Lie to me

Lie to me

"מה המצב בינינו?" את מתקשרת ושואלת, השעה אחת עשרה ורבע בלילה ושתינו יודעות שלא הצלחת להירדם מרוב מחשבות. "את רוצה לשמוע את האמת?" "לא. שקרי לי." אני מחייכת אל הטלפון וצוחקת, בתור התחלה. "מצוין, לא היה טוב יותר מעולם. אני אוהבת אותך בדיוק במידה הנכונה, ואמשיך לאהוב אותך לנצח; את אוהבת אותי גם. אנחנו כנות לחלוטין אחת עם השנייה ואין בינינו שקרים," אני עוצרת לרגע כדי להדגיש את האירוניה, "אנחנו לא מנסות לייפות את המציאות ושתינו בוטחות זו בזו. אנחנו לא עושות דברים רק בשביל הרומנטיקה, ובכל זאת היא קיימת כי הקשר שלנו הוא אמיתי ורומנטיקה מבוססת על אמת. אנחנו לא פוחדות משום דבר, ועוד שישים שנה נצא לשיט תענוגות של זקנים ביחד ונהיה מקומטות ונצחק מאותן בדיחות משומשות. יהיה לנו טוב." "אני אוהבת אותך." את לוחשת אל הטלפון ואני כבר מנוסה ויודעת שאת בוכה. "גם אני." אני מחזירה, שגם לך יכאב, ומנתקת.

אעא..

העברת בי צמרמורת. הסוף ממש עוצמתי.. וזה כל כך עצוב. Lie to Me זה שם של פרק מבאפי, ד"א.
כל הכבוד, וברוכה הבאה
עידו.

תודה ../images/Emo9.gif

והקטע נכתב בהשראת הפרק Lie to me (ובעיקר בהשראת הנאום של ג'יילס בסוף), וזה פרק גאוני במיוחד.

Lowpro3

New member
אהבתי...../images/Emo204.gif

"...עוד שישים שנה נצא לשיט תענוגות של זקנים ביחד ונהיה מקומטות ונצחק מאותן בדיחות משומשות. יהיה לנו טוב."

למעלה