Life revives on death ruins הציור האחרון בסדרה שנשלחה לתערוכת פנקום
0 0sveta0 New member 1/9/02 #2 זה הציור הכי מרשים אין לי מילים האיכות של הצללים פשוט מדהימה, ואפילו רואים את המרקם של הנייר, פשוט בא לי להעביר את היד על הציור...והכותרת לציור ממש מתאימה
זה הציור הכי מרשים אין לי מילים האיכות של הצללים פשוט מדהימה, ואפילו רואים את המרקם של הנייר, פשוט בא לי להעביר את היד על הציור...והכותרת לציור ממש מתאימה
T Tech1001 New member 2/9/02 #3 ואוץ´ לא ידעתי שבכלל הגבת, בטעות נתקלתי בתגובה שלך. תודה רבה לך על כך. למען האמת גם את עצמי די הפתעתי. (מקווה שהבנת את המשמעות) דבר נוסף, לפי מה שהבנתי את מציירת. יש אפשרות לראות משהו?
ואוץ´ לא ידעתי שבכלל הגבת, בטעות נתקלתי בתגובה שלך. תודה רבה לך על כך. למען האמת גם את עצמי די הפתעתי. (מקווה שהבנת את המשמעות) דבר נוסף, לפי מה שהבנתי את מציירת. יש אפשרות לראות משהו?
S SC New member 3/9/02 #4 ../images/Emo24.gif ברוך הבא אל הפורום ../images/Emo24.gif אני מאוד אוהב את סגנון העבודה שלך מכיוון שגם לי יש כמה בסגנון באוסף.
../images/Emo24.gif ברוך הבא אל הפורום ../images/Emo24.gif אני מאוד אוהב את סגנון העבודה שלך מכיוון שגם לי יש כמה בסגנון באוסף.
S SC New member 3/9/02 #6 אין לי יצירות בסגנון כדי להראות דרך המחשב, בהזדמנות אסרוק גם אותן, אני הייתי מגדיר עבודה זו כסוריאליסטית.
אין לי יצירות בסגנון כדי להראות דרך המחשב, בהזדמנות אסרוק גם אותן, אני הייתי מגדיר עבודה זו כסוריאליסטית.