבל בתור זמר הוא חבל על הזמן. יש לו שם נגן טרומבון בלהקה... משהו בנזונה. זה התקליט שדרכו הכרתי את לייטנין. בתקליט הזה הוא מנגן קטע עם המלודיה של "Take Me Back", אבל הוא עשה את זה אינסטרומנטלי, ויש לו שם גם הקלטה עם סלייד. את ההקלטות אפשר למצוא, אבל לא מצאתי שום דבר על התקליט הזה בשום מקום. אח שלי מבקש ממני את הפאטיפון כי הוא אומר שיש לו יותר שימוש בו ממני, אבל אני משאיר את הפאטיפון אצלי רק בשביל התקליט הזה. ראית את הוידאו של לייטנין קצת לפני שהוא נפטר, שהוא נותן סולו עם וואה-וואה? אתה תיפול מהכיסא.

שבלוז

New member
רועי...

וואלה אני אוהב את לייטנין והוא מפיל אותי לא אחת מהכיסא מה שמוזר שדווקא הקטע שפחות מרתק אותי מבין הקטעים שלו זה הקטע שמדברים עליו כל כך הרבה... Mojo Hand... לא שהוא גרוע או משהו פשוט נמאס לי מהקטע הזה, הוא לא עושה משהו יוצא דופן יחסית חוץ מאולי כמה שניות בסולו. לך תבין אנשים...

elimarcus

New member
הופקינס תמיד הדהים והפתיע...

קניתי לא מזמן את ההופעה החיה המשותפת של הופקינס עם סוני טרי ובראוני מקגי ולואיזיאנה רד -
והופקינס מאוד מפתיע שם בקטע הראשון שלו בגיטרה חשמלית - אני חושב שזה קטע של פרדי קינג  ,
למרות שהם קוראים לזה Lightnin's Blues

למעלה