Life and Times of a Forum.

genz

New member
אתם סתם עצבניים...

שלא הבאתי לכם שקית במפגש! נו, היה לי חומר ירדני, מגיע אליי מחרתיים משלוח לבנוני, משהו איכותי, נשמור לכם בצד כמות

Blade Of Fire

New member
פאווריסטים! לא פאנקיסטים!!

זה ששתי המילים מתחילות ב"פא" לא אומרת שאנחנו צריכים לפתוח סקוואט... ואם כן אנחנו נקרא לזה טירה, נבצר אותה ונשיג איזה דרקון שישמור עליה.

genz

New member
נוווווו בחייך! יהיה כיף!

אתה תוכל להיות דיקטטור גם שם

Blade Of Fire

New member
זה לא אמור להיות

מקום של שיתוף וכאלו?
חוצמזה.... לא דיקטטור! מה תכניס לראש? פאווריסטים!! מלך.. נסיך... לורד.. לא דיקטטור!!

genz

New member
נו, אז לך על משהו באמת טוב

ברון! כמו מינכהאוזן הגוזבן! (או מילה כזאת...)

genz

New member
סקוואט זה...

התנחלות בדירה נטושה/זולה להחריד (מצב הדירה בהתאם, בדרך כלל) של קבוצת אנשים, בדרך כלל פאנקיסטים. טוב נו, תמיד פאנקיסטים, אבל אוהבים אותם בכל מקרה
אם אתה רוצה להצטרף לסקוואט, אני מכיר מישהו שחי באחד בת"א, אני אדבר איתו

אני נוטה להתרחק מכל מה שקשור

בהווי של הפורום הזה, לא מתוך סנוביות חלילה, אלא פשוט מכיוון שלא יוצא לי לכתוב פה יותר מדיי, אבל כאחד שדיי מכיר את הנושא מקרוב אני חייב להגיד את דבריי... אני אפתח ואגיד שאני מסכים עם ה...דבר הזה... שכתב ת'הודעה הראשית. מתחילים בקטן, בפורום מגובש, איכותי, כולם מכירים את כולם ולכולם יש חלק בפאזל האנושי העדין הזה שמרכיב את הפורום, חלוקת תפקידים ברורה מאוד ונוחה לכולם. הפורום גדל, מתפתח, נהיה תוסס יותר ומושך אליו עוד אנשים. לכאורה עניין חיובי, אלא שזה מערער את הותיקים יותר. אנשים פתאום מאבדים לטובת אחרים את התפקיד שהיה להם קודם בפסיפס הזה, "מעמדות" מתערערים, נוצרת מעין תחושת בלבול והותיקים פתאום כבר לא מכירים את ביתם שלהם. באיזשהו שלב, תוכן ההודעות ומבנה השרשורים הפך העתק מדוייק של פורום בריטני ספירס [ואל תשאלו איך אני יודע
], הפכנו מחבורת חובבי פאוור מטאל לסוג של שבט ענקי שכל אחד יכול להצטרף אליו, ולהכריז על עצמו כחלק מהחבורה גם אם הקשר היחידי שלו לפאוור מטאל מסתכם בשיר אחד שהוא שמע בטעות. אין מה לעשות- במדיית הפורומים אין, ולא יהיה אף פעם, מנגנון שיצליח לסנן אנשים "ראויים" ועדיין לשמור על אופי פתוח של המקום, כמו שפורום צריך להיות. אני לא חושב שמפגש ועוד מפגש ועל האש בקיביניעמו, עם כל הכבוד, יפתרו את הבעיה הזו. אני חושב ששורש הבעיה הוא בתחושת הדחיקה הצידה שמרגישים פה כמה מהותיקים, וזו תחושה שאין לה מקום וסיבה להתקיים. הדרך היחידה שאני רואה את כולם מתגבשים עם כולם זה להצמיד לכם שתי מדריכות קייטנה ולקחת את כולכם לטיול מודרך בנחל עמוד, ככה שאפשר לוותר על השאיפות חסרות הטעם האלה מעכשיו. איך אני הייתי מטפל במצב? טוב, אני זה לא דוגמא, כשלי נמאס מהפורום פשוט הפסקתי לכתוב בו עד שנפח את נשמתו, אבל צריך להתחיל לתת פה לאנשים במה ולא להפוך הכל למשהו "חבורתי". בתור התחלה חייבים לחסל את כל עניין השרשורים המפלצתיים והנעיצות- ולתת לכמה שיותר הודעות ומשתמשים חדשים במה. אין טעם לקבוע פה לאנשים חבורות, ועם מי כן כדאי לדבר, ועם מי לא. כל אחד ימשך למה שמדבר אליו. זה אולי נראה בהתחלה לא קשור, אבל מהר מאוד תבינו שזה חלק מהעניין. דבר שני- לחסל את מועצת האדומים של הפורום. [לא פיזית, כפרות
חולה עליכם] לא צריך אדומים כי אין לנו פה מומחים לפאוור מטאל. כולנו אוהבים ת'מוזיקה הזו ומלבד מנהל ששומר עלינו מפני טרולים לא צריכים מבנה היררכי של כחולים, מתחתיהם אדומים ומתחתיהם "פשוטי עם" ניגרים. צריך להחזיר את הפורום לנקודת ההתחלה, חבורה של אנשים באותו מעמד, למרות הבדלי הוותק. הקשרים וההתגבשויות כבר יתרחשו מעצמם. והדרך השלישית והכי טובה לפתור ת'בעיה היא...לקלוט שאין כאן ממש בעיה. יש כאן מהלך טבעי של פורום ותיק ולא צריך לקחת עניינים יותר מדיי ברצינות. אחרי הכל זה בסה"כ בית וירטואלי, וצריך לקחת את העניינים בפרופורציות הנכונות. עד כאן חפירותיי להיום.

