light saber בחברים של נאור

dm101

New member
light saber בחברים של נאור

מי יודע מה יש לנאור ציון בפתיחה של "החברים של נאור" זה נראה כמו סוג של LIGHT SABER

zigmond 69

New member
?

סלח לי על הבורות,אבל,מה?! נאור ציון? לייטסייבר? על מה אתה מדבר?

dm101

New member
הסברים

נאור ציון הקומיקאי הסטנדאפיסט - יש לו תוכנית כל יום שלישי ב 9:50 בערב בערוץ 10 קוראים לה החברים של נאור ובפתיחה יש מוסיקת פתיחה שרואים את הכתוביות עם השמות של השחקנים ויש שם קטע שהוא מנופף בלייט סייבר יעני חרב אור חרב לייזר אותו דבר מדליק מדהים אנרגי אדום כחול שאיתו נלחמים במלחמת הכוכבים השאלה אם נאור מעריץ וקנה ואם כן אז מה קנה וכמה עלה ואם לא אז מאיפה מה מי מו

zigmond 69

New member
אוקיי. תן לי להסביר לך משהו.

רפליקות של לייטסיברים מהסרט הן מוצר נלווה מאוד נפוץ,וזה לא מיוחד כל כך. עכשיו,בקשר למחירים זה כבר משתנה מאוד. אתה יכול לקנות באינטרנט,יש אפילו כמה חנויות בארץ שמוכרות לדעתי,אתה יכול לברר הכל בעזרת גיגול קטן. יש פה אפילו הודעה בפורום (חפש כמה עמודים קודם) על בחור שקנה לייטסייבר שהיא רפליקה של החרב של דארת' ווידר. וזה עולה די הרבה לדעתי. בין 700 ל-1000 ש"ח לדעתי.

מ א ג ר ט

New member
למה לא?

כי יש לנו סטיגמות? מהנדסי חנונים-SW קומיקאים מגניבים=HP? אני סתם צוחקת, אבל אני חושבת שדווקא מתוך הקהילה של המד"ב והפנטסיה זה הכי קל לראות כמה זה פופולארי בעצם. נכון, לא הרבה יגדירו את עצמם כמעריצים שרופים (פרט למקרה יונית לוי) אבל המוני אנשים נהנו ואהבו מאוד מאוד (מאוד) את מטריקס, לדוגמא. ובטח שסדרה מצליחה כמו SW שהתחילה כשנאור ציון היה ילד ובטוח נמשך לזה... ואל תשכח- לכל קומיקאי חייבת להיות איזה דפיקה קטנה, בורג שנפל לו פעם שכהוא עף מהקרוסלה בגיל 5. כנראה שזו הדפיקה שלו, לך תדע...

subatoi

New member
שמעתי פעם משהו בנידון

אבל אף פעם לא משהו מפורש. ומוזר גם שלא שמעתי שהיא היתה במסיבאפי. כנראה שאני כבר לא מתעדכן כמו פעם
מגניב.

מ א ג ר ט

New member
אם אני לא טועה

לקראת המאסיבאפי האחרונה שהייתה השגרירות עשו פירסום מאסיבי שגם כלל סרטון שבו שואלים מה הקשר בין יונית לוי לבאפי. משהו בסגנון...

Super Monkey

New member
אז יש לי חדשות בשבילכם:

לפני 6-7 שנים כשנאור ציון התחיל את הקריירה שלו היתה תוכנית של שעה בטלוויזיה עליו שהיא חצי תעודה חצי אוסף מערכונים שלו. נאור ציון הוא אחד ממעריצי STAR WARS הכי אדוקים בארץ ויש לו אוסף מאוד מאוד מרשים שכולל בובות של הדמיות, ספלים, חולצות, מכונת משחק ישנה וכל מיני רפליקות. בנוסף הוא טוען שהוא זוכר כל מילה מהטקסט של הסרטים.

zigmond 69

New member
באמת?!

ריספקט. אולי ננסה להביא אותו פה לביקור בפורום איכשהוא?

ranavon

New member
עוד משהוא

יש לו באוסף את אחד הפריטים המדהימים שיש: יש לו בובה של דארת' ווידר בגודל אמיתי <בגודל של אדם> ויוצרו רק 7 כאלה בעולם. הוא קנה את זה במכירה פומבית בארה"ב לפני 10 שנים בערך...

למעלה