Gothic Tanya
New member
LIFE SUCKS
אני בת 15, גרה עם סבתא שלי... אימא שלי מתה השנה ואבא שלי ברוסיה הסבתא הזאת שאני גרה איתה היא לא הסבתא האמיתית שלי...הסבתא הזאת אימצה את אימא שלי כשהייתה תינוקת. עכשיו רק שתבינו.. סבתא שלי הייתה מנהלת בי"ח, מיילדת, מנתחת ומה שלא תרצו, היא התרגלה לזה שהיא נותנת לכולם פקודות וכולם מקשיבים לה וגם ככה היא מתנהגת בבית!!!! כל מה שאני לא אעשה לא טוב לה!!! לדוגמא: אכלתי ארוחת צהריים, ואני יושבת מול הטלוויזיה ומחכה עד שהתוכנית תיגמר, היא באה אליי מתחילה לצרוח עליי למה אני לא שותפת את הכלים שלי?! (וככה כל היוםםםםםםםםםםם זה נשמך) ולא רק על הכלים....יש עוד המון על מה לריב איתה!! נמאס לי מהחיים האלה העובדת הסוציאלית שלי אמרה לי שמתוך שהיא הבינה את החינוך שאני מקבלת בבית עדיף שאני אלך לפנימייה, (אחותי כבר שנה מחוץ לבית יענו בפנימייה) סבתא שלי לא מסכימה לזה כי היא לא רוצה להישאר לבד, כי אין לה עם מי לדבר!! אבל מה היא חושב לעצמה?????????? שילדה בת 15 כמוני תרצה לדבר על דברים משעממים שהיא אוהבת לעשות??? ממש לא מעניין אותי אפילו עובדת סוציאלית אמרה לי לעבור לפנימייה איפה שיש ילדים כמוני בני גילי! ויש לי עוד המון מה לספר אבל הידיים שלי כבר התעייפו...אז לבינתיים זהו