Gaius Octavius

New member
אין שום היררכיה, אליאור,

כולנו כאן שווים זה לזה וכולנו חלק מהפורום ואף אחד לא עליון ממנו, על אף שיש כמה שחושבים כך. מלבד הקטע הזה - אני מסכים עם הרוב, ועזרת לפרספקטיבה שלי של העניין, אז תודה רבה

Prophet Of God

New member
דעתי. Vol. 2

המממ..לאחר שיחות אלו ואחרות עם אנשים בפרטי, הגעתי לזה: [פה נכנס קטע אשכנזי...{כל האשכנזים שנבהלו, תרגעו, זו צורת ביטוי, גם אני חצי אשכנזי, ואני לא רוצה לפגוע חלילה.}]. אין מה לעשות, חלק מדרכו של עולם, זה זמנים , שמשתנים, עוברים, ומתקדמים, ואיתם אנשים. המצב היחידי שנוח לכל הסובבים אותו, זה אוטופיה. וזה לא קורה. או לעיתים נדירות. מאוד. אז אני מודה שלא תמיד דרכו של עולם נוחה לנו, ואז מתנגדים והולכים נגדה, מניסיון. לפעמים מצליח לפעמים לא, אבל מה שכן, צריך לדעת מתי לזרום איתה, ומתי להתנגד. וכמו שדברים מתערערים באותה צורה הם מתבססים. וכמו שאמרו חכמים :"לאחרי עליה תבוא הירידה, ולאחר ירידה תבוא עליה". אז אין מה לעשות ממש, אפשר לקוות ולהתפלל[למאמינים שבינינו, אני...ג'ים..והשאר שאני לא יודע עליהם] ואפשר לנסות לפעול, עכשיו אף אחת מדרכי הפעולה לא מבטיחה תוצאות. אבל אפשרי לנסות... עכשיו, לא משנה מה תעשו, יש אנשים פה שהתקרבו לאחרים באופן גדול יותר..למה? חיבור אישי. ובזה אסור להילחם. יש עדיין את הכלל פה, של כולם וזה, אבל שמעו, צריך לתת עוד קצת לחדשים להיות ותיקים ואז דברים לדעתי יסתדרו יותר בעזרת השם. עכשיו, יש פה אנשים, שנמצאים פה רבע מהזמן שלי, ויותר קשורים ממני בערך פי 10. לדוג' יש את הגר, יש את אוריאל, קובה, דורון, מיכל וכהנה וכהנה. אני כרגע לא משוייך לשום קבוצה פה. ואל תשאלו למה, אני פשוט לא הכי קשור, וזה גם למה לא הגעתי להרבה מפגשים, כי הרגשתי שאני נדחף... עכשיו בפורום יש קטע שכל אחד מביא נספח[ים] ולאט לאט הפורום צובר תאוצה, וזה, כמו לכל דבר בחיים, יש צד טוב וצד רע, ואני לא אתחיל לפרט. אני מודע לעובדה של החפירה שהולכת פה ושאנחנו על סף מציאת עצמאות ל דינוזאורים, אבל באמת תבינו, יש פה אנשים שטוב להם כרגע, שלא רע להם, וחלק מהאנשים שרע להם לדעתי זה סוג של סוחפים אחד עם השני, אז תנסו להסתכל על צדדים חיוביים, לראות דברים טובים, כי בכל דבר יש גם רע וגם טוב, ובאופן שווה. {נגמר החלק האשכנזי, וכל האשכנזים סתכלו למעלה על ההתנצלות...עדיין מפריע לכם? לכו תאכלו גפילטע פיש :p}. {הקטע הטריפולטאי} אז יא רבאק, בואו נהנה, אל תחפשו סיבות להתבאס פה, תתחילו לשמוע קצת הומואים, ואז תבינו שPANTERA זה ה-איכות, לכו חבקו כמה אקליפטוסים, תשדדו חנות סמבוסקים, תכינו חמוצים בבית כדי לחסוך עלויות, תלטפו כמה חאסות שגדלו בשטחים הפתוחים של ג'נין המערבית. והמממ, אני לא מצחיק, אז אני אעצור פה.

יונתן1988

New member
לא חושב שיש לי משהו חכם להגיד

אז אני אסמן *וי* ליד כל עצה\דעה שתעשה את מאיה מאושרת

למעלה