דעתי. Vol. 2
המממ..לאחר שיחות אלו ואחרות עם אנשים בפרטי, הגעתי לזה: [פה נכנס קטע אשכנזי...{כל האשכנזים שנבהלו, תרגעו, זו צורת ביטוי, גם אני חצי אשכנזי, ואני לא רוצה לפגוע חלילה.}]. אין מה לעשות, חלק מדרכו של עולם, זה זמנים , שמשתנים, עוברים, ומתקדמים, ואיתם אנשים. המצב היחידי שנוח לכל הסובבים אותו, זה אוטופיה. וזה לא קורה. או לעיתים נדירות. מאוד. אז אני מודה שלא תמיד דרכו של עולם נוחה לנו, ואז מתנגדים והולכים נגדה, מניסיון. לפעמים מצליח לפעמים לא, אבל מה שכן, צריך לדעת מתי לזרום איתה, ומתי להתנגד. וכמו שדברים מתערערים באותה צורה הם מתבססים. וכמו שאמרו חכמים :"לאחרי עליה תבוא הירידה, ולאחר ירידה תבוא עליה". אז אין מה לעשות ממש, אפשר לקוות ולהתפלל[למאמינים שבינינו, אני...ג'ים..והשאר שאני לא יודע עליהם] ואפשר לנסות לפעול, עכשיו אף אחת מדרכי הפעולה לא מבטיחה תוצאות. אבל אפשרי לנסות... עכשיו, לא משנה מה תעשו, יש אנשים פה שהתקרבו לאחרים באופן גדול יותר..למה? חיבור אישי. ובזה אסור להילחם. יש עדיין את הכלל פה, של כולם וזה, אבל שמעו, צריך לתת עוד קצת לחדשים להיות ותיקים ואז דברים לדעתי יסתדרו יותר בעזרת השם. עכשיו, יש פה אנשים, שנמצאים פה רבע מהזמן שלי, ויותר קשורים ממני בערך פי 10. לדוג' יש את הגר, יש את אוריאל, קובה, דורון, מיכל וכהנה וכהנה. אני כרגע לא משוייך לשום קבוצה פה. ואל תשאלו למה, אני פשוט לא הכי קשור, וזה גם למה לא הגעתי להרבה מפגשים, כי הרגשתי שאני נדחף... עכשיו בפורום יש קטע שכל אחד מביא נספח[ים] ולאט לאט הפורום צובר תאוצה, וזה, כמו לכל דבר בחיים, יש צד טוב וצד רע, ואני לא אתחיל לפרט. אני מודע לעובדה של החפירה שהולכת פה ושאנחנו על סף מציאת עצמאות ל דינוזאורים, אבל באמת תבינו, יש פה אנשים שטוב להם כרגע, שלא רע להם, וחלק מהאנשים שרע להם לדעתי זה סוג של סוחפים אחד עם השני, אז תנסו להסתכל על צדדים חיוביים, לראות דברים טובים, כי בכל דבר יש גם רע וגם טוב, ובאופן שווה. {נגמר החלק האשכנזי, וכל האשכנזים סתכלו למעלה על ההתנצלות...עדיין מפריע לכם? לכו תאכלו גפילטע פיש

}. {הקטע הטריפולטאי} אז יא רבאק, בואו נהנה, אל תחפשו סיבות להתבאס פה, תתחילו לשמוע קצת הומואים, ואז תבינו שPANTERA זה ה-איכות, לכו חבקו כמה אקליפטוסים, תשדדו חנות סמבוסקים, תכינו חמוצים בבית כדי לחסוך עלויות, תלטפו כמה חאסות שגדלו בשטחים הפתוחים של ג'נין המערבית. והמממ, אני לא מצחיק, אז אני אעצור פה.