Life is such a bitch sometimes...

AlteX

New member
Life is such a bitch sometimes... ../images/Emo4.gif

עצוב לי נורא. ואני חייב לשיר. כאן ועכשיו. את השיר הנפלא הבא. בלדה יפיפיה... ואין לי מה להוסיף למילים שלה. אז הנה... ותסלחו לי על הזיופים... You´re a precious girl In a tragile shell With a rose coloured skin And a rose´s smell Your long golden hair Reflecting the light Your Emerald Eyes Twinkle like stars in the night Your smile shines brighter than the sun Your smile shines brighter than the sun You are my queen Choose who is worthy of you You are my queen Your warm heart´s shining through You are my queen I forgive and forget whatever you do Your body divine From me you don´t hide The flame of desire That is burning inside Your ivory hands Opened me the gate To the meaning of life Where love conquers hate Your smile shines brighter than the sun השיר נקרא Emerald Eyes ושייך ללהקה Grave Digger שבטח רובכם לא מכירים, אבל סתם שתדעו... שיהיה לכם לילה טוב!
אלכס.

גילה37

New member
לא מכירה את השיר .....

אבל המילים שוות משהו ... למה אתה במצב רוח לירי מה קרה לך שתף אותנו....... שלך באהבה גילה

אהבתי את המילים....אבל לא אהבתי....

שעצוב לך !!! למה??????? אתה יכול לספר?????? אפשר לעזור במשהו?....אומנם אנחנו כאן וירטואלים....אך בטוחני שאנחנו יכולים לנסות לסייע......רק תן לנו....במיוחד לי .... מקסימוששששששש

AlteX

New member
כבר עזרת...

כבר אמרתי לך עד כמה הניק שלך הולם אותך???

רוזאן

New member
השיר יפה וונוגע

אבל חבל שאתה עצוב. לפי ההודעות שלך דווקא נראה שאתה בחור שמח. יום טוב ושמח לך.

AlteX

New member
גם בחורים שמחים בוכים לפעמים...

...אבל לא להרבה זמן...

AlteX

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

AlteX

New member
וכשאני אומר חי אני מתכוון...

חי! כבר התחלתי לתרגל ולהתכונן...

AlteX

New member
../images/Emo51.gif לכן!

כבר עודדתן אותי... לא יכול לדבר על זה כאן... מצטער. אבל אתענג לי על פרנץ´ וונילה על הבוקר ואחשוב על דברים יפים...
אחשוב על העיניים של Emerald Eyes Girl ואחייך לי. אחשוב על
שלה וה-
יתמלא חום... יום העצמאות לפנינו! לבכות יותר מדי זה נגד הטבע שלי... אז
עוד פעם! שיהיה לכולנו שבוע מקסים!

למעלה