בוקסר מקסים יש לי שלושה בוקסרים משלי )) אחלה תמונה,כלב\כלבה מדהים\מה היתי בשמחה מעלה תמונות אבל אני לא בקשרים טובים עם שרתי תפוז והתמונות +המלל שנלווה להודעה לא עולים Boxer Love from Scotland
אבל אני חייבת להגיד איזה מתוק/ה! יש לי שני כלבים מעורבים (רועה גרמני וצ´או). הם פשוט מדהימים ויש להם אפילו לשון סגולה! לו היה לי זורק הייתי מעלה תמונות, אבל אין לי. שוב, תודה גיא על התמונה!
כמה שניות להבין מה זה זורק... בגלל שכ"כ אהבתם , הרשו לנו לשלוח לכם עוד כמה תמונות של חץ - בן שנתיים ומחפש חברה לזיווג... אם שמעתם \ ראיתם - נשמח אם תודיעו לנו למייל. באהבה, גיא וחץ.
המון תודה על שחלקת אתנו את התמונות! אגב, האם אני רואה קולר נגד פשפשים עליו? אתם מרוצים מהמוצר? אני באופן אישי לא חשבתי שהקולר נגד פשפשים יעיל מספיק. אז אנחנו משתמשים ב-BIO SPOT, שזה קפסולה שחצי ממנה מטפטפים על העורף וחצי בשורש הזנב. זה מתפשט לכל גוף הכלב בסיוע השמנים הטבעיים של העור שלו ו... זה באמת עובד ל-3 חודשים. אני מאוד מרוצה. חסל סדר הקרציות והפרעושים!
ככה, נגד פרעושים אנחנו משתמתשים בקפסולות , אבל חץ מבלה הקבה בחצר כך שהקפסולה מספיקה לפחות מחודש ת וכהשלמה נגד קרציות אנחנו משתמשים בקולר שמחזיק משהו כמו 4-5 חודשים בכיף. גיא ו