life on mars!

גאס

New member
life on mars!

שלום לכולם! אני אוהב את רובי (ד.א. שמתם לב שהוא שר את שיר הנושא לסרט החדש של דיסני- מוצאים את נמו-beyond the sea- מוצאים את נמו- check it out) בכל אופן יוצא לי לראות מדי פעם את הקליפים הישנים של (אפשר להגיד..?!) ,טוב- טייק דאת´ וקשה לי לקלוט מה לעזאזל עבר עליו- למישהו יש תשובה..כאילו...

מרילנצח

New member
קודם כל שלום .. ../images/Emo13.gif

ועכשיו לא הבנתי מה השאלה.. מה עבר עליו כשהוא בכלל היה בלהקה? מה עבר עליו בקליפ מסויים? פרט נמק ובהא דוגמאות..

גאס

New member
אז ככה...

מה הוא חשב כשהוא שר שירים כאלה?! , למשל יש שיר כזה שהוא עומד עם שלושה מחבריו ללהקה בשורה כאילו הם הגרסה הגברית לסופרימז´ נותנים צלילי רקע לגארי בארלו על הפסנתר- וזה עוד אפילו בלי להזכיר את מוזיקת המסטיק שהם שרים. עכשיו- כל הקטע הזה נראה לי מה זה לא קשור לתדמית הילד הרע שיש לרובי היום!

escaping

New member
קודם כל...

בלהקה די אמרו לו מה לעשות ומה לא. ובגלל זה ברגע שהוא יצא משם בכוונה הוא עשה את כל הדברים שאמרו לו לא לעשות (סמים, אלכוהול...) ואחרי זה הוא פשוט התחיל לעשות מה שהוא רוצה לשם שינוי. ומכאן יוצא שינוי התדמית(:)

גאס

New member
אז ככה...

מה הוא חשב כשהוא שר שירים כאלה?! , למשל יש שיר כזה שהוא עומד עם שלושה מחבריו ללהקה בשורה כאילו הם הגרסה הגברית לסופרימז´ נותנים צלילי רקע לגארי בארלו על הפסנתר- וזה עוד אפילו בלי להזכיר את מוזיקת המסטיק שהם שרים. עכשיו- כל הקטע הזה נראה לי מה זה לא קשור לתדמית הילד הרע שיש לרובי היום!

escaping

New member
היי!

נעים להכיר:) נשמח אם תספר על עצמך קצת. ואתה יכול אולי באמת להסביר קצת יותר את השאלה שלך?

למעלה