HELP לאנשים שמבינים בעיבוד תמנות
M moonlight B New member 7/8/02 #1 ../images/Emo29.gifHELP../images/Emo29.gif לאנשים שמבינים בעיבוד תמנות
M moonlight B New member 7/8/02 #4 LIFE../images/Emo29.gif מבקרים מה אתם אומרים על זה ? מקווה לביקורת הוגנת
ש שiקiלית של עלית New member 7/8/02 #6 לדעתי זה מאוד מעניין ../images/Emo13.gif חח ולקח לי קצת (ממש טיפונת.) זמן להבין מה זה בעצם.. אלו ידיים? מאוד מעניין כפי שכבר אמרתי
לדעתי זה מאוד מעניין ../images/Emo13.gif חח ולקח לי קצת (ממש טיפונת.) זמן להבין מה זה בעצם.. אלו ידיים? מאוד מעניין כפי שכבר אמרתי
ש שוודי פריך וקל New member 7/8/02 #7 רק חיים יפה בעיניי ממש ציור מעניין, רק הרקע לא כל כך טוב. אני מאמין שאין ציור בעולם שאי אפשר לקרוא לו חיים ולכן זה דיי חסר חשיבות לקרוא לציור חיים. אני לא ממש מכיר את הטכניקה אז אני לא יכול לבקר אותה, בכל מקרה ציור מעניין.
רק חיים יפה בעיניי ממש ציור מעניין, רק הרקע לא כל כך טוב. אני מאמין שאין ציור בעולם שאי אפשר לקרוא לו חיים ולכן זה דיי חסר חשיבות לקרוא לציור חיים. אני לא ממש מכיר את הטכניקה אז אני לא יכול לבקר אותה, בכל מקרה ציור מעניין.
א אפרת@הבית New member 8/8/02 #8 יש לי בעיה עם העבודות האלה מכיון שהן מניפולציות של תמונות קיימות עם הרבה הרבה פילטרים בסיסיים, כמו למשל ה"סמדג´" בפוטושופ והרקעים של 3D מקס. קצת חסר לי מגע אישי בכל הדברים האלה.
יש לי בעיה עם העבודות האלה מכיון שהן מניפולציות של תמונות קיימות עם הרבה הרבה פילטרים בסיסיים, כמו למשל ה"סמדג´" בפוטושופ והרקעים של 3D מקס. קצת חסר לי מגע אישי בכל הדברים האלה.