life magazine 1936-1972

life magazine 1936-1972

שלום לכולם האם מישהו ראה בחנות לספרים משומשים גליונות ישנים של LIFE ? יש אמנם ב EBAY , אך הגליונות "כבדים" והמשלוח עולה די הרבה האם משהו ממשתתפי הפורום הפעילים והלא פעילים מכירים במה מדובר ? אודה לכם על כל מידע בנושא הדוכס

beni165

New member
LIFE

במקרה ישנה הודעה בנושא בפורום "איתו ספרים" בבקשה וחוץ מזה אני כמעט בטוח שראיתי כמה אצל איתמר בצרופה.

life magazine

שלום בני תודה על תגובתך לא התכוונתי לספרים ( שהם דרך אגב מאוד נפוצים ונמצאים כמעט בכל חנות לספרים משומשים ) אלא למאגזין עצמו - שיצא במתכונת שבועית באנגלית בארצה"ב (והופץ בכל העולם ) בין השנים 1936-1972 (אח"כ יצא כל חודש) המיוחד במאגזינים הללו הוא שהם סיפרו את המתרחש באותה תקופה בכתבות מצולמות (כמה תמונות קלאסיות מאותה תקופה צולמו ע"י צלמי לייף) המאגזינים מלאים גם בפרסומות של אותה תקופה (למי שאוסף פרסומות ישנות) העיתון עצמו הגיע בפורמט רחב והודפס על נייר כרומו משובח בקיצור חגיגה לעיניים ! מומלץ לכל חובב הסטוריה ! במהלך התקופה יצאו כ 1870 גיליונות ! והם מהווים למעשה הסטוריה מצולמת של המאה העשרים - אין עוד שבועון "שהשפיע בצורה כה חזקה" על האנושות באותה תקופה גם מבחינת כתבות וגילויים ובעיקר בתמונות החזקות - שדברו בעד עצמן !!! אני מצרף קישור חג שמח ושנה טובה לכולם

astrok

New member
יש לך במקרה גיליון

של האמריקאי הראשון בחלל, או הנחיתה על הירח? אם כן, אשמח להחליפו/לקנותו. שנה טובה, תמיר.

beni165

New member
עכשיו אני סקרן

מתבקש גם החלק שלך בנושא: כמה גליונות כאלה יש לך כבר? כתבות מעניינות לדוגמא? וכמובן, שאלת השאלות, מה שווין היום ? אני לא זוכר שנתקלתי בחוברות כאלה, אבל נפקח עיניים
ושנה טובה בני

astrok

New member
מי, אני?

אין לי גיליונות , אבל יש לי את הספרים הישנים שעודם שימושיים. שלחתי לאריק את ספר האוניות שלהם בשעתו. תמיר.

למעלה